Camiadan Duyumlar

Uefanin banka faizleri yüzünden ödenen parayı eksiye yazıp aynı şirketin sermaye arttırımı kabul etmemesi mantığa aykırı

Bu Alemin Tek Kralı

ercan , hisse ihraci ile elde edilen para yani sermaye arttirimi , sirketin degerinin sirket uhdesinde kalan kisminin azalmasi anlamina geliyor

yani atiyorum kasaya 100 birim para koyuyorsun ama sirketine o oranda ortak aliyorsun

sermaye arttirimi reel bir para kazanimi olarak gorulemez .

Zaten eger uefa klube sokulacak her geliri ffp ye uygun bulsaydi , ffp nin bir anlami olmazdi

ffp nin amaci finansal sagligi yerinde klup yapilari kurmak , "bir sekilde para bulmak" degil

bilet sat tamam , oyuncu pazarla , dunya olceginde ismin gecsin sponsorlar bul , ulkende ve uluslararasi sportif gelirler elde et ... bunlar olur , ama arazi sat , sermaye arttir , para babasi bul , bunlar olmuyor

Ben inandırıcı gelmediği basta belirttim zaten kısaca benim söylemek istediğim faaliyet raporları dışındaki herşeyin yalan olduğu ne faruk sürenin söyledikleri nede burda bahsi geçen konular

Bu Alemin Tek Kralı
Yahu o zaman inanmadığın bir şey üzerinden Dursun Özbek ayarı çekmiş, loca parası yüzünden bir şeyler olmuş gibi iddiaları neden ortaya atıyorsun? Üstelik yazılanlara inanıp inanmamayı geçtim, yazıların içimde böyle şeyler dahi yok.

Evet kağıt üzerinde yazanlar önemlidir ve işte o kağıt üzerinde yazanlar zaten şu an bizim sorunumuz, kayyum tehlikesi ile karşı karşıya kaldık yahu bunun yüzünden. Zarar açıklamadığımız bir dönem yok ve bu zarar miktarı konulduğu söylenen sınırın üzerinde. Uefa neleri geçerli sayacak, hangi gelirler kabul görüyor, hangileri görmüyor, gider olarak neler gider olarak sayılıyor, bunları bilmeden, yani içeriğini bilmediğimiz bir süreç hakkında yorum yapmak desteksiz sallamaktan ibaret olur benim gözümde.

Bu yüzden Faruk Süren gibi camianın içinde olan, bu yüzden bu konularda bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm biri böyle bir açıklama yapıyor ise bir yerlerden duman çıkıyordur. Ancak, adam Galatasaray ceza alacak diye bir açıklama yapmamış zaten, alabilir demiş. Bu yüzden beklemek lazım, yeni yönetimin ceza almamak için elinden geleni yaptığına güveniyorum.

ercan , hisse ihraci ile elde edilen para yani sermaye arttirimi , sirketin degerinin sirket uhdesinde kalan kisminin azalmasi anlamina geliyor

yani atiyorum kasaya 100 birim para koyuyorsun ama sirketine o oranda ortak aliyorsun

sermaye arttirimi reel bir para kazanimi olarak gorulemez .

Zaten eger uefa klube sokulacak her geliri ffp ye uygun bulsaydi , ffp nin bir anlami olmazdi

ffp nin amaci finansal sagligi yerinde klup yapilari kurmak , "bir sekilde para bulmak" degil

bilet sat tamam , oyuncu pazarla , dunya olceginde ismin gecsin sponsorlar bul , ulkende ve uluslararasi sportif gelirler elde et ... bunlar olur , ama arazi sat , sermaye arttir , para babasi bul , bunlar olmuyor
Uefanin hassas olduğu konu şu sen spor kulübü olarak benim karşıma sporcu borcu transferden dolayı diğer klübe borçlu olarak karşıma çıkma diyor
Bird e zarar konusu asıl burda konuşulması gereken konu bu sen al saftan zarar edip yada futbolcu maaslarini giderleri saglayamadigin için elindeki malları ipotek edip kredi çekiyorsun

Lakin gelir kalemlerine almadığı şeyleri kabul etmiyorsa bizim bu yıl satış ve alıştan önceki döneme göre maaş bütçesinden zarar etmediğinizi gösteriyor
Gerçekte zarar faize giden para
Satışlar belli alislar belli uefanin 30 milyon euro zarar edebilirsin demesi belli
Bu durumda klübun tasaya düşeceği konu yok
Uefa senin faiz borcun beni ilgilendirmez diyorsa hisselerine ortak ettiğin kişilerden gelen parayı da burda kullanmana engel olamaz

Bu Alemin Tek Kralı

Yahu o zaman inanmadığın bir şey üzerinden Dursun Özbek ayarı çekmiş, loca parası yüzünden bir şeyler olmuş gibi iddiaları neden ortaya atıyorsun? Üstelik yazılanlara inanıp inanmamayı geçtim, yazıların içimde böyle şeyler dahi yok.

Evet kağıt üzerinde yazanlar önemlidir ve işte o kağıt üzerinde yazanlar zaten şu an bizim sorunumuz, kayyum tehlikesi ile karşı karşıya kaldık yahu bunun yüzünden. Zarar açıklamadığımız bir dönem yok ve bu zarar miktarı konulduğu söylenen sınırın üzerinde. Uefa neleri geçerli sayacak, hangi gelirler kabul görüyor, hangileri görmüyor, gider olarak neler gider olarak sayılıyor, bunları bilmeden, yani içeriğini bilmediğimiz bir süreç hakkında yorum yapmak desteksiz sallamaktan ibaret olur benim gözümde.

Bu yüzden Faruk Süren gibi camianın içinde olan, bu yüzden bu konularda bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm biri böyle bir açıklama yapıyor ise bir yerlerden duman çıkıyordur. Ancak, adam Galatasaray ceza alacak diye bir açıklama yapmamış zaten, alabilir demiş. Bu yüzden beklemek lazım, yeni yönetimin ceza almamak için elinden geleni yaptığına güveniyorum.
Yokmu yazılanlar içinde

Bu Alemin Tek Kralı

Uefa yi vaat ile ikna edemezsin , ama bu uefa ikna edilemez demek degildir

eger sorun su ana dek cok acik vermis olmamiz ise , gelirlerdeki yukselisleri bir arguman olarak sunabilirsin

maliyetli transferlere karsin ciddi bir oyuncu sayisi azaltimi, biten sozlesmeler ve oyuncu satislari var , semih ,podolski , bruma ve ndiaye

rakamlarin toplamlarini dusunmek lazim , hem maaslardan kurtulus hem de bonservis geliri

gecmiste neydi bu sene ne hale geldi gibisinden bir arguman sunabilirsin , gecerliligi olacaktir

Uefa senin gönderdiğin raporu sana hazirlatmiyor En az iki serbest denetçinin hazırladığı raporu kabul ediyor
Arti olarak kendi adamlarını bizzat gönderip inceletiyor bjk 2012 bu yüzden men yedi

Bu Alemin Tek Kralı

Yokmu yazılanlar içinde

Bu Alemin Tek Kralı
Ben tüm mesajları okudum ve hatırladığım kadarı ile çok kısa loca meselesi geçiyor ama oradan yola çıkarak şu yapıldı, şu olaylar oldu diye bir şey okumadım.

Sen böyle bir iddiada bulunduğun için demek öyle bölümler okudun, ve bu şimdi bu son mesajın ile de bayağa emin gibi bir tavır sergiliyorsun.

Madem bu kadar iddialı ve eminsin, o zaman o bölümleri kopyalayıp buraya koyar mısın.

Hem bunu, hem de inandırıcı bulmadığın için doğruluğunu şüphe bırakmayacak şekilde açıklaman gerek, çünkü bir şeye inanmayıp bunun üzerinden ortaya iddialar atmak bir birini iten iki mıknatıs gibi.

Son düzenleme:
Uefanin hassas olduğu konu şu sen spor kulübü olarak benim karşıma sporcu borcu transferden dolayı diğer klübe borçlu olarak karşıma çıkma diyor
Bird e zarar konusu asıl burda konuşulması gereken konu bu sen al saftan zarar edip yada futbolcu maaslarini giderleri saglayamadigin için elindeki malları ipotek edip kredi çekiyorsun

Lakin gelir kalemlerine almadığı şeyleri kabul etmiyorsa bizim bu yıl satış ve alıştan önceki döneme göre maaş bütçesinden zarar etmediğinizi gösteriyor
Gerçekte zarar faize giden para
Satışlar belli alislar belli uefanin 30 milyon euro zarar edebilirsin demesi belli
Bu durumda klübun tasaya düşeceği konu yok
Uefa senin faiz borcun beni ilgilendirmez diyorsa hisselerine ortak ettiğin kişilerden gelen parayı da burda kullanmana engel olamaz

Bu Alemin Tek Kralı

Klubun faiz giderinden olusan zararindan ziyade bu son senelerdeki transfer harcamalarini ve taahhut edilen maaslari ve bunun karsiligindaki gelirleri hesap ettigimiz vakit , ciddi bir acik soz konusu

uefa icin faiz gideri , sermaye arttirimi geliri gibi kalemler iki yonde de onem arz etmiyor

cunku uefa senin klubunun sportif faaliyetlerinden olusan finansal sagligini duzenlemek icin bu mereti cikardi

burada bizim asil problemimiz 2015-2018 arasi 3 senede ciddi sekilde gelir dususu yasamis olmamiz

bu sezon bilet satislari , oyuncu satislari , gelirler biraz artti , ama bir guzel sponsorumuz olsa , bu sene iyi kotu bir avrupa gelirimiz olsa korkmazdim ama yok iste

olmamasina ragmen ciddi bonservis harcandi 7-8 oyuncuya ...

Klubun faiz giderinden olusan zararindan ziyade bu son senelerdeki transfer harcamalarini ve taahhut edilen maaslari ve bunun karsiligindaki gelirleri hesap ettigimiz vakit , ciddi bir acik soz konusu

uefa icin faiz gideri , sermaye arttirimi geliri gibi kalemler iki yonde de onem arz etmiyor

cunku uefa senin klubunun sportif faaliyetlerinden olusan finansal sagligini duzenlemek icin bu mereti cikardi

burada bizim asil problemimiz 2015-2018 arasi 3 senede ciddi sekilde gelir dususu yasamis olmamiz

bu sezon bilet satislari , oyuncu satislari , gelirler biraz artti , ama bir guzel sponsorumuz olsa , bu sene iyi kotu bir avrupa gelirimiz olsa korkmazdim ama yok iste

olmamasina ragmen ciddi bonservis harcandi 7-8 oyuncuya ...
Bende onu diyorum kaç para bonserviz harcadık 2017 1ocagi ile 2018 1 ocagi ile
Bruma podolski ndiaye satışının üzerin e 30 ml zarar edebilirsin demiş
Bu rakamı hicbir şekilde geçmemiz mümkün görünmüyor
Faaliyet raporundaki zarar tamamen faiz yükü

Bu Alemin Tek Kralı

Bende onu diyorum kaç para bonserviz harcadık 2017 1ocagi ile 2018 1 ocagi ile
Bruma podolski ndiaye satışının üzerin e 30 ml zarar edebilirsin demiş
Bu rakamı hicbir şekilde geçmemiz mümkün görünmüyor
Faaliyet raporundaki zarar tamamen faiz yükü

Bu Alemin Tek Kralı

maaslar ?

Haftalardir bekledigim kapisma gerceklesiyor galiba.

Ercan vs Sinan.

Maaş dersen bende sponsorluk gelirleri yayıncı kuruluş derim

Burda konu bariz belli bankaya faiziyi ödemek için futbolcuyu sallıyoruz mecburen futbolcuda uefaya şikayet ediyor
Uefada gel bakalım ali diyor sonra başlıyorsun derdini anlatmaya

Bu Alemin Tek Kralı

Şimdi Galatasaray’ın borç alacak farkı olarak değil de toplam borcu ne zaman sıfıra inecek. Riva işi bitince Florya satılınca işler düzelecek mi? 0’a 0 olacak mıyız? Eğer öyleyse temiz bir sayfa çekmiş oluruz ekonomik duruma. Bakkala markete bile borcumuz kalmasın mümkünse. Ondan sonra mantıklı adımlarla ilerlemeliyiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maaş dersen bende sponsorluk gelirleri yayıncı kuruluş derim

Burda konu bariz belli bankaya faiziyi ödemek için futbolcuyu sallıyoruz mecburen futbolcuda uefaya şikayet ediyor
Uefada gel bakalım ali diyor sonra başlıyorsun derdini anlatmaya

Bu Alemin Tek Kralı

Sponsorluk gelirleri , yayinci kurulus gelirleri zaten eger maaslari bonservisleri karsiliyor ya da en azindan izin verilen limit olcusune indiriyorsa sorun yasamayiz

Haftalardir bekledigim kapisma gerceklesiyor galiba.

Ercan vs Sinan.
images

Sponsorluk gelirleri , yayinci kurulus gelirleri zaten eger maaslari bonservisleri karsiliyor ya da en azindan izin verilen limit olcusune indiriyorsa sorun yasamayiz
Şunu da bilsin renktaslarim riva stad gelirleri yayın kuruluşu gelirleri üzerind e iki bankanın ipoteği vardı burda dursun şahsi kefalet koyup kredi çekip riva üzerindeki ipoteği kaldırdı sonrada rivayi kırdırıp yayın ve stad gelirlerinin üzerindeki ipoteği kaldırdı ve sıcak para girişi sağlandı
Dursun transferde rivanin parası kullanmadım derken doğru söylüyordu burdan gelen ve gelecek paralar taahüdü ile transfer yapıldı
Transfer yapılırken 10 aldigin oyuncuyu cash olarak ödemiyorsun
Ödeme gelecek paraya göre taksitlendiriyor
Son husus mustafa başkanıda zorlayan ipotek edilen yerlerin haddinden fazla olması mesela 10 liralık yere 1000 liralık ipotek vermişiz

Bu Alemin Tek Kralı

Son düzenleme:
Bu işin tek kurtuluşu ve sonunda olacak olan devletin düşük faiz ile klüplerin borcunu kapatması
Yasa ile dernekler statüsünden çıkarıp maasli yönetici profili getirilmesi zarar eden ettirinenin zararı finansal etmesi olacak
Tabi zor bir konjonktür üzerind e çalışılması gereken bir konu

Bu Alemin Tek Kralı

Otel işi ne oldu? Ordan da zarar ettik mi Dursun başkan çok heyecanlı anlatıyordu en başta sonra ses çıkmaz oldu

İçinde olmadığınız konular üzerinden çok fazla yürüyorsunuz.

Geri
Üst Alt