Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Derhal istifa etsinler. Ayıptır be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdiye kadar yönetimin ve hocanın arkasında durulması gerektiğine inanıyordum,iyi giden şeyler bozulmasın tekrar tekrar içimizden parçalanmayalım diye ama bu kadar da olmaz mk ya..
bu işte kimin hatası/parmağı olduğu önemli değil,yönetimi ve başkanı derhal istifaya çağırmalıyız...
bu kadar vizyonsuz,işbilmez adamla bu sezon gitmez..
hocaya hakkım helaldir,her zaman arkasındayım ama yönetimi sahamızda ki ilk maçta istifaya davet etmeliyiz,bu çakallar kendileri gitmezler..
türk liginde oynatayabilirmiyizGross u?yoksa komple mi 6 ay?
Rok yokmu tv de söyle guzel bi gecirse dursuna
kumda bile oynatamazsın arif
Hamza=Dursun.Hiçbir farkları yok.Yönetim beceriksiz ve pasif,Hamza'nın da işine geldi bu yönetimin de.Onu veto etti bunu veto etti salak salak topçuların peşinden koştu,evlat seviciliği yaptı yerlerine adam gibi oyuncular almadı.
Gross Antreman Temposunu artırır mı?
hamzanın zihniyet fakir,yanına iyi bir adamla floryada her zaman çalışabilir ,bu kafayla 3 kupa aldıysa ,iyi bir yönetim ve uyumla aynısını tekrar yapabilir..
ben memnunum memur kafalı hocamdan,eşek kadar dert var yine de başedebilir çünkü böyle adam da yanına iyi bir akılla çok daha iyisini yapabilir..aslan hocam benim..