Bursaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Ligin en iyi sağ bekini yedek bırakıyoruz lükse bak,Fernando falan mazerat ütetilmesin bundan sonra sakat diye,zaten oynatılmıyo iyi topçular

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Mariano niye yok onu anlamadım ben neden oynatmıyor?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocamız inat ediyor.Normalde şu maça marianoyu koyar ama ahh o ego yokmu o inat yokmu işte sırf bu yüzden Hayal kırıklılığı yaşıyorum.

Şu kadroda gomis,fernando ve mariano tercihleri hariç her türlü seçimi mantık dahilindedir.
Ama bu üç oyuncun kadroda ise koyacaksın kardeşim..Yemin ederim yazık.
Sezon sonu transfer işi hocaya bırakılmamalı.

Mariano Karabükten itibaren formasını tekrar alır dahada bırakmaz müsterih olalım,Fernandonun dönmeside güzel bir olay bu maçta riske edilmesinde haftaya yavaştan süre bulur.

Mariano dışında güzel kadro

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hoca hiçbir futbolcuya takmaz

neden oynamadığını anlamıyorum ama

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Mariano yu oynatmadın o yüzden yenildik demesinler diye bu maç oynatmıştır linnesi. Haftaya depte linnes iyi oynamasına rağmen, mariano oynarsa şaşırmam.

Mariano ve Fernando dışında ideal kadro lakin Mariano bu maçla birlikte formasını almalıydı bence. Onun dışında şu an için çıkabilecek kadro budur.

Lakin kadroyu, dizilişi falan geçtim ben takımda ruh istiyorum ruh! Şampiyonluğa inanan bir ruh görmek istiyorum özellikle deplasman maçlarında görmek istiyorum. Yoksa bir anlamı yok. Sadece içeride oynadığımız maçları kazanarak şampiyon olamayız.

Geri
Üst Alt