Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.974
- 5.557
- 1.983
Yol verin gonderin sadece bu veledi degil babasinida gonderin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence olay paradan farklı.Cocuk oynatilmak istiyor anlamiyormusunuz değer görmek istiyor.Okan hocam karşısına alip konuşsa hallolur ama oynatmali.Dunku maçta mesela kadroda olmuş olsa 3-0 dan sonra sok oyuna.Bu sistemi oturtmaliyiz.Arda gelince Ada ya diğer tüm çocuklara.
Sezon başından beri hiç oynatilmiyor ondan olabileceğini düşündünüz mü acaba?Madem oynamak istiyor şikebahçe yerine sürekli oynayabileceği bir kulübe beni kiralayın derdi. Siz sanıyor musunuz ki şikeciler bunu alacak da sonra a takıma koyacak.
Konunun uzaktan yakından oynamak istemesi ile alakası yok. İnstagramını geride paylaşmışlar. Doğru ise bu çocuk zaten şikebahçeli. O yüzden gitmek istiyor.
Dopru değilse de ya işin içinde para ya da başka şeyler var. O yüzden gitmek istiyor.
Sürekli oynamak isteyen adam şikebahçeye gitmez. Konunun bununla uzaktan yakından alakası yok.
kimsenin tanıdığını zannetmiyorum dediğin bebe Bayern çağırdı alt yapısına zamanında. ya zaten mevzu bak ben zaten bizde oynar demiyorum. Hakan Balta'nın oğlunun fbye gitmek için yanıp tutuşması. Şunu savunmayın yahuavrupada kimsenin tanıdığını ettiğin sanmıyorum çok düşük seviye bir kulübe çakarlar iyi ihtimal, öyle olsa bile fenerin verdiğinin çeyreğini vermez muhtemelen çoğu. Bizde kalsa oynatmayacağız zaten yüzde 99. Adam için en mantıklı seçenek şu an fenere gitmek onu diyorum. Çocuğu izlemedim belki çok iyidir ama öyle olsa zaten kapıyı aşındıran bir sürü kulüp olurdu avrupadan.
Sezon başından beri hiç oynatilmiyor ondan olabileceğini düşündünüz mü acaba?
Haklı tarafın var . Hemfikiriz biliyorsun.Ama biz bu çocukları oynatmiyoruz .Sorunumuz burada.Sezon başı göklere çıkarıldı bu çocuk ama şuan esamesi yok.Psikolojisini bozmuş olabilir aklınca ders veriyor olabilir.O bizi ilgilendirmiyor ama bu çocuk oynamalı.Otesi yok.Belki yeterli değil. Ya da başka bir sorunu var.
En kötü gider babası konuşur oğlumu oynayacağı yere kiralayın der. 2.5 ay mı ne kalmış profesyonel sözleşmeye.
Elli tane çözümü var bunun. Çözüm şikecilere mi gitmek. Sanki oraya gidince alacaklar 11 e.
Bunları seçmeyip şikecilere giden zaten bizden değildir.
Malum camia bizim tesisin tuvaletinde bok bulsa alabicekse alır bakın boklarini kaptik diyeFener bunu iyi bir futbolcu olduğu için mi istiyor?![]()
Haklı tarafın var . Hemfikiriz biliyorsun.Ama biz bu çocukları oynatmiyoruz .Sorunumuz burada.Sezon başı göklere çıkarıldı bu çocuk ama şuan esamesi yok.Psikolojisini bozmuş olabilir aklınca ders veriyor olabilir.O bizi ilgilendirmiyor ama bu çocuk oynamalı.Otesi yok.
Haklı olabilirsin.Anlayip dinleyelim bakalım sonucu ne olacak Ama dediğimi yabana atma sezon başından beri hiç ilgilenilmedi görüntüsü var en azından.Oynasın. Ben oynamasınlar demiyorum ki. Gençler oynamalı zaten.
Ama maalesef Okan hocanın gençler konusunda fikri sabit. Gördük hala İlkay ile oyuna başlıyor. Kaan'ı oyuna alıyor. Nuh diyor Peygamber demiyor adam. Ne yapalım.
Ama sapla samanı karıştırmamak lazım.
Hakan Balta gidecek yönetime sözleşme yapalım ama birlikte benim oğlumun oynayabileceği bir kulüp bakalım ve kiralayım der. Orada oynasın der. Hayır mı diyecek yönetim eski futbolcusuna. Çocuk iyi ise gittiği yerde de zaten sivrilir sonra döner. Ya da başka yere transfer olur bilemem.
Ama yok efendim benim oğlum oynamadı ben şikecilere götüreceğim demek bambaşka.
Şikeciler bizden daha beter oyuncu öğütme de üstelik.
Dediğim gibi burada niyet iyi değil.