- 12 Haziran 2015
- 32.864
- 25.721
- 2.533
Biraz geç oldu ama hoş geldiniz, umarım forumdan keyif alırsınız.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok Estağfirullah. Vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim, iyi geceler.evet zaten şampiyon olursa tek aday gider bence belki ahmet bey filan girer yeni nesil turgay kıran olarak sadece şampiyon olamazsak sence kim aday olur dendiği için söyledim yoksa kendisi aday olsun filan demedim hatta yanlış anlamazsanız diye uyarıda bulunarak paylaştım linki, iyi geceler
Biraz geç oldu ama hoş geldiniz, umarım forumdan keyif alırsınız.![]()
Öncelikle hoş geldiniz sizi sözlükten takip ediyordum, şampiyon olur muyuz diye sormak istemiyorum direk. Ama şöyle sorsam olur bence: Takımdaki hava, teknik heyet, hoca vs. bir sıkıntı yok demi bilginiz var mı ?
Sent from my D6503 using Tapatalk
Şimdi sadece Riva için 250 milyon dolar öneriliyor ve kabul edilmiyor?Sebebi de teklifi verenlerin Beşiktaşlı olması mı?
İlaveten,Denizbank ve Aktifbank bittiyse diğer borçlar hangi bankalara ve ne kadar?
yok florya'ya bu teklif duygun başkandan önce veriliyor teklif sahibi turgay ciner yani fatih altaylı diyelim biz. denizbank ve aktifbank rivadan gelen parayla bitti. şimdi kaptan sizin için kalan banka borçlarını listeleyim üstat bir dakika...
Vay vay paraya bak.Ben burada Riva-Florya direk 300 milyon dolara keş paraya satılsın derken o kadar etmez diyenler vardı.
Dursun Özbek yılda 40 milyon dolar faiz ödüyoruz demişti.342 milyo ödendikten sonra hala aynı mı?
Ilk önce hos geldin renktas
Bütün sorulara teker teker ve uzun uzun cevap vermeni takdir ediyorum bu aksam konuyu takip ettigimden beri.
Tebrikler ve Öneriler konusunda birsey yazdim demin. Burak renktasimiz podcast önerisinde bulunmustu gecenlerde, bilgilerini yazili sekilde degil de sesli sekilde aktarman hem foruma ayri bir hava ve yenilik katabilir hem de seni uzun uzun yazilar yazmaktan kurtabilir. Cok hos olurdu bence.
Kendi adima konusacak olursam cok keyif alirdim dinlemekten.
olabilir teknoloji cahiliyim yardımcı olursanız olur hürmetler...