Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu insanlarda kuyruk acısı var şu olayı nasıl terime bağladınız valla tebrikler sizn herbirinize ayrı ayrı madalya takmak lazım yani bnde terimden pek haz etmem lakn bu kdrda değil ya adamın olayla ne alakası var milli takıma futbolcu seçekn özel hayatına göremi seciyor bizlerde aramızda kavga ediyoruz ama ayyıldız için başbaşa mücadelede verriz yeri gelir öyle değil mi? Bence terim kadroya ikisini aynı anda alarak çok iyi yapıyor yapmasına ama beyin fukarası bi toplum bunu idrak edemiyor işte.
Ya bıraksana. Sıradan bir yumruklaşmayı sağır sultan bile duyacak biçimde yaymadığı yer kalmadı. Oda basıp silah çeken mafya bozuntusuna tık yok ama. Bu mu iyi yönetmek? Külahıma anlat sen onu.Fatih Terim Melo-Riera olayını çok iyi yönetmiştir.
İsmin cok dikkat cekici. GSye hakaretten ceza aldiğini hatirliyorum. GSli olmadiğin ortaya cikmisti diye de hatirliyorum. Hatta o dönemde 2 üyenin eski mesajlarina bakmistim, Birisi sen, diğeri 53 yasinda olduğunu söyleyen bir üyeydi. Coğu mesajinda Terimi övüyordun, Terim konusundaydi coğu mesajinda. Yani Terimden hazzetmiyorsun ya, ondan söylüyorum.
Uzun bir aradan sonra mesaj atiyorsun, Terimi destekleme mesaji. Terimden hazzetmeyen birisi, uzun zaman sonra bir mesaj atiyor ve hazzetmediğini söylediği Terim hakkindaki bir konuya. Sanki baska bir üyeliğin var, bu 2.üyeliğin gibi duruyor. Bu konuda Terimi destekleyenlerden birisi 1.üyeliğin diye düsünüyorum. Kim olduğunu az cok tahmin edebiliyorum.
Kardeşim sen ne konuşuyorsun ben kolay kolay mesaj yazmam genelde takip ederim ve burada mesele ben değilim ben fikrimi söyledim yani anlamadığım nokta terimi seven galatasaraylı olamaz mı ya bu nasıl bi mantıktır sizinle istişare etmeye dahi değmez iyi akşamlar.
Yalan Spor @yalansporcom 49 dk.49 dakika önce
3-1 diyorsun ?5-0 yenilince mutlumu olacaksin ?
Yasin 31 yaziyor ama yorumun 13 gibi olmus...

fatih terim bir kez daha gözden düstü...
gökhan töre iyi ki gelmedi...
burada da cok isteyenler vardi gelmesini.
Ya bıraksana. Sıradan bir yumruklaşmayı sağır sultan bile duyacak biçimde yaymadığı yer kalmadı. Oda basıp silah çeken mafya bozuntusuna tık yok ama. Bu mu iyi yönetmek? Külahıma anlat sen onu.