Büyük Galatasaray Taraftarı; Hürriyet ALMA, ALDIRMA !

Cevap: Büyük Galatasaray Taraftarı; Hürriyet ALMA, ALDIRMA!!!

Almamak İçin bir neden daha çıktı HAKAN ÜNSAL Hürriyet'te.....Damat yavaştan yavaştan kuruyor kadroyu...

+1 'im. Kesinlikle evime Hürriyet giremez bu çete Hürriyet 'te yazdıkça.

Ertuğrul, böyle 1, 1 çoğalacağız başka yolu yok. Galatasaray taraftarı bunu unutmayacak, bu dönemde tirajlar az etkilenmiş olabilir ama bizler affetmedik ve tepkimiz bitmeyecek.

Bu konu altında yapılan mesajları tekrar okuyup bana cevap verirsen sevinirim... Ben burda insanları organize edebilmek ve olay hakkında bilgi vermek için bu sayfayı hep üstte tuttum. Ben kendime düşen görevi fazlasıyla yaptım Sayın elit üye !!!

İnan bana benim kızdığımda bu. Ben hürriyet almam aldırmam, ama 2 haftadır tirajlarında bir düşüş yok ve köpürdüğüm nokta burda zaten. Ben geçen gün konuya bir mesaj yazdım bir daha 2 gün konu okunmadı bile, 10 gündür epidemi den nasibimi aldım yatıyorum bilgisayarı bile açamadım doğru düzgün ama sırf bu konuya yazdığım mesajı takip ettim. Tepki gösteren yok,üstelik hala moderatörler dahil, hürriyetten haberleri medya forumuna taşıyorlar. Ben orada mod derken de tepkimi sana değil herkese yapmak istedim, alındıysan alın ama kişisel değil yani...

1 bir 2 iki nasıl olur bilmem ama hürriyet'in tirajına Galatasaray forumları, taraftar toplulukları vs toplanıp en az 50 bin çengel takamayacaksak yarın öbür gün spor servisleri değil sokakta ki çocuklar küfür etse malesef haklılar...

Ya ne olduğumuzu göstericez ya da ne olduğumuzu görecekler...

İnan bana benim kızdığımda bu. Ben hürriyet almam aldırmam, ama 2 haftadır tirajlarında bir düşüş yok ve köpürdüğüm nokta burda zaten. Ben geçen gün konuya bir mesaj yazdım bir daha 2 gün konu okunmadı bile, 10 gündür epidemi den nasibimi aldım yatıyorum bilgisayarı bile açamadım doğru düzgün ama sırf bu konuya yazdığım mesajı takip ettim. Tepki gösteren yok,üstelik hala moderatörler dahil, hürriyetten haberleri medya forumuna taşıyorlar. Ben orada mod derken de tepkimi sana değil herkese yapmak istedim, alındıysan alın ama kişisel değil yani...

1 bir 2 iki nasıl olur bilmem ama hürriyet'in tirajına Galatasaray forumları, taraftar toplulukları vs toplanıp en az 50 bin çengel takamayacaksak yarın öbür gün spor servisleri değil sokakta ki çocuklar küfür etse malesef haklılar...

Aynı şeyi bende çabalıyorum ...Bu olay ilk çıktıgı günden beri buraya taşıdım, mail örneği koydum ve bu konuyla gündemde olan bütün köşe yazıları foruma taşıdım.Ama bunu bizim istediğimiz gibi yapmanın zor olduğu gördüm.

Bunu yapmak için taraftarın önceliklerini değiştirmesi gerekir ki bu bir anda yapılabilecek birşey değil.Transfer konuşmak ya da sistem eleştirisi yapmak herkese daha keyifli geliyor.Ne zaman mantıklı transfer yerine billinçli taraftar nasıl oluru konuşursak istediğimiz yere geliriz...

NOT: ayrıca foruma hürriyet gazetesinin haberlerini açmak yasak zaten...

https://www.gscimbom.com/forum/gsci.../16684-gscimbom-yonetiminden-duyurular-2.html

Hocam sana katiliyorum, bence forumda Hurriyet, Milliyet gibi amaclari Galatasaray'i karalamak, asagilamak olan kagit parcalarinin haberlerinin olmamasi gerekir. Hala o gazeteleri takip eden ve Galatasarayliyim diyen adamlar var. Haberin yalan oldugunu bile bile foruma tasiyorlar maalesef.

Aynı şeyi bende çabalıyorum ...Bu olay ilk çıktıgı günden beri buraya taşıdım, mail örneği koydum ve bu konuyla gündemde olan bütün köşe yazıları foruma taşıdım.Ama bunu bizim istediğimiz gibi yapmanın zor olduğu gördüm.

Bunu yapmak için taraftarın önceliklerini değiştirmesi gerekir ki bu bir anda yapılabilecek birşey değil.Transfer konuşmak ya da sistem eleştirisi yapmak herkese daha keyifli geliyor.Ne zaman mantıklı transfer yerine billinçli taraftar nasıl oluru konuşursak istediğimiz yere geliriz...

NOT: ayrıca foruma hürriyet gazetesinin haberlerini açmak yasak zaten...

https://www.gscimbom.com/forum/gsci.../16684-gscimbom-yonetiminden-duyurular-2.html

Yasak olduğunu biliyorum ama forumda son 1 haftada hürriyet kaynaklı haberler oldu,şu anda silindi mi noldu bilmiyorum ama moderatör arkadaşlarımızdan dahi açanlar oldu ve ben de bu tuvalet kağıdına değer veren arkadaşlara epey içten kızdım fakat tepki vermedim ve izlemeyi tercih ettim...

Bu arada mod derken cidden kişisel alma, genele kızdım. Sizin mesajınıza alıntı yaptım diye size özel bir kızgınlık değil di benimkisi...Ve ayrıca elit üye olduğumun farkında bile değilim.

Forumda hala açık olan hürriyet kaynaklı haberler...

https://www.gscimbom.com/forum/hasa...umu/20264-f_bahce-4-milyon-euro-odeyecek.html

Son hafta içinde direk konu olarak değilde bazı konuların içinde direk alıntılanan hürriyet kaynaklı haberler ve ayrıca bazı internet sitelerinden alınmış fakat asıl kaynağı zürriyetsizlerin gazetesi olan bir çok haber! halen forumda başıboş geziyor... Ben bizlerin taraftar grupları olarak nasıl bunlara hem küfredip hemde para verip aldığımıza şaşıyorum açıkcası...Hayır almayı geçtim, internet sitelerine bile girmiyorum.

Noldu Saatçi kovuldu mu?

Yasak olduğunu biliyorum ama forumda son 1 haftada hürriyet kaynaklı haberler oldu,şu anda silindi mi noldu bilmiyorum ama moderatör arkadaşlarımızdan dahi açanlar oldu ve ben de bu tuvalet kağıdına değer veren arkadaşlara epey içten kızdım fakat tepki vermedim ve izlemeyi tercih ettim...

Bu arada mod derken cidden kişisel alma, genele kızdım. Sizin mesajınıza alıntı yaptım diye size özel bir kızgınlık değil di benimkisi...Ve ayrıca elit üye olduğumun farkında bile değilim.

Forumda hala açık olan hürriyet kaynaklı haberler...

https://www.gscimbom.com/forum/hasa...umu/20264-f_bahce-4-milyon-euro-odeyecek.html

Son hafta içinde direk konu olarak değilde bazı konuların içinde direk alıntılanan hürriyet kaynaklı haberler ve ayrıca bazı internet sitelerinden alınmış fakat asıl kaynağı zürriyetsizlerin gazetesi olan bir çok haber! halen forumda başıboş geziyor... Ben bizlerin taraftar grupları olarak nasıl bunlara hem küfredip hemde para verip aldığımıza şaşıyorum açıkcası...Hayır almayı geçtim, internet sitelerine bile girmiyorum.

Gördüğün haberleri modlara bildirirsen bence daha iyi olur böylece gözümüzden kaçan mesajlara mudahale edebiliriz. Kendimden örnek vermek gerekirse çalışırken her mesajı kontrol edemiyorum...

Ya burda yayınlananlari silseniz ne olacak.Hiçbir faydası olmaz adam giriyor sonuçta oraya değiştiremezsiniz kimbilir burda almam,girmem diyip giren kaç insan vardır.Böyle gidersek birşeyi değiştiremeyiz.Türkiye'de bu Ercan'ın dediklerini önemsemeyip o gazeteyi alan milyonlarca Galatasaray'lı var.Tribün'de alma burda alma demekle hallolmuyor.Hürriyet'in de hiçbir kayıp yaşayacağını zannetmiyorum.

Gördüğün haberleri modlara bildirirsen bence daha iyi olur böylece gözümüzden kaçan mesajlara mudahale edebiliriz. Kendimden örnek vermek gerekirse çalışırken her mesajı kontrol edemiyorum...

Siz üzerinize alınmayın ama silinen konuya bakarsanız orda mod mesajı mevcut, amacım modları eleştirmek değil ama dediğim gibi aramızda modlar konuda açıyor, mesajda yazıyor hurriyet kaynaklı haberlerle alakalı....

Herneyse biz kampanyamıza bakalım, ama alanların ve bu konuda hiçbir gayret göstermeyenlerin gidip tribünde Ercan Saatçi aleyhine tezahürat yapma, küfür etme hakkı yok!

Hakan'a çamur atmadan dönde kendi ve etrafındakilerin birlik olabilme olgusuna ne kadar yakın ne kadar uzak olduğunu sorgula sayın mod! Noldu tirajlar? Adamlar çatır çatır satıyor hala gazeteyi...

Demekki Türkiye'de Hürriyet okuyan Galatasaraylı yokmuş ya da Galatasaraylılar uzayda yaşıyormuş...

Tamamen katılıyorum taraftarlarımız nutukları atıp atıp yinede alıyorlar bu gazeteleri zaten adamlar bunları bildikleri için bu kadar cesur adımlar atabiliyorlar bunun için arık laftan çok icraata başvurmalı taraftarlarımız.

Konu güncel kalmalı,ben şahsen almıyorum Hürriyet diğer taraftarların ne yaptığı umrumda değil tirajlarında düşüş olup olmaması hiç umrumda değil

Bana ne onların reytinginden.Biz almayalım görevimizi yapalım yeter yani.

Bu konu sabitlensin yoksa sürekli altlarda kalacak, hergün birşey yazmasak ta unutulmasın . :(

Dünkü maçtan sonra forum ile alakalı ve bazılarına güzel bir gönderme olmasıaçısından yazıyorum bu senaryoyu.Lütfen bağışlayın.

Ekli dosyalar

• aa.webp
    aa.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 233

Galatasaray tribünleri Hürriyet alma, aldırtma, diye her maçta yeri göğü inletiyorlar...

Kendilerine küfür eden, terörist iması yapan bir zihniyetin Hürriyet'in başına geçmesine tepkisiz kalmadılar.

Helal olsun onlara...

Bu tepki giderek büyüyecektir, yarın Beşiktaşlılar, hatta Fenerbahçeliler de bu kervana katılacaktır.

Çünkü şarkıcı arkadaş her gün bir başka garip "gazetecilik" icraatına imza atıyor...

İşin ilginç yanı kayınpeder Özkök başta olmak üzere Hürriyet ailesinin milyonlarca G.Saraylı'nın sesi olan tribünlerin tepkisini kulak arkası etmesi.

Ya G.Saray taraftarını küçümsüyorlar ya da tribündekileri G.Saraylı olarak görmüyorlar.

Milyonlarca G.Saraylı'yı, dolayısıyla potansiyel Hürriyet müşterisini görmezden gelmelerini başka türlü açıklamak zor...

Turgay Demir | Fotomaç | 20.12.2009

Galatasaray tribünleri Hürriyet alma, aldırtma, diye her maçta yeri göğü inletiyorlar...

Kendilerine küfür eden, terörist iması yapan bir zihniyetin Hürriyet'in başına geçmesine tepkisiz kalmadılar.

Helal olsun onlara...

Bu tepki giderek büyüyecektir, yarın Beşiktaşlılar, hatta Fenerbahçeliler de bu kervana katılacaktır.

Çünkü şarkıcı arkadaş her gün bir başka garip "gazetecilik" icraatına imza atıyor...

İşin ilginç yanı kayınpeder Özkök başta olmak üzere Hürriyet ailesinin milyonlarca G.Saraylı'nın sesi olan tribünlerin tepkisini kulak arkası etmesi.

Ya G.Saray taraftarını küçümsüyorlar ya da tribündekileri G.Saraylı olarak görmüyorlar.

Milyonlarca G.Saraylı'yı, dolayısıyla potansiyel Hürriyet müşterisini görmezden gelmelerini başka türlü açıklamak zor...

Turgay Demir | Fotomaç | 20.12.2009

bir atasözü vardı seninki benden kara sür eşşeği niğdeyemiydi neydi :p

Geri
Üst Alt