Büyük Rezalet! FIFA Großkreutz'un Sözleşmesini Reddetti!

84 gunluk transfer suresinde 48 saniye gec kalmak nasil bir dangalakliktir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray tarihi böyle adamları zaman görmemiştir. Yemin ederim böyle bir şey olamaz. Galatasaray gibi tarihi başarılarla dolu, son 4 yıl şampiyonlar ligine gitmiş, başarılı bir klübü böyle adamların yönetmesi resmen şaka. Desen ki fenerli birine git Galatasaray' ı batır o bile bu kadar kısa sürede bu kadar yapamaz, ulan aziz bile yapmaz bunu. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Bu s.çtığımın liselileri ne yapıyor ya, allah hepinizin bin belasını ... hakkımı helal etmiyorum size, yazıklar olsun. Tek bir zevkimiz var bu salak ülkede onunda içine s.çtınız. Şikecilere malzeme ettiniz. Allahıma yalvarıyorum cehenneme gidin, en kısa sürede.
aklı başında her taraftar dursunun seçildiği ilk gün bu adamdan bi halt olmayacağını 2-3 aya kalmaz kulübün içine edeceğini söyledi kabak gibi ortadaydı. elimizdeki mal buydu ve beklenen oldu

Son düzenleme:
Onun bunun evlatları son saniyeye kadar ne bırakıyorsun bu işi.Aslında çok iyi oldu.Al böle bi trafına girer o transfer.Arenadaki ilk maçta bu serefsize küfürler yagdırılıp istifaya davet edilmesse o taraftarında Allah belasını versin.

Ünal Aysal döneminde zırt pırt konuşan muhalefet bu aralar çok sessiz bu Hayri Kozak denen dingil artık hiç konuşmuyor heralde şu yönetimden memnunlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakkaten koptum gülmekten, kagıdı ters koymak nedir laa. arkadaşımızın dediği gibi,uefadan ceza da gelirse bizimle toshack mı geçiyonuz diye tam da bininci kere tüy dikmiş olurlar...

Kagidi ters cevirmisler yollarken hahahahahahahahaga :D

şu şerefsizlerle umarm bir yerlerde karşılaşırım. ağzını burnunu dağıtmayan adam değil

nerde lan resmi aciklama ulan onun bunun evlatlari cezaretiniz yetmiyormu capsiz oldugunuzu ilan etmeye hirsiz oldunusu aciklamaya?

Ünal Aysal döneminde zırt pırt konuşan muhalefet bu aralar çok sessiz bu Hayri Kozak denen dingil artık hiç konuşmuyor heralde şu yönetimden memnunlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o hayri kozak ve osman tanburacı ne konuşursa kime destek çıkarsa koşulsuz şartsız tam tersini desteklerim. 2 tane beyinsiz troll

bütün sene işkence çekeceğiz aciz yönetimin sayesinde.

vay arkadaşş nerden tutsak emilizde kalıyor.. gidenlere bak Bruma, Amrabat, Melo, Telles, Dzmaili,.... Aydını arar duruma geldik şerefsizim..

Geri
Üst Alt