çağdaş atan

Biraz bakındım harbi Galatasaraylıymış adam. Nasıl Galatasaraylısın aga sen.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyi galatasaraylı yav. Söylenen herşeye hemen inanmayın. Büyükekşiye de gs li diyorlardı yalı çocuğu kuklasıydı sadece

Göruşcez pazar gunu pis herif

bu şöyle döverim böyle ezerim deyip 1.60 lık adamdan dayak yiyen youtuber a benzemiyor mu? :D

İğne batırsalar patlıyacak gibi bir tipi var.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boş kofti gs lilerden bu. Kulübe 5 kuruş faydası olmamış, kimsenin ismini bile duymadığı bir adam başkan olana kadar. Üye olunca harbi gs li olmuyorsun, fbjk li olup üye olanlar bile vardır eminim.
Galatasaray da öyle diğer kulüpler gibi önüne gelen kongre üyesi olamaz abicim. Faydası vardır yoktur bilmem de bilgi bu şekilde. Baya fanatik Galatasaraylıymış adam seversin sevmezsin.

Aysal dönemi üye olmuş diye görmüştüm. O kadar eski değil.
Büyükekşi, Galatasaray'a 27 Aralık 2008'de Adnan Polat'ın da imzasıyla üye yapıldı... o dönemde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanıydı. Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Tahsin Burcuoğlu ile beraber beratlarını Polat verdi.

Büyükekşi 2008 yılında üyelik beratı alana kadar 1998'den itibaren son 10 yılda düzenli olarak Galatasaray kulübüne aidatlarını aksatmadan yatırdı.

Gaziantep başkanı olduğunda da Galatasaray üyeliğinden istifa etmedi, TFF'nin başına geçtiğinde de.

Ne kdr dogrudur bilemem

Galatasaray da öyle diğer kulüpler gibi önüne gelen kongre üyesi olamaz abicim. Faydası vardır yoktur bilmem de bilgi bu şekilde. Baya fanatik Galatasaraylıymış adam seversin sevmezsin.

Fanatiklik öyle üye olmakla olmuyor abicim, ayrıcalıklar ilişkiler için üye olanlar bile var. Fanatiklik hareketlerde aksiyonlarda belli olur. Gs'nin büyükekşinin umrunda bile olmadığı çağdaşın gs düşmanı olduğunu görmek için hareketlerine bakmak yeter başka doneye gerek yok

Büyükekşi, Galatasaray'a 27 Aralık 2008'de Adnan Polat'ın da imzasıyla üye yapıldı... o dönemde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanıydı. Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Tahsin Burcuoğlu ile beraber beratlarını Polat verdi.

Büyükekşi 2008 yılında üyelik beratı alana kadar 1998'den itibaren son 10 yılda düzenli olarak Galatasaray kulübüne aidatlarını aksatmadan yatırdı.

Gaziantep başkanı olduğunda da Galatasaray üyeliğinden istifa etmedi, TFF'nin başına geçtiğinde de.

Ne kdr dogrudur bilemem
Ewt 2008miş karıştırmışım. Yalnız mevcut üye listesinde yok. 2016 aidat meselesinde atılmış olabilir

Fanatiklik öyle üye olmakla olmuyor abicim, ayrıcalıklar ilişkiler için üye olanlar bile var. Fanatiklik hareketlerde aksiyonlarda belli olur. Gs'nin büyükekşinin umrunda bile olmadığı çağdaşın gs düşmanı olduğunu görmek için hareketlerine bakmak yeter başka doneye gerek yok
Biz Okan buruk un da böyle itici olmasa da kenarda delirdiğini gördük bizim maçlarda. Ya niye iddialaşıyoruz ki. Neyse ne banane abi. Adam kudurtucu değil itici ve komik geldi bana sadece merak ettim açıkçası. Gerisi beni bağlamaz.

Yanlis hatirlamiyorsam pandemi’nin oldugu sezon alanyaspor’u calistiriyordu

Biz de bjk ile yarisiyorduk

Alanya bjk’ya karsi hic bir sekilde varlik gösteremedi hatta kalecileri sacma bir gol yemisti

Ardindan ultraslan cagdas yatan diye aciklama yayinlamisti

Bir de üstüne fenere de yattigini söylüyoruz sosyal medya da

Bu yüzden bize karsi hirsli oluyor ama gergin olmasi bizim isimize gelir

Geri
Üst Alt