çağrı balta

bizden sonra türkiyenin en büyük kulübü fener adamlar gel oynatıcaz demiştir belki niye gitmesin onu anlamadım, bizden 2.lige mi gitmesi gerekiyor?
ılık ılık konuşmayalım. bu çocuk Gs içinde doğmuş, babası Gs efsanesi sayılabilecek ve futbolculuğu bittikten sonra da kulüpte hoca olarak görev almış birisi. Bizden başka 2.lig mi var? Avrupası var, gençleri oynatan TS si var.

Kasiniyor bu hain velet

Ic sahada bir sonraki macta kadroya alinip tribünler tarafindan isliklanmali

üffff x bi çocuk olsa parayla kandırıldı ok dersin

mevzu hakan baltanın oğlu olması zaten

her olayı nasıl bu kadar yanlış yorumlayabiliyosunuz vallahi çok enteresan. ülkenin en büyük 2. takımıymış yapma yav
Nefretten hep bunlar doğru düzgün düşünemez oldular nefretten

ılık ılık konuşmayalım. bu çocuk Gs içinde doğmuş, babası Gs efsanesi sayılabilecek ve futbolculuğu bittikten sonra da kulüpte hoca olarak görev almış birisi. Bizden başka 2.lig mi var? Avrupası var, gençleri oynatan TS si var.
avrupada kimsenin tanıdığını ettiğin sanmıyorum çok düşük seviye bir kulübe çakarlar iyi ihtimal, öyle olsa bile fenerin verdiğinin çeyreğini vermez muhtemelen çoğu. Bizde kalsa oynatmayacağız zaten yüzde 99. Adam için en mantıklı seçenek şu an fenere gitmek onu diyorum. Çocuğu izlemedim belki çok iyidir ama öyle olsa zaten kapıyı aşındıran bir sürü kulüp olurdu avrupadan.

Çok çok nadir bu hisse kapılırım ve hayatımda hiç yapmadım ama galiba ilk defa eski bir futbolcumuza ağır küfür edicem.

Boş yapmayın çocuk haklı

Kendinden bi bok olmayacağını anlamış olmalı ki bari fenere kapak atayım onlar çok para verir, en azından daha çok kazanmış olurum demiş ne var bunda

Aferin olum bence de git. Zaten paraya da baya ihtiyacın var belli ki fakir fukarasın

sözleşmeyi uzatıp futbol hayatını bitirmek lazım

ulan cahil cühela bi velet olsa neyse varlık içinde büyümüş babası 10 sene falan gsde oynayan birisin sen

babanın da kalıbına tüküreyim
Babasının adam olmadığını anlamış olduk

Ya defolsun gitsin ben öyle aman aman yetenekli olduğunu düşünmüyorum vücut gelişimi olarak yasitlarindan daha çabuk geliştiği için o fiziğiyle başarılı oldu altyapıda a takıma çıkınca hemen hemen herkes aynı mevkide olacak

burdaki bayan bunun anasının kardeşi mi neydi de mi
ailecek bunları beslemiş cimbomb

Kalırsa deriz camia evladı bağrımıza basarız.

Ama giderse de kendi bilir. Nice futbolcular geldi geçti. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Onunla kimse böyle oyun oynamaz.

Hatta ebedi düşmanımız şikecilere gideriz diye de tehdit edemez.

Çok istiyorlar ise anne ve babası alsın çocuklarını şikeci bir takıma şerefsiz bir takıma göndersinler.

Sanki oraya gidince hemen a takıma alacaklar. Şikebahçe kadar altyapıya hwr sene bir sürü transfer yapıp bu kadar futbolcu öğüten başka bir takım var mı? Her sene 50 tane adam alıyorlar. 20 yılda çıkan 3 tane düzgün adam vardır o kadar. Kalanların futbol hayatlarını görüyoruz işte.

Bu da onlardan birisi olur. Anne babası bunu bile göremiyorsa zaten gerek yok kalmasına.

Geri
Üst Alt