- 20 Haziran 2011
- 57.709
- 63.074
- 4.533
Yasin Yıldırımın yaptığa ırkçılığa ceza yokmu ?
ırkçılık yapan biri var ama o kişi yasin değil bana göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin Yıldırımın yaptığa ırkçılığa ceza yokmu ?
Yorumlara bak, harbiden sizinle aynı topraklarda nefes almaktan utanç duyuyorum.
Bazilariniz burada koruyarak zaten otekilestiriyorsunuz, normal davranilamiyor.
Ayni Avrupa'da zenciler madur durumunu nasil abartiyorsa Türkiyedede boyle oluyor.
Ayni espriyi beyaz tenliye yaptin mi bisey yok zenci oldumu yaygara kopuyor burda.
Malesef dunya çok b.ktan biyer oldu.
Yorumlara bak, harbiden sizinle aynı topraklarda nefes almaktan utanç duyuyorum.
Siz bu adamları böyle küçümseyin ondan sonra da bunlar dağa neden çıkıyor ya diye düşünüp durmaya devam edin, aferin.
ırkçılık yapan biri var ama o kişi yasin değil bana göre
Sence bowling salonu acilisini muftu, bassavci ve bld baskani yapmasi dogru mu?
Oktaycım Hollanda'dan anlayamazsın bu durumu. Buraya gelmen lazım. Bu ülkede sırf ırk üzerine körü körüne milliyetçilikler yapanlar bu ülkeyi bu hale getirdi. Tabi bunlara kürtler de dahil.
Sence bowling salonu acilisini muftu, bassavci ve bld baskani yapmasi dogru mu?
Ona katiliyorum reis surada yazilanlarda zaten normal degil ama arkadas dedi ya elindeki top yesil karpuz gibi o yuzden oyle bi espri yaptim, hani Bodrumda olsa yine yapardim dedi.
Ben o arkadasa inanmak istiyorum ama molotof, egitim vs zaten saçma mesajlar
Yani bazen dogudan gelene bizden biriymis gibi davranmadigimiz için korumaya aldigimiz için bile otekilestiriyoruz, burada zencilere yapiliyor aynisi mesela.
Zenci oldugu için daha hassas yaklasiyorsun vs.
Bilmiyorum anlata bildim mi?