# Çağlar Birinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çağlar 'Birinci'

Sol beke Ya Trabzondan Ferhat Ya Vederson Ya caglar alıncaktır. Bu kısa listedende bize gelip direk yararı olacak 2 isim bence vederson ve caglardır.

Yabancı Artısı olurmu olmazmı bilmem ama olacaksada caglar alınmalıdır.

Uzaktan iyi şutlar çekebiliyor diye uygun olmadığı durumlarda sürekli kaleyi yoklaması, bu sene Bursaspor maçında Turgay'a benzer iki pozisyonda tekme atması ve sürekli panik halinde bir oyun oynaması oyuncu hakkında birkaç fikir verebilir. Futbolcuların gelişimi her daim devam edebilir, ancak bu yaşa gelmiş oyuncuların bir seviyeye gelmiş olmaları bizim için çok önemli olmalı. Çünkü biz transfer ettiğimiz oyuncuların gelişimini sağlıyamıyoruz. Eldeki yerli oyuncular iyi performans gösteremiyor diye onları gönderip yerine hemen hemen aynı kalibrede adamlar almak, oyuncuların gösterdiği kötü performanstan bin kat daha zararlıdır. Ne kadro istikrarı sağlayabilirsiniz, ne de Galatasaray'a transfer olmanın heyecanını oyunculara hissettirebilirsiniz. Bu da oyuncuları güdüleyen etkenlerin azalmasını sağlar ki, bizim son yıllardaki en büyük sorunlarımızdan biridir. Kısacası takımın olmuş futbolculara ihtiyacı var.

Sol beke Ya Trabzondan Ferhat Ya Vederson Ya caglar alıncaktır. Bu kısa listedende bize gelip direk yararı olacak 2 isim bence vederson ve caglardır.

Yabancı Artısı olurmu olmazmı bilmem ama olacaksada caglar alınmalıdır.

Keşke göndermeseydik Ferhat'ı Trabzonspor'a.

DHA'ya göre anlaşmışız hayırlısı.

O mevkiye alınabilecek en iyi yerli bana göre Çağlar. Duran topları kullanma becerisi de fena değil. Alınmışsa hayırlı olsun.

izlediğim kadarıyla, çağlar öyle çok iyi bir solbek değil.

milli maçlarda, bizim ve fenerin denizli maçlarında izledim, o kadar abartılacak bi yanını görmedim.

bence 2. volkan yaman olur. anadolu takımlarında iyi oynayan, ama büyük takımlarda hatalarıyla göze batan bir futbolcu olur.

Caglar'da fizik ve kondisyon disinda birsey yok. Hemen panik yapiyor baski altina gelince.

Servet'in sol bek versiyonu, umarim yönetim bunu almakla hata yapmaz.

Bir alternatife ihtiyac vardi. Caglar´i uygun gördüler demek ki Hakan Balta´nin yoklugunda. Tek basina sirtlayacagina bende inanmiyorum ama Milyon Eurolari da alternatif icin harcamak cok akillica degil. Görmek lazim, bilmiyorum

Gelirse çok iyi olur. Görev adamı. İnşallah olur bu transfer.

Bu sezon hakan göbekte düşünülecek çağlar ise bekte. Ben defalarca canlı izledim kendisini, izlediğim en iyi bek diyebilirim size, emin olun gelince bu yazılarımı hatırlatacağım :D

Bu nasıl iş şimdi? Hakan kim ki stoper oynayacak? Savunma yol geçen hanına döner. İki tane ağır elemanla savunma hattı oluşturulmaz. Belki dikkatli izlemediniz ama son maçlarda neill hakan ikilisi çok fazla pozisyon verdi.Özellikle de karşı karşıya pozisyonlar. (Bursa,ist bel.,gençlerbirliği,antalya).

Aslında şaşırmam böyle bir karara çünkü GS'de kadro anlık,günlük performanslara,2-3 kişinin lafına bakıyor, birisi çıkıp "hakan stoper oynar canııım" demesiyle kadro kurulur oldu.Bunlar geçmiş senelerde de yaşandı. Uçarın futbolcu olduğunun sanılması , "aykut 1.kaleci olsun" mevzusu,2 senedir serveeeet serveeett diye yapılan tezahüratlar, bunların hepsi futbolun yalanlarının medyanın gazıyla doğruymuş gibi gösterilmesinden başka bişey

değil.

Umarım bu seneki ruhsuz modasındaki mesaj doğru alınmıştır da takıma teknik taktik yoksunu sadece mücadele için alınan 50 adam doldurmazlar.

Not: Sezgin'in aldığı hangi adamdan hayır geldi ki. Yok çağlar yok batdal.Açıkça izlemeden karar verilmesine karşıyım. Bi de koca GS klübünde çağlar sol bek için 1. tercih olur mu? İşte sıradanlaşma burda başlıyor. Bek gibi bir pozisyon hala idareten giderilmeye çalışılıyor. (serkan,uğur,volkan,cihan,orhan,ferhat,çağlar) ya arkadaş şu bek pozisyonuna gidin yabancı alın. Çünkü bek bizim sistemimizde çok önemli, defansta kademeye girebilecek, hücumda verkaçlara girip orta yapabilecek,süratli,pas yüzdesi iyi olan beklere ihtiyaç varken vasat altı adamlala ilgilendiğimize inanamıyorum.

Rijkkaard'ı bana hiç anlatmayın. Bu adam ve yönetim gelecek seneye kesin gider. Total futbol masalları ile koca sezon taraftarı uyutan bi adam nasıl barış,topal,sarp gibi oyuncuları onaylar? Bu adam GS'ye 1 eylülde mi geldi eksik belli idi,ihtiyaç belli idi. Sonra çıktı 9 ay sonra "aaa bu kadro kalitesiz" diye yakınmaya başladı. Çok mu zordu şimdi yapmayı düşündüğü revizyonu, 1 sezon önce yapmak. Bunun için mi bu adama yıllık 5 milyon gibi bir ücret ödeniyor? Nerde plan,program? Nerde vizyon? "Yok havasına,suyuna alışamadı" bahaneleri kimse üretmesin. Bu adam profosyonel ise ,yıllık 5 milyon euro ücret alıyorsa "Ligi bu sene öğrendi ,bidaha ki seneye daha iyi olacak" laflarını asla kabul etmiyorum. Ya bize ne antalya,sivas,bursa ne oynamış? Sen önce bir sistemi oturttur, paslaşmaya dayalı sistem ve oyuncular kur. Ondan sonra rakibin analizi kalsın. 4 sene üst üste şampiyon olduğumuz dönemde ,terim çok mu rakipleri analiz ediyordu? Taktik belli idi, "çıkın baaam baam basın" taktiği. Bu taktik işleri üst düzey CL arenasında yapılır.TSL'de değil. Bu aynen yürümesini bilmeden koşmaya benziyor. Pas atmasını bilmeden total futbol hikayeleri.

Hakani zorlayabilecek, olmadi yedekte oturacak birini ariyorduk. Caglar, Ivan, Wederson ve belkide Genclerbirliginde oynayan Aykut, Türkiyede biizim 18 kisilik kadroya girecek baska da sol bek yok.

Yukarda saydigim oyunculardan Ivani tercih ederdim ama herif 30 yasinda, bu yüzden 24 yasinda olan Caglar en dogru tercih olu(du)r diye düsünüyorum.

İlk geldiğinde Hakan Balta için de aynıları deniliyordu.

Hayırlı olsun.

Hakan Balta dururken neden bir tane daha defansif bek alırız ki?

Caner gibi hücumcu bir beki tercih ederdim Çağlar'a. :(

Cok macını izlemedim ama Caglar defansif bir bek degil bana göre ayrıca canerden bek olcagına inanmak fenere sampiyon olduguna inanmaktan daha kötü bir ruh halinde olabilir

Cok macını izlemedim ama Caglar defansif bir bek degil bana göre ayrıca canerden bek olcagına inanmak fenere sampiyon olduguna inanmaktan daha kötü bir ruh halinde olabilir

caner hiçbir zaman bir bek değildi, manisaspordaykende değildi cska'da da değil...

Cevap: # Çağlar Birinci

Çağlar'da mutlu son!

Yeni sezon planlamasını Çağlar'ın transferinden gelecek parayla yapacak Denizlispor yönetiminin, halen Milli Takım'la ABD'de bulunan genç savunma oyuncusu için Galatasaray'la el sıkıştığı öğrenildi.

İstanbul'da bulunan Başkan Ali İpek'in, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'la büyük ölçüde anlaşmaya vardığı, peşinat konusundaki pürüzün aşılması halinde transferin bu hafta içinde bitebileceği bildirildi. Bu arada Çağlar konusunda Trabzonspor'un da ısrarını sürdürdüğü ve bu günlerde Denizlispor'a yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Öte yandan bir an önce Bank Asya 1. Ligi hazırlıklarına başlamaları gerektiğini ifade eden Yönetici Yavuz Dalaman, öncelikle teknik adam sorununu çözmek istediklerini söyledi. Yönetimin önümüzdeki hafta önemli bir toplantı yapacağını hatırlatan Dalaman, "Bu toplantıda genel kurul kararı da çıkabilir. Şu anda beklemedeyiz. Çağlar'ın transferinden gelecek sıcak parayla harekete geçebiliriz" şeklinde konuştu.

DHA

Caner veya başkası ama bizim o kanada bir tane hücumcu beke ihtiyacımız vardı. Hakan zaten defansif bek olarak Türkiye'nin en iyisi, Çağlar da izlediğim maçlarda Hakan'a benzer bir görüntü çizdi, stil olarak yani. Hantal ve defansif bir oyuncu izlenimi bıraktı bende. Stoper oynaması da defansının daha kuvvetli olduğunu gösteren bir özellik zaten. Çek Cum. maçında ileriye çok az çıktı. Bütün sezon izlemiş olanlar hakkında daha doğru tespit yapabilirler, doğrusunu söylemek gerekirse doğru düzgün izleyebildiğim çok azı maçı var, son milli maç da onlardan biri. Frikik atması, iyi, şut çekmesi hücuma katkı verdiği anlamına gelmemeli, onları Hakan da iyi yapıyor zaten. Yani hücuma az çıktı diye eleştirmiyorum dediğim gibi stili öyledir ama bizim ihtiyacımzı olan hücumcu bek ihtiyacını karşılayabilir mi bilemem. Bu stilde oynayan bir Hakan varken ondan daha vasatını almak... Bilemiyorum. Caner, Vederson tarzı oyuncuları tercih ederim. Tabii son maç bende yanlış bir izlenim de bırakmış olabilir, Denizlispor'daki performansını tam olarak bilmiyorum. Eğer defansif değil, hızlı sayılır, ileri geri çalışır, çakılı oynamaz, sorumluluk alabilir diyebiliyorsanız bir gelsin doğru düzgün ziledikten sonra yorum yapalım o zaman. ;)

Hakan Balta sakatlanınca ya da formu yerlerde sürünürken bu yıl olduğu gibi devşirme sol bek arayışlarına girmemek için. Bu yıl sol bek yokluğundan Uğur Uçar sol bek oynadı varın siz düşünün gerisini. Elimizde 3 tane sağ bek var 1 tek sol bekimiz var bu kadroyu oluşturan kişi bu dengesizliği farkında mı, farkındaysa neden böyle böyle bir saçmalığa imza attı diye bu yıl şahsen çok düşündüm. Çağlar, Hakan'ın yedeği böyle düşünelim.

Artık kulübümüzün bir kadro mühendisine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum transfer hatalarını, saçmalıklarını gördükçe. Elde sağ bek var 3 tane, 2 sol bekten 1 tanesi yollamak ya da bir sürü sol açık varken sol açık almak, ön libero yok orta saha can çekişirken tutup şatafatlı forvetler atağa dönük orta sahalar almak vs. gibi saçmalıklar bu işi gözlemleyecek ve kontrol altına alacak birisinin olması gerektiği hissini uyandırdı bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt