Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.312
- 58.475
- 3.383
Fb oyuncu ile anlaşmadan bu işe girişmezAvukatlarının yaptığı açıklamaya göre,görüşmemişler Fb ile
Fb sadece bizim kulübe teklif iletmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb oyuncu ile anlaşmadan bu işe girişmezAvukatlarının yaptığı açıklamaya göre,görüşmemişler Fb ile
Fb sadece bizim kulübe teklif iletmiş
Geçmişte çokça örneğini gördüğümüz durumFb oyuncu ile anlaşmadan bu işe girişmez
Tamam çocuk ve ailesiyle anlaşmışlar net olarak işteGeçmişte çokça örneğini gördüğümüz durum
Hele bir oyuncuyu GS altyapısından söküp alacaklarsa,bal gibi de girişebilirler.O ihtimal her zaman var yani
Kafa karıştırmak için de yapmış olabilirler işte durumdan istifade etmek,polemik yaratmak amacıylaTamam çocuk ve ailesiyle anlaşmışlar net olarak işte
Gsde oynayan herhangi bi çocuk değil bu demek ki sinyal var durduk yere çağrının bonservisini alalım mı dediler sanki
Bilmiyorum evlimisin çocuğun var mı ama sorun yaşadığın yada göndermek, birlikte yaşamamak istediğin evladını kapının önüne koyabiliyormusun.Al sana işte bu konuda öyle bir konu.Konuyu silmekle ne geçecek eline.önemli olan çözüme kavuşturmak.Yaz dönemi 3 ay konuştuk bu çocuğu.Silin demekle olmuyor işte.Evlat bu evlat.Su konuyu silin ya sabah sabah
Hayır o sözü veremiyorsan sezon başı oynama garantisiyle üstüne para vererek gönder gözünün önünde bir yere.oynasın .Belliki deli gibi oynamak istiyor.Rotasyonda 3 maç oynama sözü vermiyorsan, bıdı bıdı yapmayacaksın. Abdullah Kavukçu ve tayfasına kesinlikle güvenmiyorum. Çağrı Balta cephesinden yapılan Fenerbahçenin ilgisini son gün öğrendik söylemi de lafın uçurtması. Fener oyuncuyla anlaşmadan Galayasaray'a yetiştirme bedeli ve sonraki sözleşmeden pay teklif etmez. İşin özeti yine bir Transfer başarısızlığı. Elinde ki oyuncuyu rakibine kaptırıyorsan bu senin yöneyim acizliğindir.
Bu cocugun babasi var annesi var. Onlar cocugu yonlendiriyor. Isteseler onlar sonuca kavustururdu. Galatasaray kimsenin annasi babasi degil. Mesajin guzel ama bence cok duygusal yaklastin olaya renktas.Bilmiyorum evlimisin çocuğun var mı ama sorun yaşadığın yada göndermek, birlikte yaşamamak istediğin evladını kapının önüne koyabiliyormusun.Al sana işte bu konuda öyle bir konu.Konuyu silmekle ne geçecek eline.önemli olan çözüme kavuşturmak.Yaz dönemi 3 ay konuştuk bu çocuğu.Silin demekle olmuyor işte.Evlat bu evlat.
önce karın ağrısını bir anlamak tahlil etmek gerekiyor.
Onu kabul etmiyorlar işte. Kiralık gitmeden oynama garantisi istiyor değişik bir kafaHayır o sözü veremiyorsan sezon başı oynama garantisiyle üstüne para vererek gönder gözünün önünde bir yere.oynasın .Belliki deli gibi oynamak istiyor.
Yonetime guvenmeme konusunda katiliyorum. Ama bu takimin hicbir futbolcuya oynama garantisi verme gibi bir durumu olamaz. Galatasaray burasi. Kucuk bir ikinci lig takimi degil. Kapasitesi varsa ilk 18'e girer. Yoksa istedigi yere gidebilir.Rotasyonda 3 maç oynama sözü vermiyorsan, bıdı bıdı yapmayacaksın. Abdullah Kavukçu ve tayfasına kesinlikle güvenmiyorum. Çağrı Balta cephesinden yapılan Fenerbahçenin ilgisini son gün öğrendik söylemi de lafın uçurtması. Fener oyuncuyla anlaşmadan Galayasaray'a yetiştirme bedeli ve sonraki sözleşmeden pay teklif etmez. İşin özeti yine bir Transfer başarısızlığı. Elinde ki oyuncuyu rakibine kaptırıyorsan bu senin yönetim acizliğindir.
Duygusal değil.Bu şekilde Altyapıdan hiçbir çocuğu çıkartamayız.Benim derdim Ozan Kabaklar .Çok uzağa gitmene gerek yok yazın hepimiz Çağrı Balta geliyor demedikmi. Emin ol bu işin içinde sağlam bir bit yeniği var.Tam Juventus maçı konuşacağız şakk bu konu .medya seviyor bu işleri .Duygusallık değil inan bana bu çocuklar süre bulmalılar .Derdim sadece Çağrı değil.Gökdeniz Gürpüz , Ada vb ler. Bu çocuklar ne ara oynayabilecekler.Söylermisin bana.Kağan oynasın diye gürpüz sağ bek oynadı geçen gün.Bir karar vermeliyiz artık .Kağanlar mı oynayacak Gürpüzlermi oynayacak.ÇAğrı Eyüp maçında 3-0 olduğunda kesinlikle oynayabilirdi "KAdroda olsaydı eğer".Nhagaya gösterilen sevgi onada gösterilebilirdi.Mesela.Bu cocugun babasi var annesi var. Onlar cocugu yonlendiriyor. Isteseler onlar sonuca kavustururdu. Galatasaray kimsenin annasi babasi degil. Mesajin guzel ama bence cok duygusal yaklastin olaya renktas.
Eğer A kadroya alıyor isen 3 maçta garanti bir zahmet ver yaaa.Vermiyorsan niye alıyorsun A kadroya.Onu kabul etmiyorlar işte. Kiralık gitmeden oynama garantisi istiyor değişik bir kafa