çağrı balta

Aslında birçok insan okadar yanlış pencereden bakıyor ki , çocuk yada her kim koydurduysa 3 maç kadro garantisi .inanılmaz oynamak istemenin göstergesi değil mi bu. Çocuk oynamak istiyor. Oynatılmak istiyor.insanlar bunu neden anlamak istemiyor.Tamam FB konusu apayrı birşey ama 3 maç kadro garantisine neden takık vaziyette insanlar onu anlamakta güçlük çekiyorum.Kadroda ise sakat cezalı değil ise oynayacak arkadaş.Juventus maçı olmaz 3-0 Eyüp maçında bir zahmet İcardiyi Oshimeni çıkartıp oynatacaksın.Başka türlü bu çocuk nasıl olacak.Okan hoca karşısına alıp konuşsa olay kapanır günlerdir olay nerelere gitti.Bu çocuk bizim değerimiz lütfen sahip çıkalım.
3 maç oynadı diye ne olacak kariyerinde sıçrama mı yapacak.
Oradaki amaç da iyi niyetli değil sırf başka kulüplere aha kendimi gösterdim pazarlanabilirim efekti. Bahsettiğin şekilde bir amacı olan kişi antrenmanda gösterirdir süre sonra zaten bunu taraftar dillemeye başlar sonrası zaten mecbur oynamak zorunda kalır. Elemanı oynattığın hazırlık döneminde pr yaptırıp maça çıktığında şaban gibi hareketler sergilerse orada amaç farklıdır.
Ayrıca oynamak isteyen kiralık gide kendini gösterir geri gelir paşamız babasının dibinin dibinden ayrılamsın, babası sayesinde tüm Galatasaray imkanları kulanılsın kendisine gerekiyorsa imtiyaz tanınsın ama sonuç ben fenere gidecem.

Ea kadar yolu var kusura bakmasın kimse.

Eğer A kadroya alıyor isen 3 maçta garanti bir zahmet ver yaaa.Vermiyorsan niye alıyorsun A kadroya.
Sen bu kapıyı açarsan önünü alamazsın. Çağrıya 3 maç garantisi verdin diyelim ada demeyecek mi bende 5 maç istiyorum cagri'ya verdiniz yoksa fenere giderim diye rest çeker. Başka altyapı oyuncusu çıkıp onlara verdiniz bende istiyorum dicek. Sonra hocan takım mı yönetsin bunların sözleşme durumlarını mi?

Yonetime guvenmeme konusunda katiliyorum. Ama bu takimin hicbir futbolcuya oynama garantisi verme gibi bir durumu olamaz. Galatasaray burasi. Kucuk bir ikinci lig takimi degil. Kapasitesi varsa ilk 18'e girer. Yoksa istedigi yere gidebilir.

Bu da yönetim acizliği. 2 yıldır Çağrı Balta geliyor. Hakan Baltanın oğlu. Çok yetenekli haberleri yaptıranda kendileri. Madem kadronda düşünmüyordun en baştan tavrını net koyacaktın. Tabii ki hiç bir futbolcuya oynama garantisi verilemez. Ama bu kadar yetenekli olduğunu iddia ettiğin çocuğuda rotasyonlu bir kupa maçında sahaya atabilirsin. Bu işin yönetme kısmıyla alakalı. Kendi açımdan Galatasaray'la pazarlık yapan hiç bir futbolcunun Galatasaray da yeri yok. Hele ki Galatasarayın idman sahasında büyümüş, ekmeğini yemiş biri utanmadan kulüple restleşiyorsa çektirsin gitsin. Benim tepkim yönetime. Her zamanki gibi yönetemediler.

Karının instasına baktığımda boşun da boşu bi karı olduğu çok net görünüyo

Sesi de çok irkitti beni

Bu aile kalmak istese de yol vermek lazımmış

Mirsad ve türevlerinin Altyapı futbolcularımız ile anlaşmaları önlenmeli

Sen bu kapıyı açarsan önünü alamazsın. Çağrıya 3 maç garantisi verdin diyelim ada demeyecek mi bende 5 maç istiyorum cagri'ya verdiniz yoksa fenere giderim diye rest çeker. Başka altyapı oyuncusu çıkıp onlara verdiniz bende istiyorum dicek. Sonra hocan takım mı yönetsin bunların sözleşme durumlarını mi?
O zaman sende Altyapıdan kefil olmadığın oyuncuyu A kadroya almayacaksın.3 maç nedir yaaa?? Söylermisin bana genç bir çocuk kanı kaynıyor.Deli fişek. Sizde bir tuhafsınız Hamza dürtmüyor diye laf ediyordunuz.Şimdi Çağrı dürtüyor diye laf ediyorsunuz.
Çocuğun oynamak istemesi en tabii hakkı.oynamak istemeyenden korkacaksın bilakis.

Eğer A kadroya alıyor isen 3 maçta garanti bir zahmet ver yaaa.Vermiyorsan niye alıyorsun A kadroya.
20 tane çocuğa 3 maç garanti verirsen takımın hali ne olacak?

3 maç garanti istemek zaten bizi itin götüne sokun gönderin demekle aynı şey

Gerçekten iyi niyetli olsalar sözleşme uzatıp en az 2 sene bi yerlerde kiralık oynardı çağrı, 3 maç oynayarak bi bok olma şansı yok çünkü

Benzer bir şey yazacaktım. Bunlardan başka, geçmişten günümüze Cengizhan, Seyfettin, İlyas, Aydın, Oğuz, Özgürcan, Cafercan, Ali Yavuz vs vs vs...Her biri için destansı övgüler yazıldı, Barca' ya filan gideceklerdi!..Bir şey olamadılar diye dönüp kulübü ve hocaları suçlamak için ahmak olmak lazım. Gidip GS seviyesinde bir yerlerde tutunabilmelilerdi ki haklılık payı olsun.

Geçenlerde Fatih Tekke, ''Yetersiz görüp gönderdiğimiz Arif Boşluk' a yakın seviyede bile tek bir çocuk yok altyapımızda'' demişti ki TS altyapısı en iyilerden biridir. Oyuncu yetiştirmek zannedildiğinden daha zor iş.

Ha, Okan Hocanın oyuncu geliştirmek gibi bir kaygıya pek de sahip olmadığı herkesin malumu ama olacak çocuk da yok elde...
Mustafa abi Cafercan'ın şu röportajını izledin mi?

20 tane çocuğa 3 maç garanti verirsen takımın hali ne olacak?

3 maç garanti istemek zaten bizi itin götüne sokun gönderin demekle aynı şey

Gerçekten iyi niyetli olsalar sözleşme uzatıp en az 2 sene bi yerlerde kiralık oynardı çağrı, 3 maç oynayarak bi bok olma şansı yok çünkü
Sevgili Cafer ,senin düşünceni bildiğim için , bu planlama ile ilintili birşey .Kaç yıldır kaç tane çocuk çıktıda?? Bence kesinlikle 3 maç istemesinde hiçbir problem yok. 5 altyapı çıksada problem yok niye mi? ZTK da zaten minimum 10 maç var neresinden bakarsan.Eğer oynatmayacak isen niye A kadroya alıyorsun o vakit. Çeşit olsun diyemi.Bakma şaka söylüyorum mecburiyet var ama bu çocuklar oynatılmalılar.oynatmayacaksan vereceksin kiraya.3 maç bence hiçbirşey değil şu konjenktürde.Bu çocuklarada biraz saygı lütfen.

Balta ailesinin yaptığı şey kesinlikle kabul edilemez.
Ancak, bizim de düzgün çalışmadığımızı itiraf etmeliyiz. Kendi saflarımızdan yüzyılın yeteneği çıkmadığı sürece gerçek bir plan yok.
Örneğin, oyuncular neden önce birinci ligdeki bir kulübe, örneğin Bodrumspor, İstanbulspor vb. kiralanmıyor ki kendilerini kanıtlayabilsinler?

Sevgili Cafer ,senin düşünceni bildiğim için , bu planlama ile ilintili birşey .Kaç yıldır kaç tane çocuk çıktıda?? Bence kesinlikle 3 maç istemesinde hiçbir problem yok. 5 altyapı çıksada problem yok niye mi? ZTK da zaten minimum 10 maç var neresinden bakarsan.Eğer oynatmayacak isen niye A kadroya alıyorsun o vakit. Çeşit olsun diyemi.Bakma şaka söylüyorum mecburiyet var ama bu çocuklar oynatılmalılar.oynatmayacaksan vereceksin kiraya.3 maç bence hiçbirşey değil şu konjenktürde.Bu çocuklarada biraz saygı lütfen.
Altyapıdaki çocukların çoğunun kiraya gideyim de oynayayım diye bi derdi yok ki. Hepsi istanbulda kalayım karı kız takılayım diyor muhtemelen. Sen kimsin de gsyle forma pazarlığı yapıyosun yaw? Gidip bi alt ligde oyna biraz piş dayak ye ama yok, paşalar rahata alışmış.

Ozan kabak dışında direkt altyapıdan çıkıp oynayan kim var?

Arda yunus emin bayram hepsi gitti bi yerlerde oynadı da geldi.

Çağrı ve ailesinin haklı görülebileceği hiçbir nokta yok benim gözümde

Ülkedeki torpilden şikayet ediyoruz, çağrı'ya 3 maç oynama garantisi versen ne olacak diyenler var. Yapmayın beyler.

Formayı hak eden alır. Olayları yanlış okuyorsunuz. Mirsad ismi dolaşıyorsa orada bir durun düşünün derim. Sezonun en önemli maçına çıkıyoruz herifler paralı köpekleriyle saldırıyorlar. Etkilenmez kimse o ayrı konu ama gündem değiştirmeye çalışıyorlar.

Bizim arenamiz şampiyonlar ligi. Serüvenimiz bitince fenerle ilgileniriz. Neymiş eziyet ediyorlarmış çocuğa. Lan biz FB altyapısından birine teklif götürsek kıyameti koparırlar.

Belli ki anlaşmışlar zaten yoksa durduk yere böyle topa girmez bunlar. Sanki fenerde forma şansı verecekler. 2 maç göstermelik oynatirlar sonra PTT ligi.

Gitmek isteyen gidebilir ama bizim sartlarimiza göre. Gereken cezayı vereceksin bu bebeğe. Ne demek antrenmana çıkmıyorum.

GS yerine FB'yi tercih edenlerin durumu ortada. Sevdirsin gitsin gidecekse.

niye hâlâ kapının önüne atılmıyor

Hayır o sözü veremiyorsan sezon başı oynama garantisiyle üstüne para vererek gönder gözünün önünde bir yere.oynasın .Belliki deli gibi oynamak istiyor.
Kiralık gitmeyi de kabul etmiyor. Kusura bakmayın da GS'den hiç bir oyuncu oynama garantisi alamaz.

Geri
Üst Alt