- 10 Nisan 2013
- 58.592
- 41.735
- 3.943
Ne şikayetinde bulunacaklarmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H. Balta'nın bizde herhangi bir görevi varsa kovulur zaten.
Anladığım hala amatör olarak bizde sözleşmeli gözüküyor ve izin almadan başka takımda antrenmana çıktıysa o konuda belki bilmiyorum açıkcası. Alt yaş transfer kurallarına hiç bakmadım.Ne şikayetinde bulunacaklarmış
Oyuncuyu yetiştirdiği kulüpten izin almadan böyle antrenmana çıkaramazsın amatör de olsa yetiştiği kulüp söz hakkına sahip 18 yaşından sonra istediğini yapar ama çağrı daha 17 yaşında. Uefa sağlam ceza veriyor böyle durumlarda chelsea 1 yıl ceza aldı bu yüzden.Ne şikayetinde bulunacaklarmış
Anladığım hala amatör olarak bizde sözleşmeli gözüküyor ve izin almadan başka takımda antrenmana çıktıysa o konuda belki bilmiyorum açıkcası. Alt yaş transfer kurallarına hiç bakmadım.
Altyapı hocalarına inanılmaz saçma maaşlar veriliyor bu arada önce onun düzelmesi lazımki adam işini düzgün yapsın, süper ligdeki birçok takımın altyapı hocaları asgari ücret falan alıyor diye biliyorum. Bu çocuk için konuşmaya değmez bu arada kasımpaşa altyapısında oynayan bir oyuncu olsa fenerin haberi bile olmazdı, diğer altyapı oyuncularımız gibi 2-3 seneye amatör ligi boylar.Alt yapı meselesinin suyu çıkmış durumda. Oyuncular yetenekli olsalar bile a takıma monte etme konusunda berbat haldeyiz. Her yönetim altyapıya şöyle böyle yatırım yapacağız diyor, ama gün sonunda ise yan çiziyorlar.
Ben yabanci hocalar ile bu işte vir standart yakalayacagimizi düşünüyorum. Ayrıca alt yapıda olacak kişiler için, çalışılacak menajer seciminide kulübün menfaatine uygun hareket eden kişiler tarafından yapılması dayatmalidir. Kabul etmeyenler ise anında kapı dışarı edilmelidir.
Bu çocuk iyi mi hiç izlemedimGerçi talişcada yok sıddıktan iyi oynar .
Maaş konusuna hiç hakim değilim. Eğer ana sorun bu ise bunada gereken yapılmalı.Altyapı hocalarına inanılmaz saçma maaşlar veriliyor bu arada önce onun düzelmesi lazımki adam işini düzgün yapsın, süper ligdeki birçok takımın altyapı hocaları asgari ücret falan alıyor diye biliyorum. Bu çocuk için konuşmaya değmez bu arada kasımpaşa altyapısında oynayan bir oyuncu olsa fenerin haberi bile olmazdı, diğer altyapı oyuncularımız gibi 2-3 seneye amatör ligi boylar.
3 yıl sırf gs liseli diye işletme mezununa verdiler altyapıyın o yüzden içinden geçildi.Alt yapı meselesinin suyu çıkmış durumda. Oyuncular yetenekli olsalar bile a takıma monte etme konusunda berbat haldeyiz. Her yönetim altyapıya şöyle böyle yatırım yapacağız diyor, ama gün sonunda ise yan çiziyorlar.
Ben yabanci hocalar ile bu işte vir standart yakalayacagimizi düşünüyorum. Ayrıca alt yapıda olacak kişiler için, çalışılacak menajer seciminide kulübün menfaatine uygun hareket eden kişiler tarafından yapılması dayatmalidir. Kabul etmeyenler ise anında kapı dışarı edilmelidir.
Fiziği bana da Ali Yavuz Kol' u çağrıştırmıştır hep; alt yaş gruplarında ve reserv takımda, çelimsiz çocukların arasında fark yaratır, hatta ezip geçerdi. Aman nasıl da parıldıyor, fena geliyor filan denirken, orda burda geze geze en son Kasımpaşa' ya gitti, yine pek bir şey yapabildiği yok, yaş 25.Ya bundan bir şey olmaz, f yasitlarindan daha erken geliştiği için fizik olarak fark yaratiyordu alt kategorilerde babası gibi kalasın teki
UEFA'nin kurallarini mi 1 gecede degistirirler? Anlamadim.Varsa öyle bir kural gece yarısı değiştireler. Bizim satılmış korkaklar da zaten siyasi abilerden telefon gelirse hemen izin verirler.