Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyi galatasaraylı yav. Söylenen herşeye hemen inanmayın. Büyükekşiye de gs li diyorlardı yalı çocuğu kuklasıydı sadeceBiraz bakındım harbi Galatasaraylıymış adam. Nasıl Galatasaraylısın aga sen.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hareketlere bak yav
Herif 2008den beri kongre uyesi :dNeyi galatasaraylı yav. Söylenen herşeye hemen inanmayın. Büyükekşiye de gs li diyorlardı yalı çocuğu kuklasıydı sadece
Aysal dönemi üye olmuş diye görmüştüm. O kadar eski değil.Herif 2008den beri kongre uyesi :d
Söylenen her şeye niye inanayım kardeş çocuk muyuzNeyi galatasaraylı yav. Söylenen herşeye hemen inanmayın. Büyükekşiye de gs li diyorlardı yalı çocuğu kuklasıydı sadece
En fazla boş kofti gs lilerden bu. Kulübe 5 kuruş faydası olmamış, kimsenin ismini bile duymadığı bir adam başkan olana kadar. Üye olunca harbi gs li olmuyorsun, fbjk li olup üye olanlar bile vardır eminim.Herif 2008den beri kongre uyesi :d
Galatasaray da öyle diğer kulüpler gibi önüne gelen kongre üyesi olamaz abicim. Faydası vardır yoktur bilmem de bilgi bu şekilde. Baya fanatik Galatasaraylıymış adam seversin sevmezsin.Boş kofti gs lilerden bu. Kulübe 5 kuruş faydası olmamış, kimsenin ismini bile duymadığı bir adam başkan olana kadar. Üye olunca harbi gs li olmuyorsun, fbjk li olup üye olanlar bile vardır eminim.
Büyükekşi, Galatasaray'a 27 Aralık 2008'de Adnan Polat'ın da imzasıyla üye yapıldı... o dönemde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanıydı. Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Tahsin Burcuoğlu ile beraber beratlarını Polat verdi.Aysal dönemi üye olmuş diye görmüştüm. O kadar eski değil.
Fanatiklik öyle üye olmakla olmuyor abicim, ayrıcalıklar ilişkiler için üye olanlar bile var. Fanatiklik hareketlerde aksiyonlarda belli olur. Gs'nin büyükekşinin umrunda bile olmadığı çağdaşın gs düşmanı olduğunu görmek için hareketlerine bakmak yeter başka doneye gerek yokGalatasaray da öyle diğer kulüpler gibi önüne gelen kongre üyesi olamaz abicim. Faydası vardır yoktur bilmem de bilgi bu şekilde. Baya fanatik Galatasaraylıymış adam seversin sevmezsin.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ewt 2008miş karıştırmışım. Yalnız mevcut üye listesinde yok. 2016 aidat meselesinde atılmış olabilirBüyükekşi, Galatasaray'a 27 Aralık 2008'de Adnan Polat'ın da imzasıyla üye yapıldı... o dönemde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanıydı. Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Tahsin Burcuoğlu ile beraber beratlarını Polat verdi.
Büyükekşi 2008 yılında üyelik beratı alana kadar 1998'den itibaren son 10 yılda düzenli olarak Galatasaray kulübüne aidatlarını aksatmadan yatırdı.
Gaziantep başkanı olduğunda da Galatasaray üyeliğinden istifa etmedi, TFF'nin başına geçtiğinde de.
Ne kdr dogrudur bilemem
Biz Okan buruk un da böyle itici olmasa da kenarda delirdiğini gördük bizim maçlarda. Ya niye iddialaşıyoruz ki. Neyse ne banane abi. Adam kudurtucu değil itici ve komik geldi bana sadece merak ettim açıkçası. Gerisi beni bağlamaz.Fanatiklik öyle üye olmakla olmuyor abicim, ayrıcalıklar ilişkiler için üye olanlar bile var. Fanatiklik hareketlerde aksiyonlarda belli olur. Gs'nin büyükekşinin umrunda bile olmadığı çağdaşın gs düşmanı olduğunu görmek için hareketlerine bakmak yeter başka doneye gerek yok
Çağdaşın Galatasaraylılığına ne diyorsun.Ewt 2008miş karıştırmışım. Yalnız mevcut üye listesinde yok. 2016 aidat meselesinde atılmış olabilir
![]()
Yeni Üyeler Beratlarını Aldı
www.galatasaray.org