Büyük Açılış!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bowling için eğitim şartmış bunuda öğrendik :D

Orada ki insanlar Bowling'i bilmeyedebilir bunda onların utanmasını gerektirecek birşey yok. Esas utanması gerekenler, yıllar yılıdır o bölgelere sanki bu ülkenin toprağı değilmiş gibi muamele eden, oradaki insanların sorunlarını ve ihtiyaçlarını görmezden gelip hiçbir sosyal imkan sağlamayan, anca kendi menfaatini düşünen ülke yöneticileridir.

Yorumlara bak, harbiden sizinle aynı topraklarda nefes almaktan utanç duyuyorum.

Yahu saf mısın nesin neyine utanç duyuyorsun...Eleman bildiğin karpuz tutar gibi tutmuş topun rengi de yeşil..Espri yapalım dedik sıvamışsın.. BU adam Yüksekovalı olsa ne Bodrumlu olsa ne ben yine aynı espriyi yapardım.. Hakkaten bazılarının birşeyler içip foruma öyle girdiğini düşünüyorum..

Yahu saf mısın nesin neyine utanç duyuyorsun...Eleman bildiğin karpuz tutar gibi tutmuş topun rengi de yeşil..Espri yapalım dedik sıvamışsın.. BU adam Yüksekovalı olsa ne Bodrumlu olsa ne ben yine aynı espriyi yapardım.. Hakkaten bazılarının birşeyler içip foruma öyle girdiğini düşünüyorum..

Malumun konudaki bazı şahıslar aşağılama amaçlı yorum yapıyorlar, öyle değilse mesajın üstüne alınmanı gerektirecek bi durum yok, kusura bakma

Yüksekova Belediye Başkanı BDP’li Ercan Bora, YüksekovaCumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gazi Yakar, İlçe Müftüsü Haşim Keskin, Yüksekova BelediyeBaşkan Adayı Ruken Yetişkin, Baro Başkanı Mühittin Güngör ve bazı STK temsilcileri de katıldı.
Kadro enteresanmış.

Bazilariniz burada koruyarak zaten otekilestiriyorsunuz, normal davranilamiyor.

Ayni Avrupa'da zenciler madur durumunu nasil abartiyorsa Türkiyedede boyle oluyor.

Ayni espriyi beyaz tenliye yaptin mi bisey yok zenci oldumu yaygara kopuyor burda.

Malesef dunya çok b.ktan biyer oldu.

Çok uzattınız ama. Hayırlı olsun, güzel bir gelişme diyip geçin. Birbirinizi niye ayırıyorsunuz ötekinden. Ben 4 sene boyunca orda taş, molotof yedim benim gıkım çıkmıyorsa oraya gitmemişler ne ahkam kesiyor burdan.

Örneklerin çoğalması dileği ile. Devamını bekleriz.

Yasin Yıldırımın yaptığa ırkçılığa ceza yokmu ?

sanki herkes doğduğunda ne olacağını seçmiş o insanlarda bu hayatı yaşamayı seçmiş gibi konuşmayın

Böyle açılışların devam etmesi umuduyla.

Bazilariniz burada koruyarak zaten otekilestiriyorsunuz, normal davranilamiyor.

Ayni Avrupa'da zenciler madur durumunu nasil abartiyorsa Türkiyedede boyle oluyor.

Ayni espriyi beyaz tenliye yaptin mi bisey yok zenci oldumu yaygara kopuyor burda.

Malesef dunya çok b.ktan biyer oldu.

Oktaycım Hollanda'dan anlayamazsın bu durumu. Buraya gelmen lazım. Bu ülkede sırf ırk üzerine körü körüne milliyetçilikler yapanlar bu ülkeyi bu hale getirdi. Tabi bunlara kürtler de dahil.

Tartisma var dediler geldik :

25006423312151003732220.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt