Büyük Rezalet! FIFA Großkreutz'un Sözleşmesini Reddetti!

Hala bu durum için bile Aysal'ı suçlayanını da gördük elhamdülillah...

Mayıs ayında bu Dursun "Galatasaray'ın mali tablosu anlatıldığı kadar kötü değil" dedirten de Aysal dı değil mi...

"Galatasaray Messi dahil herkesi alabilecek mali güce sahip" dedirten de Aysal dı.

Sabri'ye %60 zamlı sözleşme imzalatan da Aysal dı...

Elindeki 2 kanat oyuncusunu yok parasına elinden çıkartıp Umut'a mahkum bırakan da Aysaldı.

Ve son olayda kesin Aysal yolladı FIFA'ya imzasız sözleşmeyi...

şu düştüğümüz duruma bak ne günah işledik te bu beyinsizler başımıza musallat oldu !! zangenzungen takımı bile böyle bir eşşeklik yapmaz !!!!

Hala bu durum için bile Aysal'ı suçlayanını da gördük elhamdülillah...

Mayıs ayında bu Dursun "Galatasaray'ın mali tablosu anlatıldığı kadar kötü değil" dedirten de Aysal dı değil mi...

"Galatasaray Messi dahil herkesi alabilecek mali güce sahip" dedirten de Aysal dı.

Sabri'ye %60 zamlı sözleşme imzalatan da Aysal dı...

Elindeki 2 kanat oyuncusunu yok parasına elinden çıkartıp Umut'a mahkum bırakan da Aysaldı.

Ve son olayda kesin Aysal yolladı FIFA'ya imzasız sözleşmeyi...

Dursun o gun yalan soyledi.

O yalan soyledi diye Aysal iyi mi yonetmis oldu kulubu.

En buyuk komisyoncu kendisidir.

Kulubun icine etti profesyonellik diyerek.

Vizyon sadece yildiz oyuncu almak degildir malesef bazende ileriyi dusunmek gerekiyor ve tekrar soyluyorum o da en az Dursun kadar rezil etmistir kulubu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kiralasınlar bari avrupada olmayan bir portekiz kulubüne yarım sezonluğuna

ücretini yine biz ödeyelim alıştık zaten adam paslanmasın

Transfer sezonu daha kapanmamis bir ülkeye kiralayin, adam oynasin en azindan.

Gelmesini pek istemiyordum ama gercekten üzüldüm adamin basina gelenlere. Yazik günah ya, havaalaninda gözünün ici gülüyordu adamin resmen sevincten. Acaba o da bizim gibi beddua ediyormudur bu beceriksizlere. Ben olsam giderim FIFA'ya bu dallamalari sikayet ederim.

Ya valla cok rezillik ya.Su an yabanci olan her topcuya ihtiyacimiz varken olacak is degil.

Dursun Hamza istifa

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kiralasınlar bari avrupada olmayan bir portekiz kulubüne yarım sezonluğuna

ücretini yine biz ödeyelim alıştık zaten adam paslanmasın

Onu düşünecek yönetimde bir tane akıllı insan yok ki hoca bile transfer için gelirse gelir gelmezse çokta tın diyorlar.Ben olsam oyuncu yerinde tek taraflı fesh ederdim kontratı.

önce şu grosskreutz salaklığı,sonra da milli takımın beraberliği psikolojimi çok bozdu..
futbolu hayatımdan çıkarıcam biraz..
şu konuya ne zaman baksam sezon boyu küfür edicem,biter mi lan bu sezon...

önce şu grosskreutz salaklığı,sonra da milli takımın beraberliği psikolojimi çok bozdu..
futbolu hayatımdan çıkarıcam biraz..
şu konuya ne zaman baksam sezon boyu küfür edicem,biter mi lan bu sezon...

Bakmasak bile ileride yapılacak saçmalıklar ile o psikoloji düzelmez.Aksine daha da bozulur.Ne zaman biz taraftar olarak bunlara dur dersek o zaman rahata ereriz.

Mersin maçında tepkimizi koymalıyız
Bu takımın sahibinin taraftar olduğunu anlamalı beyinsizler

Mersin maçında tepkimizi koymalıyız
Bu takımın sahibinin taraftar olduğunu anlamalı beyinsizler

O şartta o tepkiyi kimle koyacaksın Ultraslan yönetim yalakası diğer kesim desen herkes bir öneri bir görüş bir yakınma falan derken bir araya gelemiyor.Sıkıntı büyük nasıl olacak ilerleyen günlerde görecez gidişat gidişat değil.Keşke biri şu organizasyonu üstlense de katılsak kaç gündür baş ağrısından mahvoldum.

Şu Dursun canlı yayına katılsada istila etsek kanalı.

Bak aslında o da mantıklı hangi kanala çıkıyorsa gidiceksin taraftarca protesto edicen kanalın önünde hatta ayın 7sinde de haber türke çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

yanlış hatırlamıyorsam katılcağı programda twitter ve sosyal medyadan gelen mesajları okumuyorlar. Yalama yorumcular boş boş soru sorarlar bence.
Gidiceksin habertürk binası önüne çok kişi olmana gerek yok 20-30 kişi yeterli. Basıcaksın kalayı.

yanlış hatırlamıyorsam katılcağı programda twitter ve sosyal medyadan gelen mesajları okumuyorlar. Yalama yorumcular boş boş soru sorarlar bence.
Gidiceksin habertürk binası önüne çok kişi olmana gerek yok 20-30 kişi yeterli. Basıcaksın kalayı.

Twitterdan falan olmaz zaten bugüne dek olmadı da adamlar takmıyor bu yüzden taraftarı birazcık suç bizde de var sosyal medya yüzünden çok pasif kaldık.Gidip orda basıcan kalayı her ortamda bunu yapmak lazım ki en sonunda o da yeter desin

Fanatikte azize kıvırmaya başlamıs yandex ile messi alacak ya kendi bile inanmadığı şeyde taraftarı yemliyodu :D

[h=1]Galatasaray'dan Zürih çıkarması Özel Haber[/h] [h=2]Sarı-Kırmızılılar, Kevin Grosskreutz transferi ile ilgili FIFA ile görüşecek.[/h]
gslogo-1.jpg
Kevin Grosskreutz transferi için TFF ve FIFA nezdinde gerekli girişimleri yapacağını duyuran Galatasaray, harekete geçiyor.
Sarı-Kırmızılılar, Pazartesi günü FIFA ile görüşmek için Zürih'e gidecek. Bu görüşmede Galatasaray'ın avukatı, Kevin Grosskreutz'un avukatı ve oyuncunun eski kulübü Borussia Dortmund'un avukatı yer alacak. Galatasaray yetkilileri, FIFA transfer komitesinden yazılı itirazın yanına yüz yüze duruşmalı görüşme isteyecekler. Yetkililer, sözleşmenin imzalandığı sırada yanlarında olan TFF temsilcisini de görüşmede hazır edecek.

Ne olur sonuç çıkar mı??????

Geri
Üst Alt