Çağdaş Atan: "Caulker ve Salih Uçan ayrıldı"

Salih tam bizim takımın oyuncusu ayağına top yakışan ve oyunu yönlendirebilen bir model, Emre Akbaba-Etebo ve muhtemelen Gedson gidecekken tek orta saha oyuncumuz Taylan gözüküyor oraya Salih takviyesi şart sonra da en az 2 tane yabancı orta saha lazım.

Yani salih ilk 11 oyuncusu olacak.

3 tane Salih dışında 11 oyuncusu orta saha alabileceğimizi düşünen var mı?
Gelirse muhtemeldir ki 11 oyuncusu olacak sezon genelinde.

Mesela orta saha rotasyonu Taylan-XXXXX-XXXXX-Salih-Aytaç-Emre Kılınç olabilir, Maçına göre Salih 11 olur maçına göre yedek tabi belkide 2 yabancı orta saha bile alamayız belli olmaz bizimkilerin işi.

Bence bu adamları 11 de düşünmek çok büyük hata olur.
Bu yüzden gedson kesinlikle kalmalıydı. Halada kiralık devam etme durumu olabilir.Bunun üzerine bir altı numara birde ofansif orta saha almalıyız.
Bu üç oyuncu orta sahaya alınsın. ondan sonra ne halt yapıyorlarsa yapsınlar.İşte bu yüzden taylan ve kılınçın oyun tarzına benzeyen salih yerine daha defansif olan dorukhanı seçerim.

yabancı-gedson-yabancı
dorukhan-ttaylan-emre kılınç gibi rotasyon bizim hedeflerimiz için daha iyi olur.
tabiki ekonomik olarak zor bir iş. Ama ne olursa olsun kurulabilir diye düşünüyorum.

Salih in gecen videosunu gördüm azizin elini öpüyordu .
Caulker ağirda sanki bizim ligde herkes cok mu hızlı .
Bu yönetim seçime gitmek için bu şekilde ağır hareket ederse kimseyi alamayiz .

BJK şampiyon olduktan sonra Salih BJK gider CL faktörüyle iyi yerli alamayız gibi

Salih’i alabilmemiz için Salih’in bizi istemesi lazım. Muhtemelen BJK alır.

Geri
Üst Alt