Bursaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Hangi bek takıma daha verimli oluyorsa onu oynatır hocam.

Ego falan değil Linnes iyi oynuyor. Analiz yeteneği olan insan geçen maç Linnes ve Nagatomo'nun aşırı eforunu görür. Aynı eforu Mariano sergilese orta yapmayı geçtim ayağını kaldıramaz(zaten sergileyemez) Mariano iyi oyuncu lafım yok tabi de son zamanlarda ciddi aksadı ve Linnes daha çok hakediyor bariz şekilde. Adam çok efor sergiledi geçen maç yoksa hücumda etkili gayet, asıl Feghouli hayaleti ne bok yiyecek merak ediyorum.

Mariano sanırım pek çalışmıyor idmanlarda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

linnes kotu oynamamisken kesmek sacma olurdu

Terim'de sorun oyuncu değişiklikleri, ilk onbir değil.

Linnes ne kadar formda olursa olsun, sakat değilse Mariano’ nun kramponlarını taşır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herif 1 mac kotu oynadı dıye adamı oynatmıyor

Mariano'yu ben de çok seviyorum ve beğeniyorum fakat abartmayalım.
Hangi takimlarda oynayamaz mesela ? Top 10 takimi cikar ki bunlarda da en azindan yedek sag bek olabilecek bir oyuncu yani oynayabilir kadroya girebilir ben her takimda ilk 11 oynar demiyorum . Ama Top 10 takim diisndaki takimlarda ilk 11 de oynar .

Galatasaray'ı Giresun Elazığ'la karşılaştırmayalım.
Linnes gidiyo geliyo çabalıyo tamam eyvallah 2. ligde oynar bu bizi ilgilendirmez. Kasımpaşa maçında dağlara taşlara 15 orta yapan adamın bizde işi yok.
Mariano ile Linnes'in karşılaştırılması bile hakarettir.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Oynatsın 45 dk notunu verelim , ama Terim'e ders vereceğinden adım kadar eminim

Abartmissin.Linnes kötü futbolcu değil.Kim formda ise o oynar.Mariano sakatliktan döndükten sonra berbat maçlar çikardi.2 side iyi durumda olursa heralde Mariano oynar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt