Çalhanoğlu: "Terim'in çocuğuna silah sıksalar..."

bejekede destek açıklaması yapmış töreye tam beşiktaşlılık duruşu işte :D

Bu insanlarda kuyruk acısı var şu olayı nasıl terime bağladınız valla tebrikler sizn herbirinize ayrı ayrı madalya takmak lazım yani bnde terimden pek haz etmem lakn bu kdrda değil ya adamın olayla ne alakası var milli takıma futbolcu seçekn özel hayatına göremi seciyor bizlerde aramızda kavga ediyoruz ama ayyıldız için başbaşa mücadelede verriz yeri gelir öyle değil mi? Bence terim kadroya ikisini aynı anda alarak çok iyi yapıyor yapmasına ama beyin fukarası bi toplum bunu idrak edemiyor işte.

İsmin cok dikkat cekici. GSye hakaretten ceza aldiğini hatirliyorum. GSli olmadiğin ortaya cikmisti diye de hatirliyorum. Hatta o dönemde 2 üyenin eski mesajlarina bakmistim, Birisi sen, diğeri 53 yasinda olduğunu söyleyen bir üyeydi. Coğu mesajinda Terimi övüyordun, Terim konusundaydi coğu mesajinda. Yani Terimden hazzetmiyorsun ya, ondan söylüyorum.

Uzun bir aradan sonra mesaj atiyorsun, Terimi destekleme mesaji. Terimden hazzetmeyen birisi, uzun zaman sonra bir mesaj atiyor ve hazzetmediğini söylediği Terim hakkindaki bir konuya. Sanki baska bir üyeliğin var, bu 2.üyeliğin gibi duruyor. Bu konuda Terimi destekleyenlerden birisi 1.üyeliğin diye düsünüyorum. Kim olduğunu az cok tahmin edebiliyorum.

Fatih Terim Melo-Riera olayını çok iyi yönetmiştir.
Ya bıraksana. Sıradan bir yumruklaşmayı sağır sultan bile duyacak biçimde yaymadığı yer kalmadı. Oda basıp silah çeken mafya bozuntusuna tık yok ama. Bu mu iyi yönetmek? Külahıma anlat sen onu.

Son düzenleme:
Bu olay gerçekse ki gerçektir, zira bir baba durduk yere niye böyle bir iftira atsın. O zaman TFF bir zahmet araştırsın ve Gökhan Töre' ye disiplin cezası versin.

Twitter' da küfürlü re-tweet yaptığı için Melo' ya 2 maç ceza vermesini biliyorlar.

İsmin cok dikkat cekici. GSye hakaretten ceza aldiğini hatirliyorum. GSli olmadiğin ortaya cikmisti diye de hatirliyorum. Hatta o dönemde 2 üyenin eski mesajlarina bakmistim, Birisi sen, diğeri 53 yasinda olduğunu söyleyen bir üyeydi. Coğu mesajinda Terimi övüyordun, Terim konusundaydi coğu mesajinda. Yani Terimden hazzetmiyorsun ya, ondan söylüyorum.

Uzun bir aradan sonra mesaj atiyorsun, Terimi destekleme mesaji. Terimden hazzetmeyen birisi, uzun zaman sonra bir mesaj atiyor ve hazzetmediğini söylediği Terim hakkindaki bir konuya. Sanki baska bir üyeliğin var, bu 2.üyeliğin gibi duruyor. Bu konuda Terimi destekleyenlerden birisi 1.üyeliğin diye düsünüyorum. Kim olduğunu az cok tahmin edebiliyorum.

Kardeşim sen ne konuşuyorsun ben kolay kolay mesaj yazmam genelde takip ederim ve burada mesele ben değilim ben fikrimi söyledim yani anlamadığım nokta terimi seven galatasaraylı olamaz mı ya bu nasıl bi mantıktır sizinle istişare etmeye dahi değmez iyi akşamlar.

Kardeşim sen ne konuşuyorsun ben kolay kolay mesaj yazmam genelde takip ederim ve burada mesele ben değilim ben fikrimi söyledim yani anlamadığım nokta terimi seven galatasaraylı olamaz mı ya bu nasıl bi mantıktır sizinle istişare etmeye dahi değmez iyi akşamlar.

Hic güleceğim yoktu.

Terimi sevebilirsin arkadasim. Bir önceki mesajinda Terimden pek hazetmem diyen sensin. Simdide Terimi seven GSli olamaz mi diyorsun. Neyse uzatmaya gerek yok.

Almanları seçseydi bunun değerini bilirlerdi. Bizde oynatmıyor bile Sinyor Terim.

I am the one who knocks!

'Doğruysa' filan diyip, sonra derin ahkam kesenleri hayli fazla sayıda gördüm!...

Olay tabi ki gerçek, aylar önce ciddi gündem olmuş, manşetlere taşınmıştı, hiçbir yalanlama da gelmemişti...

İşte 'Lider' lik böyle durumlarda kendini belli eder...Ortada ciddi bir olay varsa, (Aracılar vasıtasıyla da olsa) tarafların düşüncesi alınır, irdelenir; mümkünse barıştırılır, olmuyorsa da 'Şeriatın kestiği parmak acımaz' hesabı adil bir karar verilir, ortalığı bulandırmadan...Şimdi Ömer ve Hakan MT da oynamak istemiyor, bu şartlarda Töre den ne verim alınabilir?...Sorsan, ''TFF Türk futbolunu yoktan var edecek organize çalışmalar yapıyor!'', ''Türkiye Futbol Direktörü muhteşem bir mentör, Psikiatri Ana bilim dalında seminer vermeli hatta!''...Can sıkıcı vesselam...

Haber doğruysa skandal.

milli takimin içine ediyorlar resmen

Son düzenleme:
Normal bir ülkede bu iş çok kafa kopartırdı ,
Kadro meselesini geçin , bir milli takım kampına silah nasıl sokulur kamp yapılan yerin güvenliği yokmu eğer bir göz yumma var ise bu kimlerin sebebiyle "torpiliyle" bir göz yummadır , bir oyuncu neden hangi akıl mantıkla kimden korunması gerekeceğini düşünecekte silah bulundurma ihtiyacı görecek , bu kafa yapısındaki topçunun olayın olduğu gün itibariyle kovulmamış olmasının nedeni nedir , o gerizekalı mafya kılıklı yanlışlıkla vursaydı ne olacaktı ,

Bu kadar rezil durumdaki kamp ortamında şu saatten itibaren kim rahat edebilirki , bir daha bu rezil ortama kaliteli gurbetçi gelme imkanı olurmu , şikecisi ırkçısı ayısı derken kadroyu eksikmi buldularda mafyasıyla tamamlıyorlar !

Silah gostermis olabilir ama ates edilmedi gibisinden bir açıklama bekliyorum

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya bıraksana. Sıradan bir yumruklaşmayı sağır sultan bile duyacak biçimde yaymadığı yer kalmadı. Oda basıp silah çeken mafya bozuntusuna tık yok ama. Bu mu iyi yönetmek? Külahıma anlat sen onu.

Takım içinde sıradan bir yumruklaşma olmaz kaldı ki sıradan bir yumruklaşma da değildi. Olayı hemen bizzat birinci ağızdan vererek telegol ve beyaz tvnin 3 aylık mezesini yok etti. Daha da yazardım da olmuş bitmiş bir olay uzatmaya gerek yok silah çekme olayından bağımsız yazıyorum bunu.

Almanya varken ,ortalıkta sizi evden aldıracam diyen Ayı 'nın olduğu
Resmi olarak ırkçılığı kesinleşmiş paragozun olduğu,
Ne yaparsa yapsınlar yerleri garanti olan oyuncuların cirit attığı,
Sene 2014 hala profesyonel lik yerine abiligin hüküm sürdüğü milli takımı seçerseniz size silahta çekerler maç kaybedince tokat ta atalar.

Geri
Üst Alt