çağrı balta

Tamam defolup gitsin konusunu çöpe babasıyla beraber yollayalım. Sankii Messi de ilk 11 garantisi istiyor lan Sane ve Icardinin 11 garantisi yok sen kimsin lan

Şimdi bu çocuk istendiği takdirde lig maçına çıkabilir mi?

Çocuğu suçlamıyorum. Son senelerde altyapıdan kaçan kaçana, saçma sapan insanlarla dolu aynı zamanda. Başka kulüpte olsa ve bizle fener arasında tercih ederken feneri tercih etse soverdim babasından ötürü ama kendi altyapı futbolcunu, babası kendi takımında oynamış kişiyi takımda tutamamak oyuncunun değil yönetimin ve tdnin sucudur. Zamanında arda guleride alamamistik, sonrasında mustafa kapı da gitti milyon tane örnek var.

Bu çocuk salaklık etti ama. Şimdiden nefret kazanmasına gerek yoktu. Yeteneğine güveniyorsan seni oynatacak bir kulübe git. Oyununu oyna, kendini kanitla. Baban sayesinde bizim altyapida oynamissin, bizim sayemizde fenere gitmişsin. Sen olduğun için tercih edilmemissin hiç.

Bu kadar yıl emek verip bu ailesinin işi olsa da yönetimde aciz bizim.

Kafala cocugu 18 yaşına girmedende prof yapıyorsun son dakikaya kadar ne diye bekliyorsunuz tamam bu cocuk yine fenere gider de sana aidiyeti yok ama 4 milyon kazanacagına min 10-15 milyona satardın belki.

Fener Ardayı 16 yaşında prof yaptı.

Akmanlara kol gibi sözleşmeleri yapmayı biliyorlardı.

Şimdi bu çocuk istendiği takdirde lig maçına çıkabilir mi?
Fenerbahçe teknik ekibin, kısa sürede uyum sağlaması beklenen Çağrı Hakan Balta'yı performansına göre maç kadrolarında değerlendirmesi planlanıyor. [beIN Sports]

Tamam defolup gitsin konusunu çöpe babasıyla beraber yollayalım. Sankii Messi de ilk 11 garantisi istiyor lan Sane ve Icardinin 11 garantisi yok sen kimsin lan

Ilk 11 garantisi istedigi yoktu, sezonda en az 3 resmi macta forma sansi garanti istemisti. Ha bu da sacma birsey o ayri.

abi normalde her şeye sinir yapan bir adamım da bunu salın yav hiç gerek yok boşuna konusunda bile yazmaya.Bir bok olmayacağı bariz zaten çoğu zamanda da yazmıştım.Ada yüzgeç falan yapsa bunu potansiyeli olduğu için hain falan bir dünya şey yazardım da mustafa kapı kadar bile potansiyeli olmayan ergen için hiç değmez vakit harcamaya yani.O hazırlık maçından belli zaten ne performans vereceği , hiçbir özelliği yok zaten çoğu özellik vasat ne yapacak da olacak bu.Erencan bile ilk oynadığında umut vermişti mesela bir halt olmaz bundan çok bariz şekilde.Bizim taraftar sinirlensin diye aldı fb bunu sadece , babası hakan balta değil de başkası olsaydı en fazla kasımpaşaya giderdi buradan

bu kim bu kadar konuşuluyor tarihimizin en önemli maçlarından birinin olduğu günde 2 yıla futbol hayatı biter

Neden herkes bizim altyapıdan kaçıyor son 5-10 senedir?

Saçının tıraşına sokim.

Yetenekli olsa kadroda yer alırdı. sezon başı hazırlık maçlarında sürede verildi ve sahada görmemiştim kendisini. Bu kadar konuşulacak bir oyuncu da değil. bartuğ'da falan da aynı olay olmuştu şuan nerde bilmiyoruz. İzlemesek oyuncuyu neyse de ne olduğunu biliyoruz.

Geri
Üst Alt