Büyükekşi: "Süper Kupa'nın ertelenmesi için Fenerbahçe'den talep geldi, değerlendiriyoruz"

dün söylenenlere göre

fenerin isteği (TFF Ye ilettiği yazılı talep) - lig sonu oynansın + mevcut lig fikstürü eski haline gelsin (kendileri diretmişti bu tarihlerde oynanıp etelemelerini)

bizimkilerde demişki YAZILI resmi olarak bize iletilmedi henüz - iletilsin konuşuruz ama biz tüm planlarımızı kamp vs onu bunu 7 Nisana göre yaptık duruşu var.

Final değil bir şey değil, sokuk bir kupanın çeyrek final ilk maçı altı üstü, ki herkes maç yapacak o hafta.

Kodum çocukları kaza bela finale çıksa lig ağustosta bitecek heralde sadece konferans oynamak isteriz falan derler bunun sonu yok

Ya ver işte hemen bir cevap acele toplan falan bir karar al çabuk.
Bu ortamı bilerek yaratıyorlar.

En zor Avrupa maçından 3 gün önce BJK derbisi oynadık; yine öyle yıpratıcı bir deplasmandan 3 gün sonra, ligde en puan vermeyeceğimiz takıma deplasmanda hakem marifetiyle yenildik. Erteleme yahut öteleme lafı hiç geçmedi bile...

Neymiş? Süper Kupa finalinden 4 gün sonra Yunan takımıyla osuruktan Avrupa maçı oynayacaklarmış. Eeee?'...
Gidecekleri deplasman da yol süresi olarak Bursa deplasmanından daha kısa.

Çok uzattılar bu işi bundan da mağduriyet çıkarmak amaçları. Umarım yönetim hazırdır yapılacak bir şerefsizliğe

ağzından köpükler çıka çıka bize söven malum başkanın talebine olumlu yanıt veren defolsun gitsin bu kulüpten

Bu maça özel hakem bonusunu 2 kata çıkartabilirler..
b512e81bf3f20b382617c98e281a69c3.jpg

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Eğer erteleme kararı çıkarsa maça çıkmayacağımızı açık ve net olarak söyleyip ultimatom vermek lazım.

Rezervasyon yaptı o kadar millet lan bu kadar şerefsizlik olur mu kahpeler

Tamam ertelediniz pazarlık yaptınız belli ki. O zaman o aptal boksör topçularına hakkettikleri cezaları vereceksiniz dike dike vereceksiniz kahpe evlatları. Bir kulübün bu kadar aleni şekilde kollandıği başka bir sezon hatırlamıyorum

Arkadaşlar belediye başkan adayından şamar yiyen bi başkanım varken süper kupa finalinin ertelenmesi değil ertelenmemesi süpriz olurdu ben trabzonda taraftara tekme atan topçularında ceza almıycağını düşünüyorum çünkü biz sahipsiz kaldık siyasetin köpeği olmuş bir yönetimimiz mevcut acı ama gerçek bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt