çağrı balta

Çağrı GS formasına karşı saygı duruşunda beklediği 1 dk'lık video yayınlamadan bu iş dönmez bu saatten sonra

Mirsad denen menajer ile çalışan kim varsa gönderin gitsin. Son yıllarda durmadan takımın sözleşmesini geri çevirip giden oyuncular görüyoruz ve menajeri Mirsad.

Geçmişte çokça örneğini gördüğümüz durum

Hele bir oyuncuyu GS altyapısından söküp alacaklarsa,bal gibi de girişebilirler.O ihtimal her zaman var yani
Tamam çocuk ve ailesiyle anlaşmışlar net olarak işte

Gsde oynayan herhangi bi çocuk değil bu demek ki sinyal var durduk yere çağrının bonservisini alalım mı dediler sanki

Tamam çocuk ve ailesiyle anlaşmışlar net olarak işte

Gsde oynayan herhangi bi çocuk değil bu demek ki sinyal var durduk yere çağrının bonservisini alalım mı dediler sanki
Kafa karıştırmak için de yapmış olabilirler işte durumdan istifade etmek,polemik yaratmak amacıyla

Hem mantıklı da değil kağıt üstünde,Çağrı'dan iyi bir futbolcu olur mu olmaz mı şu an muamma,ama babasının 15 senelik geçmişi var GS'de,oyuncu+antrenör olarak.Bunu riske atmaz yani,GS her zaman olası bir kapı Hakan Balta için.Oğlu Messi değilse almazlar öyle bir riski

Su konuyu silin ya sabah sabah
Bilmiyorum evlimisin çocuğun var mı ama sorun yaşadığın yada göndermek, birlikte yaşamamak istediğin evladını kapının önüne koyabiliyormusun.Al sana işte bu konuda öyle bir konu.Konuyu silmekle ne geçecek eline.önemli olan çözüme kavuşturmak.Yaz dönemi 3 ay konuştuk bu çocuğu.Silin demekle olmuyor işte.Evlat bu evlat.
önce karın ağrısını bir anlamak tahlil etmek gerekiyor.

Rotasyonda 3 maç oynama sözü vermiyorsan, bıdı bıdı yapmayacaksın. Abdullah Kavukçu ve tayfasına kesinlikle güvenmiyorum. Çağrı Balta cephesinden yapılan Fenerbahçenin ilgisini son gün öğrendik söylemi de lafın uçurtması. Fener oyuncuyla anlaşmadan Galayasaray'a yetiştirme bedeli ve sonraki sözleşmeden pay teklif etmez. İşin özeti yine bir Transfer başarısızlığı. Elinde ki oyuncuyu rakibine kaptırıyorsan bu senin yönetim acizliğindir.

Son düzenleme:
Rotasyonda 3 maç oynama sözü vermiyorsan, bıdı bıdı yapmayacaksın. Abdullah Kavukçu ve tayfasına kesinlikle güvenmiyorum. Çağrı Balta cephesinden yapılan Fenerbahçenin ilgisini son gün öğrendik söylemi de lafın uçurtması. Fener oyuncuyla anlaşmadan Galayasaray'a yetiştirme bedeli ve sonraki sözleşmeden pay teklif etmez. İşin özeti yine bir Transfer başarısızlığı. Elinde ki oyuncuyu rakibine kaptırıyorsan bu senin yöneyim acizliğindir.
Hayır o sözü veremiyorsan sezon başı oynama garantisiyle üstüne para vererek gönder gözünün önünde bir yere.oynasın .Belliki deli gibi oynamak istiyor.

Bilmiyorum evlimisin çocuğun var mı ama sorun yaşadığın yada göndermek, birlikte yaşamamak istediğin evladını kapının önüne koyabiliyormusun.Al sana işte bu konuda öyle bir konu.Konuyu silmekle ne geçecek eline.önemli olan çözüme kavuşturmak.Yaz dönemi 3 ay konuştuk bu çocuğu.Silin demekle olmuyor işte.Evlat bu evlat.
önce karın ağrısını bir anlamak tahlil etmek gerekiyor.
Bu cocugun babasi var annesi var. Onlar cocugu yonlendiriyor. Isteseler onlar sonuca kavustururdu. Galatasaray kimsenin annasi babasi degil. Mesajin guzel ama bence cok duygusal yaklastin olaya renktas.

Evet efsane(!)nin oğlu diye sözleşme garantisi istemek? Muhtemelen yeteneği nedeniyle istiyor ancak bundan daha yeteneklilere yol açacak bu maddeye evet demek imkânsız. 1 dk bile garantisi verilmemeli, hiçbir oyuncuya.

F.B nin teklifi transferin son günü santraforsuz kalmışlığından,muhtemelen Mirsad önermiştir.Böyle bir durumda kulübün vermemesi gayet doğal.Bu yoklukta gitse oynayabilme ihtimalinin Çağrı'yı cezbetmeside normal.Yeni sezonda giderse en fazla yedeğin yedeği olur oradada.

Rotasyonda 3 maç oynama sözü vermiyorsan, bıdı bıdı yapmayacaksın. Abdullah Kavukçu ve tayfasına kesinlikle güvenmiyorum. Çağrı Balta cephesinden yapılan Fenerbahçenin ilgisini son gün öğrendik söylemi de lafın uçurtması. Fener oyuncuyla anlaşmadan Galayasaray'a yetiştirme bedeli ve sonraki sözleşmeden pay teklif etmez. İşin özeti yine bir Transfer başarısızlığı. Elinde ki oyuncuyu rakibine kaptırıyorsan bu senin yönetim acizliğindir.
Yonetime guvenmeme konusunda katiliyorum. Ama bu takimin hicbir futbolcuya oynama garantisi verme gibi bir durumu olamaz. Galatasaray burasi. Kucuk bir ikinci lig takimi degil. Kapasitesi varsa ilk 18'e girer. Yoksa istedigi yere gidebilir.

Bu cocugun babasi var annesi var. Onlar cocugu yonlendiriyor. Isteseler onlar sonuca kavustururdu. Galatasaray kimsenin annasi babasi degil. Mesajin guzel ama bence cok duygusal yaklastin olaya renktas.
Duygusal değil.Bu şekilde Altyapıdan hiçbir çocuğu çıkartamayız.Benim derdim Ozan Kabaklar .Çok uzağa gitmene gerek yok yazın hepimiz Çağrı Balta geliyor demedikmi. Emin ol bu işin içinde sağlam bir bit yeniği var.Tam Juventus maçı konuşacağız şakk bu konu .medya seviyor bu işleri .Duygusallık değil inan bana bu çocuklar süre bulmalılar .Derdim sadece Çağrı değil.Gökdeniz Gürpüz , Ada vb ler. Bu çocuklar ne ara oynayabilecekler.Söylermisin bana.Kağan oynasın diye gürpüz sağ bek oynadı geçen gün.Bir karar vermeliyiz artık .Kağanlar mı oynayacak Gürpüzlermi oynayacak.ÇAğrı Eyüp maçında 3-0 olduğunda kesinlikle oynayabilirdi "KAdroda olsaydı eğer".Nhagaya gösterilen sevgi onada gösterilebilirdi.Mesela.

Geri
Üst Alt