Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.530
- 48.023
- 4.933
3 maç oynadı diye ne olacak kariyerinde sıçrama mı yapacak.Aslında birçok insan okadar yanlış pencereden bakıyor ki , çocuk yada her kim koydurduysa 3 maç kadro garantisi .inanılmaz oynamak istemenin göstergesi değil mi bu. Çocuk oynamak istiyor. Oynatılmak istiyor.insanlar bunu neden anlamak istemiyor.Tamam FB konusu apayrı birşey ama 3 maç kadro garantisine neden takık vaziyette insanlar onu anlamakta güçlük çekiyorum.Kadroda ise sakat cezalı değil ise oynayacak arkadaş.Juventus maçı olmaz 3-0 Eyüp maçında bir zahmet İcardiyi Oshimeni çıkartıp oynatacaksın.Başka türlü bu çocuk nasıl olacak.Okan hoca karşısına alıp konuşsa olay kapanır günlerdir olay nerelere gitti.Bu çocuk bizim değerimiz lütfen sahip çıkalım.
Oradaki amaç da iyi niyetli değil sırf başka kulüplere aha kendimi gösterdim pazarlanabilirim efekti. Bahsettiğin şekilde bir amacı olan kişi antrenmanda gösterirdir süre sonra zaten bunu taraftar dillemeye başlar sonrası zaten mecbur oynamak zorunda kalır. Elemanı oynattığın hazırlık döneminde pr yaptırıp maça çıktığında şaban gibi hareketler sergilerse orada amaç farklıdır.
Ayrıca oynamak isteyen kiralık gide kendini gösterir geri gelir paşamız babasının dibinin dibinden ayrılamsın, babası sayesinde tüm Galatasaray imkanları kulanılsın kendisine gerekiyorsa imtiyaz tanınsın ama sonuç ben fenere gidecem.
Ea kadar yolu var kusura bakmasın kimse.