BYD, 1 Milyar Dolar Yatırımla Manisa'ya Fabrika Kuruyor

merkez bankası hükümetten bağımsız olsun başına da ekonomi mezunu herhangi biri oturtulsun türk lirası euro ile aynı değere sahip olur bir kaç yılda. ama o zaman da ülkeyi hortumlayamazlar.

araba konusuna gelince, çin arabaları gerçekten oldukça modern ve çok çok ucuz oluyorlar. ama trde vergiyle ne olur bilinmez
haval var güzel bir araba mesela

RT_V_f2342255fb174066a8c76f3770ffd894.webp

çirkin ve sıkıcı alman arabalarından eksiği yok. bulunduğum şehirde Chevrolet silverado ile bu araba yaygın. Şilide lityum da çok olduğu için, lityumu çinlilere satıp sürekli çin yatırımı alıyorlar. elektrikli çin araçlar çok yaygın. türkiyenin de çine yönelmesi doğru, batı bitik halde.

Son düzenleme:
Yatırımın Manisa'da olacağı kesinleşti. Arazi dediğim gibi VW için ayrılan arazi olacak

Elektrikli araç sektöründe çinlilerle rekabete girmek pek mümkün görünmüyor o yüzden işbirliği yapmak mantıklı.

keşke bir tane de batarya fabrikası açsalar.

Bursa nüfus açısından çok şişti. Vallahi her yer insan, buna bağlı olarak da sağlık hizmeti, trafik gibi önemli unsurlar da gittikçe kötüye gidiyor. Ayrıca Reno ve Tofaş var burada zaten, biraz da Manisa insanına istihdam alanı açılsın.

Bursa nüfus açısından çok şişti. Vallahi her yer insan, buna bağlı olarak da sağlık hizmeti, trafik gibi önemli unsurlar da gittikçe kötüye gidiyor. Ayrıca Reno ve Tofaş var burada zaten, biraz da Manisa insanına istihdam alanı açılsın.
Manisa'da aslında olması gerekenden fazla nüfusa sahip. Şehir normalde en fazla 300bin civarı olması gerekiyor, ama 450bine dayandı merkez nüfusu. İstihdam iyi olacaktır elbette ama aslında saydığınız etmenler Manisa açısından da kötüye gidiyor üstadım... Yine de tabi yatırım güzel bir şey, buna binaen şehir planlamamız iyi değil sadece

Manisa'da aslında olması gerekenden fazla nüfusa sahip. Şehir normalde en fazla 300bin civarı olması gerekiyor, ama 450bine dayandı merkez nüfusu. İstihdam iyi olacaktır elbette ama aslında saydığınız etmenler Manisa açısından da kötüye gidiyor üstadım... Yine de tabi yatırım güzel bir şey, buna binaen şehir planlamamız iyi değil sadece

Manisa merkez de dar bir alana sıkışık bildiğim kadarıyla. Doğru söylüyorsun renktaş. Allah kolaylık versin, büyük şehirlerimizin planlaması facia. İstanbul'u herkes konuşuyor ama büyük bir depremde Bursa merkezde de travma oluşturacak görüntüler ortaya çıkabilir, 3-4 mahallede şehir nüfusu yaşıyor. Nasıl başa çıkacaksın, imkansız.

Evet ne zaman geliyor araçlar? Cliomu satıp atto 2 almaya karar verdim, fiyat uygun olursa atto3ude düşünüyorum. Ne zaman tam manasıyla gelirler ve sizce de internette gezinen o fiyatlara verirler mi?

bu herifler niye gündem oldu

Ceo su ileri geri konuşmuş galiba.. Başka ülkelerdeki fiyatlardan size ne minvalinde..

yalniz cinde alman araclari da yari fiyatina kadar daha ucuzmus

gecen bir yerde okumustum bunu

aracin cogu seyi cinden ithal edildigi icin orada kaynagi oldugu icin mersedes bmw gibi araclar da cok daha ucuzmus sanirim

Geri
Üst Alt