Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.776
- 22.617
- 2.933
İnş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YAV REİSLER YAPMAYIN DAHA DEVRE ARASINDA PULGAR DİYE BİR OYUNCU ALDIK HERİF 174 MAÇA ÇIKMIŞ SERİE A'DA ADAM TOPA VURMAYI BİLMİYOR YÜRÜYECEK HALİ YOK.SERİE A BİZİM LİGDEN HALLİCE BİR LİG. SADECE ONLARDA BİRAZ DAHA FAZLA PARA VAR OYUNCU ALIRKEN DİKKAT ETMEK LAZIM.İSİMLİ MARKA OYUNCULARA LAFIM YOK.
Dikkat çekmesi için büyük harfle yazılmıştır.
YAV REİSLER YAPMAYIN DAHA DEVRE ARASINDA PULGAR DİYE BİR OYUNCU ALDIK HERİF 174 MAÇA ÇIKMIŞ SERİE A'DA ADAM TOPA VURMAYI BİLMİYOR YÜRÜYECEK HALİ YOK.SERİE A BİZİM LİGDEN HALLİCE BİR LİG. SADECE ONLARDA BİRAZ DAHA FAZLA PARA VAR OYUNCU ALIRKEN DİKKAT ETMEK LAZIM.İSİMLİ MARKA OYUNCULARA LAFIM YOK.
Dikkat çekmesi için büyük harfle yazılmıştır.
Galatasaray taraftarı bu transfere bile burun kıvırıyor. Neymiş 29 yaşındaki oyuncuya o kadar para verilirmiymiş.. Bıktık şu Muhasebeci taraftardan.. Bırakında onu Cüzdan Sallayan Dursun Özbek düşünsün.. Artık düzgün ve kaliteli oyuncular görmek istiyoruz takımda..
Ne bekliyorsunuz abi ? 2 tane leğen 10 tane mandal karşılığında mı alalım bu tür oyuncuları ? Sürekli ucuz genç oyuncu takıntısı var taraftarda.. Gördük geçen sezon genç kadroyu! Ceza sahasına girince eli ayağına dolaşıyordu oyuncuların.. Gelirse 8 ve 6 numara transferiyle birlikte takıma çağ atlatır net..
birde yanında forvet olmadan görmek lazım
Adamı hiç izlemedim de Cagliari de * 3-5-2 de ikinci forvet gibi oynamış görünüyor hep. Bu adam 10 numara değil gibi.
Nelsson un selamı var knkevet benim futbol anlayışıma göre öyle.Türkiye'ye gelirse yakın zamanda görürsün nasıl bir lesh olduğunu
Bu transfer ucuza değil de sanki hiç bitmez gibi görünüyor.Net 1.4 aliyor cagliaride. Haberlere gore torino 2m teklif etmis oyuncuya cagliariye de 4m. Bu transfer ucuza bitmez
gençler bu okey mi? hani tanımadığımdan soruyorum. 6 ay men, doping falan okey mi yani?Zamanında dopingden 6 ay men yemiş .