Büyük BALOTELLI Sinerji Başlığı

Ben city de, inter de, x spor da yaptiklarina degil, benim takimim da yaptiklarina bakarim. Seneye bu adam basarisiz olacak kalirsa merak etme sezon sonu ben burda olacam bir yere de gitmeyecem ya sen?

Sol taraftaki bilgilere bak anlarsın. Bu arada senin takımında City gibi yıldızlar topluluğu var mı ? Sende ne var 6+0+4 5+3 yatan yerliler. Ben burda olacam falan filan biz bunları en son Ortaokul da söylüyorduk. 4.yıldızı takarsak forumu terketmeni rica ediyorum.

Ben city de, inter de, x spor da yaptiklarina degil, benim takimim da yaptiklarina bakarim. Seneye bu adam basarisiz olacak kalirsa merak etme sezon sonu ben burda olacam bir yere de gitmeyecem ya sen?

Valla Vasfi'ye katılıyorum Mancini'de hırs var ama oynayınca var o oturduğu koyduğun maçı hatırlamıyorsun galiba o maçta ben bile tv'de uyudum ne atak var ne birşey var oyuncularda hırs desen yok tek Melo oynuyor diğerleri sanki seyirci gibi bunu kupada gösterdi mesela eğer kehanetler doğru çıkarsa bu sene şampiyonlukta gelir kısmetse genelde Mancini ilk sene Elemeli olan kupayı sonra Lig kupasını kazanmış bakalım görcez.

Veya teknik adam hirsi.

1395179838424.jpg

Anlık bir görüntüyü koyarak yanlış yapıyorsunuz. Beğenmeyebilirsiniz ama bu olay çok saçma.

Sol taraftaki bilgilere bak anlarsın. Bu arada senin takımında City gibi yıldızlar topluluğu var mı ? Sende ne var 6+0+4 5+3 yatan yerliler. Ben burda olacam falan filan biz bunları en son Ortaokul da söylüyorduk. 4.yıldızı takarsak forumu terketmeni rica ediyorum.

ben edicem takamassak sen edicenmi?

italyada top koşturan pekçok topçu aslan figürlerini sever ben bizle alakası olduğunu düşünmüyorum

aziz üstel twiterdan yazdığına göre bu iş kesinlikle olmayacak.boşuna umutlanmayın, hayal kırıklığına uğrarsınız.

ayran mı içiyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamadım balotelli diyorlar seneye messi c.ronaldo sinerji başlıgı açarız herhalde

gereksiz transfer olur ,tonla para

abarti adam ,futbolundan daha cok on planda

carlos vela ya verin o parayi daha iyi

Aynı maç da adamın sinirden elinden su şişesi fırlattığı görüntüyü de bunun aynına ekleseler eyvallah diyeceğim de, sadece bu resmi tek başına koyanlar için diyecek bir şey bulamıyorum...

Anlık bir görüntüyü koyarak yanlış yapıyorsunuz. Beğenmeyebilirsiniz ama bu olay çok saçma.

Bu arada Balotelli instagram hesabına aslan fotoğrafı koymuş.

Aynı maç da adamın sinirden elinden su şişesi fırlattığı görüntüyü de bunun aynına eleseler eyvallah diyeceğim de, sadece bu resmi tek başına koyanlar için diyecek bir şey bulamıyorum...

Kim için olursa olsun işine geldiği gibi koyuyorlar, boş iş başka bir şey değil.

Geri
Üst Alt