çağrı balta

1. Aforizma: Durumun buraya gelmesi yönetimin iş bilmezligi. Bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da ferasetsizlikleri artık şaşırtmıyor.

2. Aforizma: yönetimin sictigi konuda balta ailesi sıvamış ve bu noktadan sonra Galatasaray camiasıyla işleri kalmamıştır. Yönetimin yamugunu Galatasaray'in yamugu olarak algılamış ve akabinde Galatasaray'a yamuk yapmışlardır. Bu çocuk Yeni bir arda Güler olsa bile artık o yoluna bakmalıdir, biz de yolumuza bakmaliyiz. Hasbelkader kalsa ve maça çıkacak olsa yiyeceği ıslık, ses dalgalarının fizik kuralları gereği ulaşması mümkün olmayan Uluslararasi Uzay İstasyonundan duyulur. O nedenle artık gitsin cürmünce nerede oynarsa oynasın.

3. Aforizma: a takımla oyalanirken yıllardır yukarıya rotasyon için bile oyuncu çıkaramayan alt yapı organizasyonu ciddi sorgulamaya tabi tutulmalı, gereken adımlar atılarak eski yemiş veren hüviyetine kavuşturulmalidir.

O zaman sende Altyapıdan kefil olmadığın oyuncuyu A kadroya almayacaksın.3 maç nedir yaaa?? Söylermisin bana genç bir çocuk kanı kaynıyor.Deli fişek. Sizde bir tuhafsınız Hamza dürtmüyor diye laf ediyordunuz.Şimdi Çağrı dürtüyor diye laf ediyorsunuz.
Çocuğun oynamak istemesi en tabii hakkı.oynamak istemeyenden korkacaksın bilakis.
Saçmalık oynamak istiyorsa kiralık gönderilip orada kendini göster dendiğinde neden kabul etmiyor? Oynamak değil ayrıcalık istiyor sadece.

Bu çocuğun bu kadar konuşulması bile hata. u19 Ajax'tan 7 gol yedikten sonra bile disiplini bozan oyunculardan biri özel bir yetenekte değil. Sen bu oyuncuları zaten disipline edememişsin.
Alt yapının düzgün yönetilmediği zaten ortada yahu daha 2-3 ay önceye kadar alt yapının başında bu işle hiç bir alakası olmayan sırf GK'den diye Emir Kıvırcık diye biri vardı. Fatih Demircan geldi de şimdi tekrar düzgün bir yola getirmeye çalışıyor. İşi en azından gerçek anlamda alt yapı olan Murat Dizdar getirildi, sponsorlar ile bütçe oluşturup yatırım yapılmaya başlandı en son çalıştay vb. yaptılar. Bunlar ve değişimler artarak devam etmeli ki alt yapı tekrar doğru yola girsin.

Balta ailesinin yaptığı şey kesinlikle kabul edilemez.
Ancak, bizim de düzgün çalışmadığımızı itiraf etmeliyiz. Kendi saflarımızdan yüzyılın yeteneği çıkmadığı sürece gerçek bir plan yok.
Örneğin, oyuncular neden önce birinci ligdeki bir kulübe, örneğin Bodrumspor, İstanbulspor vb. kiralanmıyor ki kendilerini kanıtlayabilsinler?
Kiraliyoruz yillardir. Bu oyuncular oynatilmiyor ama. Her zaman yedegin yedegi oluyorlar. Örnek Ali Turap Bülbül, sag bek. Ümraniye´de kiralik. Sezon boyunca yedek oldu, yerine 31 yasindaki Oguz Yildirim oynuyor. Bir önceki macta Oguz sakatlandi, son maci Ali zar zor ilk 11 basladi. Bu sistem olmuyor. Eskiden Beylerbeyi vardi pilot takim olarak, o da tarih oldu.

Salın gitsin nereye imza atarsa atsın.

Önce karakter olacak oyuncuda. Yeteneği varsa bir şekilde oynar ama kimde oynar yıllar bize gösterecek.

Diğer örnekler ortada... Yusuf dışında maddi anlamada katkı alınan yok. (O transferinde ne bağlantılarla yapıldığı az çok belli)

Yıl sonunda geri kiralarlar devre arasında yapamadılar ama sezon sonunda geri alacaklar.

Bu çocuk bu kadar iyimi yapılan tantanaya degermi ??
En son hazırlık maçında izlediğim de gördüğüm bırak GS'de rotasyon olmayı 1.ligde bile rotasyon olabilecek düzeyde değildi. Ümraniye ile yapılan hazırlık maçında oynayan gençler arasında en kötü performans gösterendi. Alt yapıyı takip edenlere baktığımda şu anda orta vadede(2-3 yıl içinde) Ada Yüzgeç, Furkan Koçak ve Berat Luş olursa bunlardan bir şey olur deniyor. Yeni gelenler oluyor onları bilemem.

Balta ailesinin yaptığı şey kesinlikle kabul edilemez.
Ancak, bizim de düzgün çalışmadığımızı itiraf etmeliyiz. Kendi saflarımızdan yüzyılın yeteneği çıkmadığı sürece gerçek bir plan yok.
Örneğin, oyuncular neden önce birinci ligdeki bir kulübe, örneğin Bodrumspor, İstanbulspor vb. kiralanmıyor ki kendilerini kanıtlayabilsinler?

Renktaş birinci ligdeki takımlarda bizim altyapı oyuncularını oynatsak diye bekliyordu. Birçoğu birinci ligde dahi forma giyebilecek düzeyde değil. Ya 2. lig yada daha altına gidecekler yada üste para verip oynattıracağız. Gelişmeleri için çok sayıda maça çıkmaları gerekiyor. Hiçbir menfaati olmadan takımlar genç oyuncu gelişimine tahammül edemez onların da hedefleri var.

🗣
Bülent Timurlenk: "Galatasaray'ın altyapı oyuncusu Çağrı Hakan Balta, fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istiyor. Çünkü bir menajer Mirsad Türkcan çocuğu Fenerbahçe'ye götürmek istiyor. Kendisi Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın eski oyuncusu. Barcelona, ünlü Portekizli menajer Jorge Mendes'i kulüpten içeri sokmadı. Aynısını Galatasaray da yapmalı ve o adamın şirketiyle çalışmamalı."
su mirsad turkcan keske olse uzulmem

Rotasyonda 3 maç oynama sözü vermiyorsan, bıdı bıdı yapmayacaksın. Abdullah Kavukçu ve tayfasına kesinlikle güvenmiyorum. Çağrı Balta cephesinden yapılan Fenerbahçenin ilgisini son gün öğrendik söylemi de lafın uçurtması. Fener oyuncuyla anlaşmadan Galayasaray'a yetiştirme bedeli ve sonraki sözleşmeden pay teklif etmez. İşin özeti yine bir Transfer başarısızlığı. Elinde ki oyuncuyu rakibine kaptırıyorsan bu senin yönetim acizliğindir.
hayirdir ya 18 yasindaki bebeye oynama garantisi vermek zorunda midir galatasaray? formayi emeginle kapar alirsin

boşuna gündemi meşgul etti baltalar...
Camianın evladı hikayeleri umarım son bulur artık..
kimse bedavaya top oynamadı/oynamıyor. 3 kuruş fazla verene koşarak gider hepsi.

Ne demek la GS formasını garantiye almak istemek? Atıyorum; Ada, Furkan bir tarafını yırtacak, fazla fazla çalışıp kendini geliştirecek. Takımda genç oynatma fırsatı olduğu zaman bu çocuklar değil forma garantisi alan bebe oynayıp, bunların hakkına girecek. Defol lan. Fenere mi gidiyorsun, oturup evde babana mı ağlıyorsun ne yapıyorsan yap.

Ne demek la GS formasını garantiye almak istemek? Atıyorum; Ada, Furkan bir tarafını yırtacak, fazla fazla çalışıp kendini geliştirecek. Takımda genç oynatma fırsatı olduğu zaman bu çocuklar değil forma garantisi alan bebe oynayıp, bunların hakkına girecek. Defol lan. Fenere mi gidiyorsun, oturup evde babana mı ağlıyorsun ne yapıyorsan yap.
bu isteği görünce ailesine dahil şu tepkiyi vermeyen tüm yetkililer İSTİFAAAAA

hayirdir ya 18 yasindaki bebeye oynama garantisi vermek zorunda midir galatasaray? formayi emeginle kapar alirsin

Ben yönetimin iş bilmezliğinden bahsediyorum. Bana kalırsa 18 yaşında değil kim olursa olsun GS ile ucuz pazarlığa giren kim varsa çektirsin gitsin. 18 yaşındaki çocuğa şöyle geliyor böyle yıldız olacak diye mabadlarını yırtıyorlardı. Ne oldu da ellerinde tutamadılar? Bunlar medyada konuşulacak şeyler mi?

Kalması Galatasaray’ı yüceltmez, gitmesi de bizden bir şey götürmez. O yüzden istediğini yapabilir. Sırf bizden gidecek diye onları hakir görmeyeceğim.

Babasını da sevmezdim. Özellikle son yıllarında kendisine bayağı bir söylenmişliğim vardır. Zorla oynuyor gibi bir hali vardı.

Geri
Üst Alt