Büyük Rezalet! FIFA Großkreutz'un Sözleşmesini Reddetti!

Aziz yapmaz ulan bunu

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla arkadaslar bu nedir biliyormusunuz.

iste bu kiminin ilahi adalet, kiminin karma, kiminin enerji dedigi seydir.

boyle iste milleti dolandirirsin transgferin son gunu elin ayagin birbirine dolanir rezil olursun.

iste bu son hata artik seni koltugundan edecek.

artık ana avrat küfürün açılması lazım bu salaklığı ifade edecek düzgün kelime yok çünkü

Telles bile Inter de aciklama yapmis neden gittigimi anlamadim demis. Hamza herhalde beni istemedi falan demis cunku ayrilmaya niyeti yokmus.

arkadaslar bu arada lutfen twitterdan destek olun.

twitter kullanmayan ben bile hesap actim tweet yolluyorum.

3 dakika suruyor hesap acmak.

bu mesaji diger basliklardada yazacagim.

sıçacam milli takıma da ha bu maçlar yüzünden ligde ara verdi ulan tam zamanı sıcağı sıcağına tribünlerde olmalıydık şimdi

boyle iste milleti dolandirirsin transgferin son gunu elin ayagin birbirine dolanir rezil olursun.

iyi de kardeş o adamın yaptığı mallık 30 milyon insanı etkiliyor

bu amatörlüğün bi cezası olmalı

önce stadda teknik heyet ve yönetime en ağır küfür

sonra da istifa toplu istifa ve temizlik

yeni gelecek kişilerde akıllı olsunlar

Allahınız yok mu lan sizin? Rezil ettiniz ele güne be..

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Milli takım arası çok kötü denk geldi bu yaprak kafalılar bu kadar ballı işte

iyi de kardeş o adamın yaptığı mallık 30 milyon insanı etkiliyor

bu amatörlüğün bi cezası olmalı

önce stadda teknik heyet ve yönetime en ağır küfür

sonra da istifa toplu istifa ve temizlik

yeni gelecek kişilerde akıllı olsunlar

evet ama refik kardes su son rezillik olmasaydi bunlar uzun sure basimizda kalacakti.

yani demek istedigim elleri ayaklari birbirine dolasti.

sana katiliyorum kesinlikle bir yaptirimi olmali ama maalesef yok. sanslarina milli ara geldi. yoksa cok buyuk protesto olucakti.

bir an once oyle yada boyle bu capsizlari basimizdan yollamaliyiz.

İstifa başka diyecek söz bulamıyorum.

İSTİFA!

buna inanan biri olarak aynen katılıyorum. yaptıkları beceriksizliklerinin tescili olmuştur bu son olay.

Bi yanda transfer tusu basili kaldi diye espriler yapilan baskan. Bir yanda son 5 dkya biraktigi icin transfer yapamayan baskan. Vizyonumuz nerden nereye geldi. Su hale bak takimda sol bek sag bek alternatifi yok su anda

şimdiye kadar yönetimin ve hocanın arkasında durulması gerektiğine inanıyordum,iyi giden şeyler bozulmasın tekrar tekrar içimizden parçalanmayalım diye ama bu kadar da olmaz mk ya..

bu işte kimin hatası/parmağı olduğu önemli değil,yönetimi ve başkanı derhal istifaya çağırmalıyız...
bu kadar vizyonsuz,işbilmez adamla bu sezon gitmez..
hocaya hakkım helaldir,her zaman arkasındayım ama yönetimi sahamızda ki ilk maçta istifaya davet etmeliyiz,bu çakallar kendileri gitmezler..

Bir atasözü vardır organı çarşafa dolanmak diye bu konu için söylenmiş sanki, işte son dakika trasnfer yaparsan böyle yapar sonra üzerine tüy dikersin.

Geri
Üst Alt