çağrı balta

Henüz 18 yaşını doldurmamış çocuk için hele böyle bir kulüpte oynama garantili sözleşme istemek görülmüş şey midir de mazur, hatta haklı görenler çıkıyor? Tuhafsınız. ''Çoktan hak ettiği halde süre verilmeyerek haksızlık ediliyor'' noktasından hareket ettikleri bariz ortada. Ya başka bir çocuk daha çok hak eder de bunun sözleşmesindeki madde yüzünden öncelik alamazsa ne olacak mesela?..

Hani spordan anlamayan hevesli aileler vardır; çocuğunu yere göğe sığdıramaz, kesin Dünya yıldızı olacağına inanır da daldan dala konar; Balta ailesi de onlara benzemiş gibi. Dün apar topar Almanya' ya gidip süklüm püklüm döndüler, bugün belki FB ye gidecekler diyelim, yarın orası da olmadı diye nereye yelken açacaklar, kim bilir?..

Henüz 18 yaşını doldurmamış çocuk için hele böyle bir kulüpte oynama garantili sözleşme istemek görülmüş şey midir de mazur, hatta haklı görenler çıkıyor? Tuhafsınız. ''Çoktan hak ettiği halde süre verilmeyerek haksızlık ediliyor'' noktasından hareket ettikleri bariz ortada. Ya başka bir çocuk daha çok hak eder de bunun sözleşmesindeki madde yüzünden öncelik alamazsa ne olacak mesela?..

Hani spordan anlamayan hevesli aileler vardır; çocuğunu yere göğe sığdıramaz, kesin Dünya yıldızı olacağına inanır da daldan dala konar; Balta ailesi de onlara benzemiş gibi. Dün apar topar Almanya' ya gidip süklüm püklüm döndüler, bugün belki FB ye gidecekler diyelim, yarın orası da olmadı diye nereye yelken açacaklar, kim bilir?..
çok güzel bir yer biliyorum aile içinde uzaklarda aramaya gerek yok.

Lan oğlum sgit nereye gidiyorsan bize ne yav?

Juventuse 5 salladigimiz haftada bu bebenin adinin hic bir onemi yok

Feramuz Kayalar başlığı = 163 sayfa
Cagri balta başlığı = 12 sayfa

Ne demek istediğimi anlarmışsınızdir
kendim de anlamadım

bunların en ağababası a.oğlu kadar oluyor işte tekmeyi vurun anasıyla danasıyla isterse 20 gol atsın istemiyoruz karaktersizleri fb mi burası???? çıktığın yere kadar yolun var. gayet şeffaf oldu.

Bu veled icin herhangi bir duygu beslemiyorum benim kizginligim hicbir yetenegi olmadan yillarca Galatasarayda oynamis Hakan Baltaya.Alt yapidan oglunu yetistirirken Galatasarayliyim oglan buyuyunce biraz potansiyel gosterince parabahceli olu verdi.Defolun gidin bu kulupten sende Ayhan gibiler defolun gidin birakin gercekten hak edenler gelsin.

Ne uzattınız arkadaş. Alın oğlunuzu nereye gidecekseniz gidin işte. İstenmiyorsunuz artık. Hala daha ne uzatıyorsunuz. Bundan sonra da ne hakan ne eşi ne de oğlu bu kulübün hiç bir tesisine adım atmamalı.

Kiralık verilmesi ayıp mı oğlum ne gıcık bir aile cıktı bunlar

1-2 yıl oynar hazır gelir belki rotasyon topcusu olur zamanla yükselir

Potansiyeline tam ulaşmamısken hemen ilk 11 nasıl olsun İcardi bile yedekte bekliyor

Defolun gidin nereye gidiyorsanız sıktılar baya şu çocuğun adını görmek istemiyoruz artık

ilk bayern'e kaçtığında avanesiyle tüm ilişik kesilmeliydi. orda tokadı yedikten sonra burnunun kalkması 2 yıl sürdü yeniden 120 yıllık kulübe karşı ayaklanır oldular. şu rezillikten sonra da bu bebe affedilirse yarın fener'e gidip eliyle 6 filan yapınca kimsenin de kızmaya yüzü olmaz, yılanın başını küçükken ezeceksin.

Geri
Üst Alt