çağdaş atan

kemen iyi herif hadsizce msj atan herif doğru noktaya temas etmiş aslında

0a5e80c2696ffa0c07304fe22631b738.jpg

Beşiktaş ın hemen kapması gereken td

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş ın hemen kapması gereken td

Kapsın.6 hafta sonra göndermek için çift takla atlasın:) şampiyonluğu olmayan t.direktör getirmeleri delilik.
6 t.direktör değiştirmek nedir arkadaş? buna bir sınır getirilmeli.yoksa sınır tanımıyorlar.

Kapsın.6 hafta sonra göndermek için çift takla atlasın:) şampiyonluğu olmayan t.direktör getirmeleri delilik.
6 t.direktör değiştirmek nedir arkadaş? buna bir sınır getirilmeli.yoksa sınır tanımıyorlar.
Çağdaş Atan iyi hoca. Bizde de geçen sene Okan Buruk geldikten sonra gönderelim diyenler olmuştu direkten döndü kendisi bunlar her zaman olabilir şampiyonluğu olsa da. Çağdaş Atan şansı hak eden bi td.

Çağdaş Atan iyi hoca. Bizde de geçen sene Okan Buruk geldikten sonra gönderelim diyenler olmuştu direkten döndü kendisi bunlar her zaman olabilir şampiyonluğu olsa da. Çağdaş Atan şansı hak eden bi td.

O konuda %100 haklısında 2 malubiyette t.direktör gönderen klüpten bahsediyoruz.Sergen Yalçın'ı göndermiş klüp,Samet Aybaba gibi bir yönetici varken ÇAğdaş Atan kaç maç dayanır Allahını seversen.O anlamda dedim.ÇAğdaş Hoca kayseriden beri kıymetli.Ona laf yok benim lafım Jokey klübü stratejisine.

O konuda %100 haklısında 2 malubiyette t.direktör gönderen klüpten bahsediyoruz.Sergen Yalçın'ı göndermiş klüp,Samet Aybaba gibi bir yönetici varken ÇAğdaş Atan kaç maç dayanır Allahını seversen.O anlamda dedim.ÇAğdaş Hoca kayseriden beri kıymetli.Ona laf yok benim lafım Jokey klübü stratejisine.
Aynen ona katılıyorum rtaş Çağdaş hocaya gelmeyebilir bjk deki sistem(sizlik)

Aynen ona katılıyorum rtaş Çağdaş hocaya gelmeyebilir bjk deki sistem(sizlik)

Aslında mesele ne biliyormusun ;bir sezonda rakibinden 40 küsür puan fark yiyorsan topyekün istifa mertebesine ulaşacaksın:) Hatayı yönetim olarak kendinde arayacaksın.hatta küme düşeceksin 40 küsür puan farkı nedir arkadaş.Birde bizim ülkede hata yapanlar maalesefki pişkin pişkin duruyorlar.sanki hata yapmamış gibi koltuğa yapışmışçasına bırakmıyorlar.meselenin başlama noktası burası aslında.

Son 15 resmi maç, 12 galibiyet.Avrupa'da bu sezon 6 maç, 5 galibiyet.Başakşehir, Konferans Ligi'nde..
Resim

Geri
Üst Alt