Büyük Galatasaray Taraftarı; Hürriyet ALMA, ALDIRMA !

Cevap: Büyük Galatasaray Taraftarı; Hürriyet ALMA, ALDIRMA!!!

Ercan Saatçi bugün çıkacak yazısında özür dileyecekmiş Galatasaray camiasından.

(Serhat Ulueren öyle söylüyor...)

ulan armut sinan senın takımına bu yapılsa oyle gulecekmiydin

Sinan Engine bak ya nasıl gülüyor ayı

Yok ercan saatçinin önünü kesmek istiyorlarmış yok Galatasaray camiası alınmazmış büyütülecek bir olay değilmiş bla bla...

Galatasaray camiasını kendi gibi zannetti heralde. Bu adam ne zaman Fener'in yalakası olmaktan vazgeçecek ozaman ben oturup izlerim bunları .Şuraya bak ya Bi avuç yalaka toplanmış ekranda gösteriş yapıyorlar

Ercan saatçi özür dilese ne olacak ki değişen birşey olmayacak. O görevden gitmediği sürece de biz prostestomuza devam etmeliyiz...

Gökmen Özdenak 40 yılda bir hayırlı konuşacaktı onuda konuşturmadılar o ayı susturdu sanki üzerine vazife

siz sanıyormusunuzki diğer programlarda derbi sonrası centilmence birbirlerini tebrik ediyorlar :)

bu geyik cumhurbaşkanından en vasıfsız adamlara kadar herkez birbirine yapıyor.

kızlar bile bu sözü ağzına sakız yapıp derbi sonrası kullanabiliyorken fanatik bir fenerlinin yayından önce yapması çokda garipsenecek birşey değil bence.

ercan saatcinin zaten birileri pimini çekmese bu görüntüler internete salınmazdı belliki ayağını kaydırmak için yaptılar.

ama ercan saatciye gelene kadar çok adamın pimini çekmek lazım örneğin bir selçuk yula her hafta programda bizi tahrik edici şekilde yorumlarda bulunuyor ama hala o kuşu televizyona çıkartmaya devam ediyorlar.

Ercan Saatçi 'nin yaptığı harekete sevindim açıkcası. Karaktersizliğini ve ruhsal dengesizliğini Metin Özülkü denen insan azmanıyla dışa vurdular ve kendi başlarını yediler. Selçuk Yula isimli Fino 'nun da benzer bir davranışta bulunup zaten sıfıra yakın olan itibarını eksiye dönüştürmesi ve TV 'de bundan sonra bu yüzlerini görmemek dileğiyle...

Son olarak:

Ercan Saatçi, peki annesi neci?

siz sanıyormusunuzki diğer programlarda derbi sonrası centilmence birbirlerini tebrik ediyorlar :)

bu geyik cumhurbaşkanından en vasıfsız adamlara kadar herkez birbirine yapıyor.

kızlar bile bu sözü ağzına sakız yapıp derbi sonrası kullanabiliyorken fanatik bir fenerlinin yayından önce yapması çokda garipsenecek birşey değil bence.

ercan saatcinin zaten birileri pimini çekmese bu görüntüler internete salınmazdı belliki ayağını kaydırmak için yaptılar.

ama ercan saatciye gelene kadar çok adamın pimini çekmek lazım örneğin bir selçuk yula her hafta programda bizi tahrik edici şekilde yorumlarda bulunuyor ama hala o kuşu televizyona çıkartmaya devam ediyorlar.

Belki de bu işte Aziz'in parmağı vardır o yayınlatmıştır görüntüleri.Bir alıp veremediği olacak ki adamın bir hareketini bekliyordu onu rezil etsin diye.Bunlar sadece varsayım belki doğru belki değil.

Belki de bu işte Aziz'in parmağı vardır o yayınlatmıştır görüntüleri.Bir alıp veremediği olacak ki adamın bir hareketini bekliyordu onu rezil etsin diye.Bunlar sadece varsayım belki doğru belki değil.

aziz yıldırımla arası iyi değilmiş zaten bende ciddi ciddi o olabileceğini düşünüyorum

aziz yıldırımda galatasaraya küfür edilmesini büyük bir zevkle karşılayacak bir kişilik olduğuna göre hem onu rezil edip taraftarların kucağına atmak için hemde taraftarları kızdırmak için bunu yaptırmış olabilir

ayak oyunlarını ve masa başı işleri çok seven bir başkan sonuçda

Sinan Engine bak ya nasıl gülüyor ayı

Eloğlu affetmiyor ona gülmüştür

BJK_Liverpool6.jpg

Ercan saatçiyi günahım kadar sevmem ancak adama aziz yıldırım tarafından bir komplo kurulduğu belli zira saatçi ertuğrul özkökün kızı ile evli idi ve kısa bir süre önce resmen boşandılar.Özkök ise aziz yıldırım ile çok sıkı dostlar ve saatçininde aziz yıldırım ile ters düşdükleri biliniyor.Bu tabloda puzzleları bir araya getirdiğiniz zaman 2-3 yıl içinde hürriyet gibi bir gazetenin spor müdürlüğüne getirilen saatçinin arkasından ne kuyular kazıldığını görebiliriz.Gerçi hoş ercan saatçiyi bu anlamda en az bizim kadar sevmeyen bir fener başkanıda var dolayısı ile böyle saçma sapan kayıt dışı videolar çok çıkacakdır.

İnsalar hak etmedikleri mevkilere çeşitli torpiller ile gelirse işte böylesi olayları sineye çekmeyide bilecekler.Ercan saatçi spor genel müdürlüğü öncesinde köşe yazarlığı yaparken sergilediği vurdumduymaz tavırları elbette şuanki mevkisinde yapamayacakdır ,adama geçmiş yıllarda söylettiği lafları böyle yalatırlar işte.

Her zaman diyorum,ne oldum değil ne olacağım diyeceksin.

Emin olun ercan saatçi şimdi o spor müdürlüğü koltuğu bile batıyordur bir yerlerine.

Sonuç itibari ile özür dilemesi benim hürriyet almamamı engellemeyecekdir.Şahsen hürriyeti bu spor müdürü olduğu sürece boykot edeceğim ve almayacağım zira başlarında eyyamcı bir spor müdürü olan ve sallamada haberler eden bir gazeteyi ne almak ne de okumak isterim..

Ercan saatçiyi günahım kadar sevmem ancak adama aziz yıldırım tarafından bir komplo kurulduğu belli zira saatçi eski genel kurmay başkanı hilmi özkökün kızı ile evli idi ve kısa bir süre önce resmen boşandılar.Özkök ise aziz yıldırım ile çok sıkı dostlar ve saatçininde aziz yıldırım ile ters düşdükleri biliniyor.Bu tabloda puzzleları bir araya getirdiğiniz zaman 2-3 yıl içinde hürriyet gibi bir gazetenin spor müdürlüğüne getirilen saatçinin arkasından ne kuyular kazıldığını görebiliriz.Gerçi hoş ercan saatçiyi bu anlamda en az bizim kadar sevmeyen bir fener başkanıda var dolayısı ile böyle saçma sapan kayıt dışı videolar çok çıkacakdır.

İnsalar hak etmedikleri mevkilere çeşitli torpiller ile gelirse işte böylesi olayları sineye çekmeyide bilecekler.Ercan saatçi spor genel müdürlüğü öncesinde köşe yazarlığı yaparken sergilediği vurdumduymaz tavırları elbette şuanki mevkisinde yapamayacakdır ,adama geçmiş yıllarda söylettiği lafları böyle yalatırlar işte.

Her zaman diyorum,ne oldum değil ne olacağım diyeceksin.

Emin olun ercan saatçi şimdi o spor müdürlüğü koltuğu bile batıyordur bir yerlerine.

Sonuç itibari ile özür dilemesi benim hürriyet almamamı engellemeyecekdir.Şahsen hürriyeti bu spor müdürü olduğu sürece boykot edeceğim ve almayacağım zira başlarında eyyamcı bir spor müdürü olan ve sallamada haberler eden bir gazeteyi ne almak ne de okumak isterim..

Ertuğrul özkök ile hilmi özkökü karıştırmak kolay olmasa gerek.:D

Birde bunun için satırlarca komplo teorisi üretmek.

Öncelikle şunu belirtiyim Ercan Saatçi'yi ben de sevmem.Şarkıcı olarak başlayıp,müzik eleştirmenliğine,popstar'dan,müzik yapımcılığına şimdi de spor yazarlığından spor müdürlüğüne kadar el attı ve hepsinde de yılışık halleri ve kendini birşey zanneden tavırlarıyla çoğu kişi gibi benim de antipatimi kazandı.

Ama bu olayda çok fazla üstüne gidilecek,çok fazla kaale alınacak bir durum olmadığını düşünüyorum.Sonuçta canlı yayın değil.Eğer canlı yayında yapılmış birşey olsa o zaman tepki haklı olabilirdi.Ama "off the record" bir zamanda söylenmiş bir söz.Kamera arkasında ne küfürlerin edildiğini tahmin edebiliyorum.Aynı şekilde bir Galatasaray yazarının da Fenerbahçe'ye küfür ettiği bir zaman muhakkak olmuştur.Küfür kötü birşey ama küfür etmeyen insan da ülkemizde azınlığı oluşturuyor malesef.O yüzden çok takılıp kalmamak lazım ve kaale alıp reklamını yapmamak lazım diye düşünüyorum.

Eğer sorun Galatasaray'a edilmiş bir küfürse bir zamanlar Cem Ceminay'ın radyo programında yer alan bir şaka programında "Küfürbaz Metin" karakterine bürünmüş ve Galatasaray'a küfürler saydıran bir adamı da protesto etmek gerekirdi."Küfürbaz Metin" Cem Ceminay ve o radyo çalışanları tarafından oluşturulmuş bir karakterdi üstelik de Cem Ceminay Galatasaray taraftarı olmasına rağmen.

Ertuğrul özkök ile hilmi özkökü karıştırmak kolay olmasa gerek.:D

Birde bunun için satırlarca komplo teorisi üretmek.

Teşbihde hata olmaz,sonuçda kimin kim olduğunu hepimiz biliyoruz (önceki iletimide düzelttim beni doğru yönlendirdiğiniz için teşekkürler bu arada)

Sonuçda özkök soyadlı bir şahsın kızı ile evlenip sonra boşanmak kolay olmasa gerek :D

Komplo teorisi dışında insanın aklına hiçmi gelmiyor bu 3 yıllık video damdan düşer gibi nasıl piyasaya çıktı diye?

O fb tv kaydı aziz yıldırımın izni olmadan nasıl dışarı çıkarıldı bunuda aklınımıza getiremiyoruz?

Herhalükarda bu terbiyesizlik unutulmamalıdır..

Öncelikle şunu belirtiyim Ercan Saatçi'yi ben de sevmem.Şarkıcı olarak başlayıp,müzik eleştirmenliğine,popstar'dan,müzik yapımcılığına şimdi de spor yazarlığından spor müdürlüğüne kadar el attı ve hepsinde de yılışık halleri ve kendini birşey zanneden tavırlarıyla çoğu kişi gibi benim de antipatimi kazandı.

Ama bu olayda çok fazla üstüne gidilecek,çok fazla kaale alınacak bir durum olmadığını düşünüyorum.Sonuçta canlı yayın değil.Eğer canlı yayında yapılmış birşey olsa o zaman tepki haklı olabilirdi.Ama "off the record" bir zamanda söylenmiş bir söz.Kamera arkasında ne küfürlerin edildiğini tahmin edebiliyorum.Aynı şekilde bir Galatasaray yazarının da Fenerbahçe'ye küfür ettiği bir zaman muhakkak olmuştur.Küfür kötü birşey ama küfür etmeyen insan da ülkemizde azınlığı oluşturuyor malesef.O yüzden çok takılıp kalmamak lazım ve kaale alıp reklamını yapmamak lazım diye düşünüyorum.

Eğer sorun Galatasaray'a edilmiş bir küfürse bir zamanlar Cem Ceminay'ın radyo programında yer alan bir şaka programında "Küfürbaz Metin" karakterine bürünmüş ve Galatasaray'a küfürler saydıran bir adamı da protesto etmek gerekirdi."Küfürbaz Metin" Cem Ceminay ve o radyo çalışanları tarafından oluşturulmuş bir karakterdi üstelik de Cem Ceminay Galatasaray taraftarı olmasına rağmen.

Yıllar boyuncada fanatik Galatasaraylı olan aydemir akbaşın her filminde fenerli bir karakteri canlandırıp feneri tiye almasıda bu cem ceminay olayı gibidir.Cem ceminay reyting için Galatasarayıda kullanır başka şeyleride.Bu işin komedi tarafıdır.

Ancak ercan saatçinin alenen söylediği halka açık bir tvden yaptığı bu küfürler haddini aşan bir durum oluşturmuşdur.Sonuçda kayıt yapılan bir kameranın önünde kayıt dışı bile olsa böyle konuşmayı nasıl cesaret ederler anlamış değilim.Şu magazin dünyası harbiden garip bir dünya..geniş göbekli ve haysiyetsiz.

maillerimize bu özür(!!)den sonra bile devam etmemiz gerekiyor taki damat gidene kadar...

Geri
Üst Alt