Büyük Rezalet! FIFA Großkreutz'un Sözleşmesini Reddetti!

Lan oglum mal lan bunlar cok mal hemde 19:00 da istanbula geldi adam e dortmund yetistirmis evraklari sen nasil yapamiyorsun yav

Sizin yapacağınız işi de, sizi de...

Akhisar Belediye Gençlik Spor'da olmaz böyle bir durum yahu nasıl bir yöneticilik nasıl bir kepazeliktir.

Fanatik fenerli biri caktirmadan bize baskan olsa, o bile "ya bu kadari da anlasilir" diye yapmaz boyle birsey

Sent from my iPhone using Tapatalk

10 defa küfür yazıp sildim istifa için daha ne bekleniyor sinirden etrafa zarar vericem

satılık ua ne diyor başkanları hakkında. galatasaraya ihanet eden satılık herifler

Beceriksiz yonetim diye ben buna derim bumu Hoteller zinciri sahibi ben bunun hotellerinde kalacagima disarda kalirim maz allah hotelleri yikilir filan. Beceriksiz vizyonsuz baskanlar bir yana dursun isini iyi yapacak kisiler gelsin.

tarihimizde gördüğüm en büyük rezillik bu olsa gerek, bunun bırak türkiyeyi dünyada örneği yoktur. kağıdı ters koymuş ne demek lan yuhhhhhh

Arkadaslar ben bu yonetimden sunu da beklerim 1 milyon euroyu dortmunda ödemek gross'un da yilligini ödemek ama 1 mac bile oynatamamak hahaha ben bunu da beklerim yakinda kulup bu sacmaliklardan ayyuka cikacak

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan 2 gün önce yazmıştım da 1-2 kişi böyle bişeye inanabiliyor musun demişti...Bunların artık burda yiyecek ekmekleri yok defolup gitsinler.

Galatasaray tarihi böyle adamları zaman görmemiştir. Yemin ederim böyle bir şey olamaz. Galatasaray gibi tarihi başarılarla dolu, son 4 yıl şampiyonlar ligine gitmiş, başarılı bir klübü böyle adamların yönetmesi resmen şaka. Desen ki fenerli birine git Galatasaray' ı batır o bile bu kadar kısa sürede bu kadar yapamaz, ulan aziz bile yapmaz bunu. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Bu s.çtığımın liselileri ne yapıyor ya, allah hepinizin bin belasını ... hakkımı helal etmiyorum size, yazıklar olsun. Tek bir zevkimiz var bu salak ülkede onunda içine s.çtınız. Şikecilere malzeme ettiniz. Allahıma yalvarıyorum cehenneme gidin, en kısa sürede.

acilen olağanüstü genel kurul toplanmalı ve bu şerefsizler mali ve idari yönden ibra edilmeyip yaptıkları transferler de incelemeye alınmalı gerekirse dava açılmalıdır.

Devlet Bahçeli ‏@dbdevletbahceli
Hiç mi gülmeyeceğiz? Hiç mi mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeyeceğiz?

hahahaha ne gerizekalı adamlar koskoca Galatasarayı yönetiyor inanılır gibi değil allah belanızı versin

Şerefsiz ahlaksızlar bu kulup bitmiş genel kurulda aday çıkmadı doğru düzgün adam rekor oy aldı nerdeyse alayı şerefsiz bunların aysal kulubu batırdı diyenler çıksın piyasaya

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt