Çalıştığınız İş Yerinden Memnun musunuz?

7 senedir aynı sektördeyim. Memnun değilim ama ekmeğini yedim. İstanbulda ev,pc,telefon aldım sayesinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla Türkiye de şu şartlarda işinden, aldığı maaştan, geçirdiği tatilden, kısmen büyükşehirlerde oturduğu evden, çevresindeki insanlardan, amirinden/patronundan, altındaki arabasından, alım gücünden, yapılan siyasetten, anlatılan dinden memnun olan rahatsız olmayan varsa helal olsun der ellerinden öperim

Kendimden memnunum ama çalışma alanımızdan değilim. zerre tat kalmadı. Hani deseler memleketin adli hali bu hale gelecek, kariyerimi kesinlikle başka türlü planlardım.

Yeni mezun olduğum icin mi bilmiyorum ama cok stresli geçiyor, bazen yapamayacagim isler gelince elim ayagim titriyor. Acigi kapatip bu stresi üzerimden atmak icin aksamlari da calisiyorum ama stres gecmiyor, yapamayacagim is gelecek endisesiyle uyuyorum 2-3 aydir.
Bu düsünce ne zaman gecer acab
Sektör yazilim sektörü

Aslinda isyerinden ortamdan ve arkadaslardan memnunum ama genel mudurden ve halen dusuk maas almaktan memnun degilim

Yeni mezun olduğum icin mi bilmiyorum ama cok stresli geçiyor, bazen yapamayacagim isler gelince elim ayagim titriyor. Acigi kapatip bu stresi üzerimden atmak icin aksamlari da calisiyorum ama stres gecmiyor, yapamayacagim is gelecek endisesiyle uyuyorum 2-3 aydir.
Bu düsünce ne zaman gecer acab
Sektör yazilim sektörü

Hiçbir şey sağlığından daha değerli değil kardeşim
Sen çok stres yapmadan elinden geleni yapmaya devam et, işler kötü giderse başka kapı açılır. Ama dediğim gibi kendini çok yıpratmadan elinden geleni yap. Sağlığından daha değerli değil, böyle rahatlat kendini

Benzer bir durum bende de yaşanmıştı ve buna bağlı birtakım sağlık sorunları yaşadım. İnsan yaşayınca anlıyor, sağlığından değerli olmadığını

Geri
Üst Alt