çağrı balta

Bence olay paradan farklı.Cocuk oynatilmak istiyor anlamiyormusunuz değer görmek istiyor.Okan hocam karşısına alip konuşsa hallolur ama oynatmali.Dunku maçta mesela kadroda olmuş olsa 3-0 dan sonra sok oyuna.Bu sistemi oturtmaliyiz.Arda gelince,sonra Ada ya ve diğer tüm çocuklara.

Son düzenleme:
Bence olay paradan farklı.Cocuk oynatilmak istiyor anlamiyormusunuz değer görmek istiyor.Okan hocam karşısına alip konuşsa hallolur ama oynatmali.Dunku maçta mesela kadroda olmuş olsa 3-0 dan sonra sok oyuna.Bu sistemi oturtmaliyiz.Arda gelince Ada ya diğer tüm çocuklara.

Madem oynamak istiyor şikebahçe yerine sürekli oynayabileceği bir kulübe beni kiralayın derdi. Siz sanıyor musunuz ki şikeciler bunu alacak da sonra a takıma koyacak.

Konunun uzaktan yakından oynamak istemesi ile alakası yok. İnstagramını geride paylaşmışlar. Doğru ise bu çocuk zaten şikebahçeli. O yüzden gitmek istiyor.

Dopru değilse de ya işin içinde para ya da başka şeyler var. O yüzden gitmek istiyor.

Sürekli oynamak isteyen adam şikebahçeye gitmez. Konunun bununla uzaktan yakından alakası yok.

Madem oynamak istiyor şikebahçe yerine sürekli oynayabileceği bir kulübe beni kiralayın derdi. Siz sanıyor musunuz ki şikeciler bunu alacak da sonra a takıma koyacak.

Konunun uzaktan yakından oynamak istemesi ile alakası yok. İnstagramını geride paylaşmışlar. Doğru ise bu çocuk zaten şikebahçeli. O yüzden gitmek istiyor.

Dopru değilse de ya işin içinde para ya da başka şeyler var. O yüzden gitmek istiyor.

Sürekli oynamak isteyen adam şikebahçeye gitmez. Konunun bununla uzaktan yakından alakası yok.
Sezon başından beri hiç oynatilmiyor ondan olabileceğini düşündünüz mü acaba?

avrupada kimsenin tanıdığını ettiğin sanmıyorum çok düşük seviye bir kulübe çakarlar iyi ihtimal, öyle olsa bile fenerin verdiğinin çeyreğini vermez muhtemelen çoğu. Bizde kalsa oynatmayacağız zaten yüzde 99. Adam için en mantıklı seçenek şu an fenere gitmek onu diyorum. Çocuğu izlemedim belki çok iyidir ama öyle olsa zaten kapıyı aşındıran bir sürü kulüp olurdu avrupadan.
kimsenin tanıdığını zannetmiyorum dediğin bebe Bayern çağırdı alt yapısına zamanında. ya zaten mevzu bak ben zaten bizde oynar demiyorum. Hakan Balta'nın oğlunun fbye gitmek için yanıp tutuşması. Şunu savunmayın yahu

Sezon başından beri hiç oynatilmiyor ondan olabileceğini düşündünüz mü acaba?

Belki yeterli değil. Ya da başka bir sorunu var.

En kötü gider babası konuşur oğlumu oynayacağı yere kiralayın der. 2.5 ay mı ne kalmış profesyonel sözleşmeye.

Elli tane çözümü var bunun. Çözüm şikecilere mi gitmek. Sanki oraya gidince alacaklar 11 e. Niyet kötü besbelli işte. Neyini savunuyırsunuz şunun.

Bunları seçmeyip şikecilere giden zaten bizden değildir.

Salin gitsin. Fenerin teklifini aninda reddetmediyse bundan hicbir yarar gelmez. Ulan baban yillardir bu kulupten para yemis, seni beslemis. Sen de yillarca futbol egitimi almissin. Bu mu bu kulube saygin? Cek git. Daha baska birsey yazardim da ceza alirim.

Çağrı balta gibi gençlerin kullanmasından yanayim sure almasından yanayim hak veriyorum ama onun da yannick eduardo ya da august priske olmadan ayrilmamasi taraftariyim

Belki yeterli değil. Ya da başka bir sorunu var.

En kötü gider babası konuşur oğlumu oynayacağı yere kiralayın der. 2.5 ay mı ne kalmış profesyonel sözleşmeye.

Elli tane çözümü var bunun. Çözüm şikecilere mi gitmek. Sanki oraya gidince alacaklar 11 e.

Bunları seçmeyip şikecilere giden zaten bizden değildir.
Haklı tarafın var . Hemfikiriz biliyorsun.Ama biz bu çocukları oynatmiyoruz .Sorunumuz burada.Sezon başı göklere çıkarıldı bu çocuk ama şuan esamesi yok.Psikolojisini bozmuş olabilir aklınca ders veriyor olabilir.O bizi ilgilendirmiyor ama bu çocuk oynamalı.Otesi yok.

Bu arada alt yapi oyunculari hakkinda genel birsey yazayim. Elit olacak oyuncular kendilerini 17-18 yasinda belli ederler. Bu hep boyle olmustur. Orneklerine bakin. Emre Belezoglu, Okan Buruk ve Arda Turan. Bunun disinda alt yapidan kadroya girebilen oyuncular genelde bir alt kademe oyuncular olur ve efsane falan olamazlar. Yunus Akgun, Emre Colak falan bu kategoriye konabilir. Kisacasi Cagri Balta’da o kivilcim olsa coktan bilirdik. Adam olacak cocuk kendini belli eder.

Haklı tarafın var . Hemfikiriz biliyorsun.Ama biz bu çocukları oynatmiyoruz .Sorunumuz burada.Sezon başı göklere çıkarıldı bu çocuk ama şuan esamesi yok.Psikolojisini bozmuş olabilir aklınca ders veriyor olabilir.O bizi ilgilendirmiyor ama bu çocuk oynamalı.Otesi yok.

Oynasın. Ben oynamasınlar demiyorum ki. Gençler oynamalı zaten.

Ama maalesef Okan hocanın gençler konusunda fikri sabit. Gördük hala İlkay ile oyuna başlıyor. Kaan'ı oyuna alıyor. Nuh diyor Peygamber demiyor adam. Ne yapalım.

Ama sapla samanı karıştırmamak lazım.

Hakan Balta gidecek yönetime sözleşme yapalım ama birlikte benim oğlumun oynayabileceği bir kulüp bakalım ve kiralayım der. Orada oynasın der. Hayır mı diyecek yönetim eski futbolcusuna. Çocuk iyi ise gittiği yerde de zaten sivrilir sonra döner. Ya da başka yere transfer olur bilemem.

Ama yok efendim benim oğlum oynamadı ben şikecilere götüreceğim demek bambaşka.

Şikeciler bizden daha beter oyuncu öğütme de üstelik.

Dediğim gibi burada niyet iyi değil.

oynatılmaktan ziyade sebebi fenerli olması

Oynasın. Ben oynamasınlar demiyorum ki. Gençler oynamalı zaten.

Ama maalesef Okan hocanın gençler konusunda fikri sabit. Gördük hala İlkay ile oyuna başlıyor. Kaan'ı oyuna alıyor. Nuh diyor Peygamber demiyor adam. Ne yapalım.

Ama sapla samanı karıştırmamak lazım.

Hakan Balta gidecek yönetime sözleşme yapalım ama birlikte benim oğlumun oynayabileceği bir kulüp bakalım ve kiralayım der. Orada oynasın der. Hayır mı diyecek yönetim eski futbolcusuna. Çocuk iyi ise gittiği yerde de zaten sivrilir sonra döner. Ya da başka yere transfer olur bilemem.

Ama yok efendim benim oğlum oynamadı ben şikecilere götüreceğim demek bambaşka.

Şikeciler bizden daha beter oyuncu öğütme de üstelik.

Dediğim gibi burada niyet iyi değil.
Haklı olabilirsin.Anlayip dinleyelim bakalım sonucu ne olacak Ama dediğimi yabana atma sezon başından beri hiç ilgilenilmedi görüntüsü var en azından.

Bu olayın bugün olması tesadüf değil. Dün 18 yaşındaki Nhaga'nın oyuna alınması ve sonrasında taraftarın sevgi gösterisinde bulunması alt yapıdaki oyuncuları çıldırtmış olmalı. Özellikle kibirli ve kötü niyetli olanlar bundan daha fazla etkilenmiştir.
"Bizi oynatmıyor, sırf yabancı diye elin Ginelisine ilk maçta forma veriyor." demişlerdir. Bugünkü tavır ve tepki sırf bu nedenle işte.

defolsun gitsin . emreyi dünya futboluna kazandırdık febeliymiş kerem denen hainoğlu haine kaptanlık verdik febeye gidince en şerefli kulübe geldim dedi .O yüzden yok yakınken böyle hainleri defedecen kulüpten.

Geri
Üst Alt