- 26 Kasım 2012
- 179.048
- 241.032
- 5.688
kemen iyi herif hadsizce msj atan herif doğru noktaya temas etmiş aslında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duvar kağıdında FT hocam mı var
Kapsın.6 hafta sonra göndermek için çift takla atlasınBeşiktaş ın hemen kapması gereken td
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çağdaş Atan iyi hoca. Bizde de geçen sene Okan Buruk geldikten sonra gönderelim diyenler olmuştu direkten döndü kendisi bunlar her zaman olabilir şampiyonluğu olsa da. Çağdaş Atan şansı hak eden bi td.Kapsın.6 hafta sonra göndermek için çift takla atlasınşampiyonluğu olmayan t.direktör getirmeleri delilik.
6 t.direktör değiştirmek nedir arkadaş? buna bir sınır getirilmeli.yoksa sınır tanımıyorlar.
O konuda %100 haklısında 2 malubiyette t.direktör gönderen klüpten bahsediyoruz.Sergen Yalçın'ı göndermiş klüp,Samet Aybaba gibi bir yönetici varken ÇAğdaş Atan kaç maç dayanır Allahını seversen.O anlamda dedim.ÇAğdaş Hoca kayseriden beri kıymetli.Ona laf yok benim lafım Jokey klübü stratejisine.Çağdaş Atan iyi hoca. Bizde de geçen sene Okan Buruk geldikten sonra gönderelim diyenler olmuştu direkten döndü kendisi bunlar her zaman olabilir şampiyonluğu olsa da. Çağdaş Atan şansı hak eden bi td.
Aynen ona katılıyorum rtaş Çağdaş hocaya gelmeyebilir bjk deki sistem(sizlik)O konuda %100 haklısında 2 malubiyette t.direktör gönderen klüpten bahsediyoruz.Sergen Yalçın'ı göndermiş klüp,Samet Aybaba gibi bir yönetici varken ÇAğdaş Atan kaç maç dayanır Allahını seversen.O anlamda dedim.ÇAğdaş Hoca kayseriden beri kıymetli.Ona laf yok benim lafım Jokey klübü stratejisine.
Aslında mesele ne biliyormusun ;bir sezonda rakibinden 40 küsür puan fark yiyorsan topyekün istifa mertebesine ulaşacaksınAynen ona katılıyorum rtaş Çağdaş hocaya gelmeyebilir bjk deki sistem(sizlik)
Akli biraz çalısıyor ise ciry group ile anlasmalıgı baskısız basaksehiri bırakıp boş kadro tjkye gitmez.Beşiktaş ın hemen kapması gereken td
Ne o Fatih hocadan vazmıgeçtin kanks yavSon 15 resmi maç, 12 galibiyet.Avrupa'da bu sezon 6 maç, 5 galibiyet.Başakşehir, Konferans Ligi'nde..
![]()
Mis gibi hocaSon 15 resmi maç, 12 galibiyet.Avrupa'da bu sezon 6 maç, 5 galibiyet.Başakşehir, Konferans Ligi'nde..
![]()
Yok da Avrupa Maçlar'ına önem veren nadir Türk hocalardan.Açıklamalarında da sürekli yabancı Ligler'e gitme hedefinin olduğunu söylüyo..Ne o Fatih hocadan vazmıgeçtin kanks yav![]()
Bizim Arda hocamız var ama böyle Avrupa'da başarı hedefleyen Türk hocaları görmek güzel bence kanks yavMis gibi hoca
Bu herif Galatasarayli degil mi knk ben mi yanlis biliyorum yawBize ne?
Galatasaray dusmani.
Tjkli degilmi yavBu herif Galatasarayli degil mi knk ben mi yanlis biliyorum yaw