Büyük Rezalet! FIFA Großkreutz'un Sözleşmesini Reddetti!

Dünya da rezil oldunuz halen oturuyorsunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
avrupaya gidemeyen bir klübün bir başkanı olarak anılmak istemiyordun şimdi daha beteri ile anılacaksın çapsızların en çapsızı !!!!!

Bu adamın sözleşmesi zaten 2016 da bitmiyor muydu?

Biz adamı şimdiden alarak boşu boşuna 3 trilyon verdik adamlara.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Böyle bir rezaleti istifa bile temizlemez ama derhal görevi bırakmalılar. Kulübün marka değerine ciddi bir zararı oldu bu durumun. Bir de gücümüze güç katamadık; doğacak puan kayıplarının müsebbibi de bu hatayı yapanlar olacaktır. Bunun sorumlularının kişisel olarak kim olduğu önemli değil, bu yönetim zafiyetidir ve yönetim tezelden kendini feshetmelidir.

Son düzenleme:
Böyle bir rezaleti istifa bile temizlemez ama derhal görevi bırakmalılar. Kulübün marka değerine ciddi bir zararı oldu bu durumun. bir de gücümüze güç katamadık; doğacak puan kayıplarının müsebbibi de bu hatayı yapanlar olacaktır. Bunun sorumlularının kişisel olarak kim olduğu önemli değil, bu yönetim zafiyetidir ve yönetim tezelden kendini feshetmelidir.

beni bilen bilir 3 kupa hatrına ffp hatrına yönetim-hamzaya az da olsa destek verdim..Ama şu olayın izahı falan olamaz.. Kesinlikle çok kötü bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünmüyordum en azından dursun kulübü borca sokmuyor diye avunuyordum(jpk ve sabri olayları dışında) ama son skandal bardağı taşıran damla oldu.. Bu çapsızlığın tek çözümü yönetim kurulunun topluca istifasıdır..28 yaşındayım 15 yıldır futbolu bilinçli takip ediyorum diyelim böyle bir skandal ne gördüm ne duydum(real de gea olayı farklıymış) ..

Ne istifası arkadaş. Bu rezalete imza atanlar derhal ihraç edilmeli. İstifa bunlara ödül olur.

Hamza hoca sevinmiştir.

uploadfromtaptalk1441264958093.webp

Millet sosyal alemde forumlarda resmen bizimle taşak geçiyorlar. Ulan dursun Allah belanı versin

Merak ediyorum Hamza ne düşünüyor bu konu ile ilgili.

Muhtemelen seviniyordur, içi kıpır kıpır olmuştur evlatlara daha fazla şans verebileceği için.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu işe en çok hamza sevinmiştir , işin sonunu idrak kapasitesi olmadığı için , evlatlarına daha fazla şans verecek olması mutlu edecektir onu ,,
dursun derken esas yılanın başı olan hamzayı unutmayın sakın tüm bu yaşananların esas müsebbiblerinden biride bu fenerli kuştur !

Bu işe en çok hamza sevinmiştir , işin sonunu idrak kapasitesi olmadığı için , evlatlarına daha fazla şans verecek olması mutlu edecektir onu ,,
dursun derken esas yılanın başı olan hamzayı unutmayın sakın tüm bu yaşananların esas müsebbiblerinden biride bu fenerli kuştur !

Dün akşam saat 8 gibiydi galiba ;GSTV'ye bir bakayım dedim ne oluyor diye.Konyaspor maçını koymuşlar. Arada film seyrettim falan ; uyumadan önce bir daha bakayım dedim ; sanki inat yapar gibi Hamza'nın maç sonu taraftara transfer konusunda giydirmeye çalıştığı maç sonu açıklamasını veriyorlar. Bunların kafa iyi, ne diyeyim ki :)

Yahuu hergun yeni bi rezillik.Nasil beceriyorlar pess

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu adamın yerinde olsam kaç yıllık sözleşme imzaladıysa kulübe dava açar bütün alacaklarımı alır çeker giderim böyle bir rezillik olamaz tabi bu parayıda bu rezillikte emeği geçenlerin çebinden çıkması lazım!

Geri
Üst Alt