Büyük Rezalet! FIFA Großkreutz'un Sözleşmesini Reddetti!

Bu hayvana Unal Aysala verilmeyen Rivayi ve GS in tum gayrimenkullerini satma yetkisi verildi.

Bunu taniyip oy veren bunu o koltuga getiren tum pilavcı dinazorlarin Allah bin belasini versin.

şimdiye kadar yönetimin ve hocanın arkasında durulması gerektiğine inanıyordum,iyi giden şeyler bozulmasın tekrar tekrar içimizden parçalanmayalım diye ama bu kadar da olmaz mk ya..

bu işte kimin hatası/parmağı olduğu önemli değil,yönetimi ve başkanı derhal istifaya çağırmalıyız...
bu kadar vizyonsuz,işbilmez adamla bu sezon gitmez..
hocaya hakkım helaldir,her zaman arkasındayım ama yönetimi sahamızda ki ilk maçta istifaya davet etmeliyiz,bu çakallar kendileri gitmezler..

Hamza=Dursun.Hiçbir farkları yok.Yönetim beceriksiz ve pasif,Hamza'nın da işine geldi bu yönetimin de.Onu veto etti bunu veto etti salak salak topçuların peşinden koştu,evlat seviciliği yaptı yerlerine adam gibi oyuncular almadı.

türk liginde oynatayabilirmiyizGross u?yoksa komple mi 6 ay?

bu fifa denen şerefsiz sürüsüne rüşvet yedirememişler mi

ulan 1 kişi komisyonundan vazgeçseydi be

CN6rFDmUsAESMSN.jpg

allah belanızı versin yüzsüz, utanmaz , arlanmaz , yalancı , beceriksiz , pişkin yaratıklar sürüsü ...

istifa edin ulan istifaaa edin ; şerefsizleeeerrr !

edit: ahahaha bide açıklama yayınlamışlar utanmadan sıkılmadan.. topunuzun köküne kibrit suyu !!!

Son düzenleme:
Hamza=Dursun.Hiçbir farkları yok.Yönetim beceriksiz ve pasif,Hamza'nın da işine geldi bu yönetimin de.Onu veto etti bunu veto etti salak salak topçuların peşinden koştu,evlat seviciliği yaptı yerlerine adam gibi oyuncular almadı.

hamzanın zihniyet fakir,yanına iyi bir adamla floryada her zaman çalışabilir ,bu kafayla 3 kupa aldıysa ,iyi bir yönetim ve uyumla aynısını tekrar yapabilir..
ben memnunum memur kafalı hocamdan,eşek kadar dert var yine de başedebilir çünkü böyle adam da yanına iyi bir akılla çok daha iyisini yapabilir..aslan hocam benim..

Lan bos kagit mi gondermisler harbi.

Guome krizi yasayacam yeminlen. Lan siz nasil mal adamlarsiniz ya.

Allahim kulup kimlerin elinde. Bakkal emanet edilmeyecek adamlar.
Lan bunlar borclari oduyoruz diye yanlis hesaplara da para yatirir.

İstifa bunun lami cimi olamaz. Belki de 6 ay yuzunden 20 trilyonu cope attilar.

Yok boyle bir olay.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıklamaya bak çay demle.Beceriksizliğimiz yüzünden transer olmadı özür dileriz falan diyin bari pişkin pişkin imzasız belge yolladık diyolar

hamzanın zihniyet fakir,yanına iyi bir adamla floryada her zaman çalışabilir ,bu kafayla 3 kupa aldıysa ,iyi bir yönetim ve uyumla aynısını tekrar yapabilir..
ben memnunum memur kafalı hocamdan,eşek kadar dert var yine de başedebilir çünkü böyle adam da yanına iyi bir akılla çok daha iyisini yapabilir..aslan hocam benim..

Kendi kendinle çelişiyorsun bu kulüp teknik direktörsüz de şampiyon oldu.3 kupayı Çemizgezekspor'la almadı Hamza,müzeye git bak bin tane kupa var zaten.Hamza bu takıma abilik yaptı geçen yıl,teknik direktörlük yapmadı.Geçen yıl da saçmalıyordu teknik/taktik anlamda.Her sene her sene o aynı gaz olmaz,olmayacak da nitekim.Hamza kovulmalı yerine kısa vadede başarı verecek yegane isim Mustafa Denizli getirilmeli.

Daha mazbata almadan beri yaptıkları her iş rezil, bu olay rezaletin son noktası.

Şampiyonluk kutlamasında yaptığı kepazelikten belliydi bu noktaya geleceği.O vakit söylemiştim göreceği son şampiyonluk olduğu için kendini ön plana atıyor diye.

Geri
Üst Alt