Üye Görüşü Büyük Kumpas (Komplo Teorisi)

Ben katılmıyorum şu ülkede Gs kadar kendi ayağına sıkan bir takım olmaz olamaz.. Bir kere Terimin gidişi doğruydu ama yerine aldığımız Mancini ve Prandelli çok büyük 2 hataydı hele ki Prandelli.. Bu kadarının da teori olacağına inanmıyorum bildiğimiz yönetimsel hatalar..Selçuk-Burak gibi adamlar bırak terimim mourinho gelse adam olmaz bu saatten sonra..Selçuku maalesef biz şişirdikçe şişirdik balon yaptık attığı frikikler gözümüzü boyamaya yetti.. Fenerin şike yüzünden 2 sene bocalaması , Drogba ve Sneijderin gelişi tabi hakkını da yememeyim Terimin üstün gazlamasıyla 2 yıl şampiyonluk yaşadık.. Tabi Aysal yönetimi şu tavrıyla başarının tamamen tesadüfi olduğunu bizlere ispatladı.. Yanlış oyuncu transferleri hoca transferleriyle taş gibi giden takımı bozdular..Ha şunu da belirteyim bizim elimizdeki kadro o kadar hatalara rağmen ligde lider olmalıydı Avrupada hala üst turu kovalamalıydı ama Prandelli o kadar basiretsiz bir adamki Brumayı-Tellesi-Sneijderi kesmesi, formsuz Selçuk-Buraka her maç 90 dk tahammül etmesi yabancı sınırından dert yanıp ligde 3-4 yabancılı kadrolar çıkarması, 5 yeni adam alıp Sabri-Hakan Balta beklerini çıkarması say say bitmez yanlışları..

Burak ve Selçukla sözlesme yenilen Demirören ve Azizdi tabii, RTE ve Kiliçdarogluya da aralarina kat.

Onlar mahsum Ünal Aysala oyun oynamasaydilar bunlar hiç olmazdi!!

Bana aysalcı diyenler var oysa ben Terimi bi zamanlar belki de sizden çok seviyordum, zaten son cümlemde de herşeye rağmen dönerse yine başarılı olur dedim. Ayrıca zamanında terim gittiğinde ben burda aysalcılarla kavga edip ceza bile aldım. Ama ortada eğer gerçekten böyle birşey varsa bunu Terim bile yapsa doğru olamaz. Aysalın da hataları olabilir ben Aysal dört dörtlük demiyorum, ben olaya başka bir pencereden bakıyorum.

Allah akil fikir ihsan eylesin ne diyeyim.Volkan ve emre ne alaka o da ayri bir konu :) Unal Aysal'in rahatsizligi egosu gercek taraftar o basarilarin unal aysala degilde Ali durust,adnan ozturk,abdurrahim albayrak ve Fatih terime ait oldugunu zaten biliyodu.Ondandi zaten UA nin baskana protestosu.Kumpas teorisine giriceksen once Aysaldan basla zira herseyi kendi yapti.

Terim isimli arkadaş volkan küfür nedeniyle stadı terkettiğinde ilk sahiplenen kişiydi hatırlatırım ve sırf Terimin açıklamaları ve raporu yüzünden ceza almadı.

ft ve yalakcıları herseyi yapar

ayhan akbin 1 ay önce ali dürüst kulübü kayyuma götürmeye calısıyor diyordu

hatta yayına baglanmıs sonra da kacmıstı ali dürüst

ft ve adamlarından korkacaksınız

Burak ve Selçukla sözlesme yenilen Demirören ve Azizdi tabii, RTE ve Kiliçdarogluya da aralarina kat.

Onlar mahsum Ünal Aysala oyun oynamasaydilar bunlar hiç olmazdi!!

O dediğin arkadaşlar zaten 12 yıldır Galatasaray'a kumpas yapıyorlar sadece şimdi değil, ayrıca benim anlattığımla alakaları yok. Ben burda başka bir ekipten bahsediyorum; Terim-Yöneticiler-Oyuncular-Ultraslan-Medya

ft ve yalakcıları herseyi yapar

ayhan akbin 1 ay önce ali dürüst kulübü kayyuma götürmeye calısıyor diyordu

hatta yayına baglanmıs sonra da kacmıstı ali dürüst

ft ve adamlarından korkacaksınız

Aynen öyle bizzat kendisi söyledi bunu kimse uydurmuyor bi yerinden, tüm olan bitene bakılınca ciddi bir senaryo var, bu konuyu bu sezonun sonunda tekrar hatırlatcam bazı kişilere..

Dogru noktalardan yola cikip abartili noktalara ulasmissin bana kalirsa. Ulkede pek cok is hatir gonul ve baski ile yurudugu icin Fatih Terim gittikten sonra etrafimizda bir kiskac olustugu belli mesela. Ama ben burada Terim'in bizzat bir atraksiyona girdigini sanmam. Cogu kraldan cok kralci olan medyanin kendi kendine yaranma cabasidir ancak.

Bir de su var, baskanin etrafinda cember daraldikca tuhaf atraksiyonlara girip adeta bu otorite noktalarinin ekmegine yag surdu. Mesela milletin bir sekilde adamima laf gelmesin diye her gun uc kere komplo dediniz ama yoktu ki :) :) yazmasi komik kaciyorsa, mevcut baski ve yildirma cabalari yuzunden basarisiz oldu demek de onun muadili olur.

Aysal'in etrafinda hic bir baskanda olmamis bir baski ve kumpas cemberi vardı bu dogru. Ama kendisi de hic bir cikis yolunu kullanmayip, aksine anlasilmaz davranislari ile iyice dibe gitti.

Fatih Terim'de de ayni mevzu vardi. Onu cok anlattik sonra yildik. Bir insanin mantikli gerekceleri olabilir ama bunlar yanlislarinin ustunu ortmez. Yanlislari da gerekceleri yalan kilmaz.

Bugün bu halde olmamızın esas sebebi Aysal'ın tek adamlığa soyunup işi eline yüzüne bulaştırmasıdır. Hajrovic kazığı, Mancini'nin gönderilip Prandelli'nin getirilmesi, sözleşme yenilemeleri, eldekileri çıkaramama, Tarık, Salih vs bunların sorumlusu kim? Her dönemde Tulun'u günah keçisi ilan etmek de bir yere kadar..

Bir de şunu anlayamıyorum Selçuk-Burak takımı sabote ediyorlarsa koskoca Aysal ve ekibindekilerden biri dahi sıradan taraftar kadar olup bunun farkına varamıyor mu? Böyle bir dünya var mı?

Terim'in kısa vadede kovulacağını zannetmiyorum, bir sonraki turnuva masallarına alıştık zaten. İnanılmaz çabuk değişen gündem ve balık hafızalı bir toplum olduğumuzdan ve kulüp takımları olarak da dibi boyladığımızdan ötürü gelen geçenden fark yesek de bir sorun olmaz. Terim de seneden bilmem kaç kez takım çalıştırıp geri kalan zamanlarda hobi gibi işler yapıp milyonları götürmek varken gelip Galatasaray'ın cefasını çekmek istemez. Kaldı ki kimin gidip geleceğine taraftar değil çoğunlukla lise grubu karar veriyor.

ileride sırtını dayadıkları sayesinde federasyon başkanlığına filan oynayabilir. Demirören bile federasyon yönetebiliyorsa bu senaryo da gerçekleşebilir. Üstelik fener için iyi de olur, en ufak şeyde federasyon başkanın Galatasaraylı kimliği öne atılıp medyada şov yapmaya, hakemlerle maç kazanmaya devam ederler diledikleri gibi.

Galatasaray kulübünün en büyük efsanesi Terim'dir ikinci ile arasında fersah fersah fark vardır. Galatasaray'ın kazandığı başarıların yarısında ismi olan adam sonuçta.

belçikalı botoks uzmanı ünal aysel fanları daha ne gibi saçma sapan yorumlar yapacak merakla bekliyoruz.
Biggest legend -> #10 METIN OKTAY

I am the one who knocks!

Daha önce defalarca söyledim, bir kez daha söyleyeyim; Fatih Terim'in gidişinde Fatih Terim'in de Ünal Aysal'ın da suçu var. İkisi de egolarına yenik düşüp Galatasaray'ın menfaatlerini ikinci planda tuttu. Eğer geçen sene Fatih Terim gitmemiş olsaydı büyük ihtimal şampiyon olurduk, daha da önemlisi devre arasında milyonları sokağa atmazdık ve maddi durumumuz görece daha iyi olurdu. Bu dakikadan sonra Fatih Terim geri dönerse başarılı olma ihtimali adı geçen diğer her hocadan yüksektir, sevin sevmeyin ama gerçek bu. Kendisine yaptıklarından dolayı kızmış olsam da Galatasaray'ın menfaati için geri dönmesinden yanayım, bu ne kadar mümkündür orasını bilemem.

burak selçuk kumpasta bas aktor olabılır mı az mantık.adamlar leş futbol oynadıkları halde Türkiyede en çok kazanan futbolcular.ve sayın aysal bunlara hayatlarında göremeyecegı bir sözlesme yapmış.bence kumpası kuran basket takımını dagıtan hajrovıçı kacıran çok ıyı bır yönetimı dagıtıp klubu sacma sapan aktörlere emanet eden kumpascı bası sayın aysaldır.elalemin şikecı baskanı klup ıçin hapis yatarken bızım kı 4.haftada arkasına bıle bakmadan borçlar ıçınde yuzen bır kaos bıraktı bıze..

Mantik hatan var Muhammet kardes. Eger Burak ve Terim´in piyonlari olsa bu bahsettigin cocuklar ? Neden Ünal Aysal gidip Terim´in evlatlarini zengin etsin ?´Ünal Aysal Selcuk ve Burak Yilmaz´i yaptirdigi sözlesmeler ile zengin etmistir. Hadi son 3 senedeki basarilari var sayarak, simdi aldiklari paralari bir nevi hak etti diyelim bu cocuklar. 2019 yilina kadar kazanacaklari parayi hak etmeleri mümkin degil, bu adamlar 30´a basti basacak.

1. Türkiye´de basarisiz olan herkes yerin dibine sokulur, buna Fatih Terim´de dahildir. Fatih Terim Türk futbolunun Malta, Moldova düzeylerinden buralara kadar gelmesinde, en büyük pay sahiplerinden birtanesidir. Zaten sportif olarak yaptiklarinin kadir kiymet görmemesinden dolayi, bazen kendini ön plana getirebilmek icin abuk sabuk islere imza atabiliyor.

2. ultrAslan ile Terim´in arasi iyi olabilir ama bunlar Terim´in piyonlari degil. Fatih Terim ile ultrAslan en iyi dönemimizde bir zitlasma yasamistir, bunu balik hafizali olanlar hatirlamaz. Besiktas ve onlara Arena´yi verme konusunda, o yüzden bir sogukluk vardi. ultrAslanin Fatih Terim kovulurken proteso etmesi Galatasaray´in yasayan en büyük efsanelerinden bir tanesi olan, ve basarili bir sekilde isini yapmis Terim´e vefa göstermek olmustur. Aysal´a destek vermemelerinin nedeni ise, Ünal Aysal´in Galatasaray tarihinde genis bir yeri olmadigi ve olmayacagindan dolayidir. Büyük Baskan sevdasi bize degil, Fenerbahce kulübüne has bir davranis seklidir.

3. Fatih Terim´in takima olan etkis kücümsendi, onun yaptigi olumlu isleri baskanin ve yönetimin olagan gördügü icin bu duruma geldik. Türkiye futbolu bir timarhane gibidir, burada calismak PL´e, Bundesliga´ya falan benzemez, hepsinden daha zordur. Bu ortamda basarili olabilmeyi basaran adama saygi duyulacakkan, basarilari kücümsendi. Bunu yapanlarda hayatlari boyunca futbolda tecrübe yasamamis insanlar, o yüzden doldurusa geldiler. Fatih Terim zamaninda Galatasaray Fatih Terim sayesinde güclü degildi, basarili oldugu icin güclüydü. Basariliyken gelen karalama haberlere, taraftar zaten sadece gülüyordu. Simdi ise tabiki daha cok göze batiyor.

4. Ali Dürüst ile Fatih Terim´in arasi 2000 yilindan bozuktur. Uzun yillar sonra barisip, yeniden kaynastilar. Fatih Terim daha takimin basindayken, Ali Dürüst esliginde bazi yöneticiler teknik adam arayisina girdigi icin aralari bozulmustu zamaninda. Adnan Öztürk ise Terim´in son döneminde GS´nin basina gecmisi konusunda tamami ile muhalifti. Aralari da iyi degildi o yüzden, sonra ise aralari düzeldi. Albayrak bile takimin basina Lucescu´nun gelmesini istiyordu, Fatih Terim´i degil. Yani bu insanlari Terim´in pionlariymis gibi göstermek, bastan itibaren bir mantik hatasi.

burak selçuk kumpasta bas aktor olabılır mı az mantık.adamlar leş futbol oynadıkları halde Türkiyede en çok kazanan futbolcular.ve sayın aysal bunlara hayatlarında göremeyecegı bir sözlesme yapmış.bence kumpası kuran basket takımını dagıtan hajrovıçı kacıran çok ıyı bır yönetimı dagıtıp klubu sacma sapan aktörlere emanet eden kumpascı bası sayın aysaldır.elalemin şikecı baskanı klup ıçin hapis yatarken bızım kı 4.haftada arkasına bıle bakmadan borçlar ıçınde yuzen bır kaos bıraktı bıze..

En çok anlamadığım nokta da bu, Aysal bunlara hangi akla hizmet 5 yıllık sözleşme yaptı?

gel sana özet geçeyim durumu

selçuk inan-burak yılmaz:bu adamlar milli takımdada berbat oynuyor, sözleşmeyi kaptıktan sonra yatışa geçmişler belli.

ünal aysal:tek adam olmaya çalıştı ve eline yüzüne bulaştırdı, bütün başarıların sahibi olmadığını acı bir şekilde öğrendi. baktı işler iyice sarpa sarıyor kaçtı.

fatih terim:benim ferrariden veya del bosqueden ne farkım var dedi milli takımın başına geçti, emeklilik öncesi tüpçüden ne koparsam iyidir diyor %90.

Mantik hatan var Muhammet kardes. Eger Burak ve Terim´in piyonlari olsa bu bahsettigin cocuklar ? Neden Ünal Aysal gidip Terim´in evlatlarini zengin etsin ?´Ünal Aysal Selcuk ve Burak Yilmaz´i yaptirdigi sözlesmeler ile zengin etmistir. Hadi son 3 senedeki basarilari var sayarak, simdi aldiklari paralari bir nevi hak etti diyelim bu cocuklar. 2019 yilina kadar kazanacaklari parayi hak etmeleri mümkin degil, bu adamlar 30´a basti basacak.

O halde neden bu adamlar hem bizde hem milli takımda facia oynuyorlar?

2. ultrAslan ile Terim´in arasi iyi olabilir ama bunlar Terim´in piyonlari degil. Fatih Terim ile ultrAslan en iyi dönemimizde bir zitlasma yasamistir, bunu balik hafizali olanlar hatirlamaz. Besiktas ve onlara Arena´yi verme konusunda, o yüzden bir sogukluk vardi. ultrAslanin Fatih Terim kovulurken proteso etmesi Galatasaray´in yasayan en büyük efsanelerinden bir tanesi olan, ve basarili bir sekilde isini yapmis Terim´e vefa göstermek olmustur. Aysal´a destek vermemelerinin nedeni ise, Ünal Aysal´in Galatasaray tarihinde genis bir yeri olmadigi ve olmayacagindan dolayidir. Büyük Baskan sevdasi bize degil, Fenerbahce kulübüne has bir davranis seklidir.

Katılmıyorum Adnan polatı bugün bile hala deli gibi savunuyorlar..

4. Ali Dürüst ile Fatih Terim´in arasi 2000 yilindan bozuktur. Uzun yillar sonra barisip, yeniden kaynastilar. Fatih Terim daha takimin basindayken, Ali Dürüst esliginde bazi yöneticiler teknik adam arayisina girdigi icin aralari bozulmustu zamaninda. Adnan Öztürk ise Terim´in son döneminde GS´nin basina gecmisi konusunda tamami ile muhalifti. Aralari da iyi degildi o yüzden, sonra ise aralari düzeldi. Albayrak bile takimin basina Lucescu´nun gelmesini istiyordu, Fatih Terim´i degil. Yani bu insanlari Terim´in pionlariymis gibi göstermek, bastan itibaren bir mantik hatasi.

Aysalı Terim için ikna edenin Ali dürüst olduğu hatta baskı yaptığı iddia ediliyor..

O halde neden bu adamlar hem bizde hem milli takımda facia oynuyorlar?

Form ve moral düsüklügü var, zaten Galatasaray´da oynayan her oyuncu bu durumda. Fenerbahce´deki oyuncular da buna dahil, onlarda benzer bir olayi Yanal ile yasadilar. Caner o günden bu güne ayni Caner degil, ve takim olarak performanslari ciddi sekilde düstü.

Katılmıyorum Adnan polatı bugün bile hala deli gibi savunuyorlar..

Benim bildigim kadari ile Polat´in tribünlerde bir gecmisi var, liseli hegomonyasina karsi Polat´in yaninda olmalari normaldir. Orada bir cikar iliskisi dahi olabilir. Feldkamp ile yasadigimiz sampiyonluktan sonra liseliler Polat´i sabote etti, o yüzden basarili olamadi mi diyelim ? Aysal´i da Polat´i da bitiren, teknik adamlar konusunda yaptiklari tercihlerdir. Feldkamp bir 20 yil genc olsaydi, Polat dönemi cok basarili gecebilirdi. Ama bu Polat degil, Feldkamp sayesinde olurdu.

Aysalı Terim için ikna edenin Ali dürüst olduğu hatta baskı yaptığı iddia ediliyor..

Evet dogrudur. Ali Dürüst ikna etmistir bu konuda herkesi, ne kadar dogru bir karar verdilgini de herkes görmüstür. 2000´den sonra baristilar yine, ama Terim´in adami yada Pionu falan degil.

G.Saray baskani sorumluluktan kaçmaz - iyi ve kötü günde görevini yapar veya en azindan yapmaya çalisiyor.

Düsmanlarin olacak mi? Tabii olacak. Ülkede G.Sarayin büyümesini görmek istemeyen çok insan var maalesef, ama ona ragmen sözlesmeler olsun, oyuncu almak olsun, hoca almak olsun hepsi kendi elinde ve Terim gittikten beri ne kadar kötü isler yaptigini hepimiz görebildik.

G.Saray baskani çocuk oyunu degil - hatalarini itiraf etmek lazim, bahaneler arkasinda durmamak lazim.

Geri
Üst Alt