Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorumlara bak, harbiden sizinle aynı topraklarda nefes almaktan utanç duyuyorum.
Tamam kardeş benim eğitilmem lazım. Haklısın ..
Yahu saf mısın nesin neyine utanç duyuyorsun...Eleman bildiğin karpuz tutar gibi tutmuş topun rengi de yeşil..Espri yapalım dedik sıvamışsın.. BU adam Yüksekovalı olsa ne Bodrumlu olsa ne ben yine aynı espriyi yapardım.. Hakkaten bazılarının birşeyler içip foruma öyle girdiğini düşünüyorum..
Kadro enteresanmış.Yüksekova Belediye Başkanı BDP’li Ercan Bora, YüksekovaCumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gazi Yakar, İlçe Müftüsü Haşim Keskin, Yüksekova BelediyeBaşkan Adayı Ruken Yetişkin, Baro Başkanı Mühittin Güngör ve bazı STK temsilcileri de katıldı.
Yasin Yıldırımın yaptığa ırkçılığa ceza yokmu ?
Yasin Yıldırımın yaptığa ırkçılığa ceza yokmu ?
Bazilariniz burada koruyarak zaten otekilestiriyorsunuz, normal davranilamiyor.
Ayni Avrupa'da zenciler madur durumunu nasil abartiyorsa Türkiyedede boyle oluyor.
Ayni espriyi beyaz tenliye yaptin mi bisey yok zenci oldumu yaygara kopuyor burda.
Malesef dunya çok b.ktan biyer oldu.
Gereken cezayi elbet alacaktirda, bu soruyu raporlayip yonetime sorsan? Sov yapmaya ne gerek var![]()
Neresi ırkçılık bunun ? İroni karışık bir şey söyledim. Asıl bu durumu ırkçılık olarak niteleyenler ceza alsın. Mesela sen.
sen ananın karnından bowling topuyla mı çıktın?