Camiadan Duyumlar

Dursun donemi aysal doneminden farkli . Aysal , polat ve sonra kendi donem urettigi parayi harcadi

dursun ise hic bir sey basarmadan harcadi ve basarisiz da oldu

aysal ve polatin kotu taraflarinin birlesimi diyebiliriz dursun icin

Yani kusura bakmayin da Sinan, gün icinde bu kisiden yararlanin diye yazdin.
Simdi ise Dursun dönemi icin bunu yaziyorsun, oysa bu renktasimiz Dursun dönemi icin maddi olarak hata yapilmadi dedi.
Dursun dönemi ile ilgili yazdigi ile senin simdi yazdigin tamamen bir birine zit ifadeler.
Yani burada söylenen bir cok sey bana tutarsiz geliyor bu da benim icin suyu bulandiriyor.

Simdi mesela yine cahil kelimesini iceren mesajini okudum.
Oysa sorgulanan noktalar o kadar da cahilce degil.
Dün mesela siz ikiniz bile Uefa ve FFP prosedürü konusunda ters düstünüz, oysa bugün bu renktasimiz hakkinda yazdiklarin olumlu.
Yazilanlarin hepsi yanlistir da demeye getirmiyorum, cünkü kulübün durumu ortada ve inkar edilemez bir gercek.

Ama tutarsiz oldugunu düsündügüm bir cok nokta var ve !!! renktasimizin bazi mesajlarinda yazilan bilgiler icin sen bile dogru olmadigini söylemene ragmen !!!, yani ayni ben ve mesela Halil gibi bazi bilgileri sorgulamis olmana ragmen, tutarsiz oldugunu düsündügü konulari sorgulayanlari cahillik ile suclaman hem kendini inkar etmektir, hem aynisini kendin yaptigin icin kendi kendine cahil demektir, hem de terbiyesizce bir davranistir ama sasirmadim.

Son düzenleme:
Yani kusura bakmayin da Sinan, gün icinde bu kisiden yararlanin diye yazdin.
Simdi ise Dursun dönemi icin bunu yaziyorsun, oysa bu renktasimiz Dursun dönemi icin maddi olarak hata yapilmadi dedi.
Dursun dönemi ile ilgili yazdigi ile senin simdi yazdigin tamamen bir birine zit ifadeler.
Yani burada söylenen bir cok sey bana tutarsiz geliyor bu da benim icin suyu bulandiriyor.

Simdi mesela yine cahil kelimesini iceren mesajini okudum.
Oysa sorgulanan noktalar o kadar da cahilce degil.
Dün mesela siz ikiniz bile Uefa ve FFP prosedürü konusunda ters düstünüz, oysa bugün bu renktasimiz hakkinda yazdiklarin olumlu.
Yazilanlarin hepsi yanlistir da demeye getirmiyorum, cünkü kulübün durumu ortada ve inkar edilemez bir gercek.

Ama tutarsiz oldugunu düsündügüm bir cok nokta var ve !!! renktasimizin bazi mesajlarinda yazilan bilgiler icin sen bile dogru olmadigini söylemene ragmen !!!, yani ayni ben ve mesela Halil gibi bazi bilgileri sorgulamis olmana ragmen, tutarsiz oldugunu düsündügü konulari sorgulayanlari cahillik ile suclaman hem kendini inkar etmektir, hem aynisini kendin yaptigin icin kendi kendine cahil demektir, hem de terbiyesizce bir davranistir ama sasirmadim.

arkadaşlar sonra ki gün dursun özbek yönetiminin ne denli iyi bir mali yapı bıraktığını uefadan men cezası gelmezse ispatlanmış olmayacak mı? sonuçta mustfa cengiz başkan imza sirküsünü çıkartalı maksimumu 30-35 gün olmuştur...amacımız gerçekleri söylemek hangi galatasaraylı ceza alınmasını ister ki? hepi topu 2 gün kalmış eğer uefadan avrupa kupaları men gelirse dediğiniz gibi duygun yarsuvat ve dursun özbek mali yapıyı düzeltememiş batırmış ünal aysal'dan bir farkı yok diyebilirsiniz ben de bir daha geçmiş yönetimlerin iktist politikaları hakkında yazmam ama aksi olursa? hürmetler...

arkadaşlar sonra ki gün dursun özbek yönetiminin ne denli iyi bir mali yapı bıraktığını uefadan men cezası gelmezse ispatlanmış olmayacak mı? sonuçta mustfa cengiz başkan imza sirküsünü çıkartalı maksimumu 30-35 gün olmuştur...amacımız gerçekleri söylemek hangi galatasaraylı ceza alınmasını ister ki? hepi topu 2 gün kalmış eğer uefadan avrupa kupaları men gelirse dediğiniz gibi duygun yarsuvat ve dursun özbek mali yapıyı düzeltememiş batırmış ünal aysal'dan bir farkı yok diyebilirsiniz ben de bir daha geçmiş yönetimlerin iktist politikaları hakkında yazmam ama aksi olursa? hürmetler...
Yahu adamin yaptigi transferler ve harcadigi paralar ortada.
Takimi biraktigi hal ortada, kac aydir ödenmeyen paralar.
Üstelik Halil renktasimin dedigi gibi oyuncu satisi konusunda bonservis geliri olarak en yüksek dönem bu adamin dönemine tekabül etmesine ragmen.

Son düzenleme:
Cahil kelimesi bize yoneltilen iki yuzlu yakistirmasinin karsiligidir

bu tip kelimeler konusunda hassasiyeti olan arkadaslarin hangi kelimenin daha ahlaki acidan sorunlu oldugunu , ilk olarak kimin tarafindan sarf edildigini ve hangisine tepki gosterdiklerini hakkaniyet olculeriyle degerlendirmesini isterim

ya ceza almazsa bu ne anlama gelecek bana söyler misin? bir de daha önce kimin yüzünden ceza aldık? her şey ortada değil mi renktaş?
Kimin yüzünden ceza aldigimiz hic bir zaman aciklanmadi.
Aysal döneminin katkisinin cok oldugu inkar edilemez.
Ceza alip almamamizin sebebi nedir mesela, bunlari bilmek lazim.
Oyuncu satislari mi, gayrimenkul satislari mi?

Bütün bunlar bir kenara, ceza almadigimiz Dursun Özbegin maddi olarak hatalar yapmadigi anlamina gelmez.
Onun döneminde alinan oyuncular ve verilen paralar ortada.
Bunlar Galatasarayin sokaga atilan paralari, bazi oyuncularda böyle olacagi belli iken.

Son düzenleme:
Sinan, sen ne anlatiyorsun yahu, hangi iki yüzlülükten bahsediyorsun?
Daha gecen yanilan biri hatasini kabul etmeli dedin, hatta bir renktasimiza bu konuda hatasini kabul edip özür dilemesine ragmen bayaga yüklendin, devam ettirdin.
Gomis konusunda yanildigin halde yanildigini kabul etmelisin dedigimde cilgina döndün.
Lütfen, hic birimiz masum degiliz, buna sen de dahilsin.
Ki zaten o mesajin ile kendi kendine cahil demis oldun, cünkü Ugur renktasin yazdigi bazi seyleri ayni bizim gibi sen de sorguladin.

Kimin yüzünden ceza aldigimiz hic bir zaman aciklanmadi.
Aysal döneminin katkisinin cok oldugu inkar edilemez.
Ceza alip almamamizin sebebi nedir mesela, bunlari bilmek lazim.
Oyuncu satislari mi, gayrimenkul satislari mi?

nasıl belli değil duygun yarsuvat bir sene bile yönetimde bulunmadı mart 2016'da uefadan 1+1 ceza almadık mı bize verilen ev ödevlerini yapmayan son üç senenin başkanı kim ünal aysal ki hala onun rezalet yönetimi yüzünde 1+1 deki +1 sıkıntı vardı ama dursun özbek zamanında o da çözüldü. iki günden az zaman kaldı ceza almazsak bu ünal aysal'ın batırdığını çünkü o bizi avrupadan men etti dursun özbek sonrası ise ceza almazsak ffp'ye uyduğumuzu göstermez mi?

yoksa uefa'da mı riva'yı peşkeş çektiriyor emlak konut ile iş tutuyor :)

hayır bakın şimdi bu akşam fenerbahçe'nin, beşiktaş'ın, trabzonspor'un ve bursaspor'un iktisadi durumlarını detaylı analiz eden paylaşımlarım oldu. üç büyük rakibimizin batması bizim ise çıkmamız uefadan ceza almamız mayıs ayında ünal aysal'dan bu zamana ilk defa kara geçmemiz ve imtiyazlı hisselerimizi muhafaza etmemiz niye sizi sevindirmiyor da fenerlilerin beklediği gibi ceza alacağımızı ummak ne demek? her galatasaraylı diğer galatasaraylının kardeşi değil mi? ben mi yanlış biliyorum...

"Yahu oldukça iki yüzlü yorum yapıyorsunuz."

bu laf ben ile ugura polat mevzusundan geldi , iki yuzlu olmakla suclayan kisiye ben de normalde kullanmayacagim cahil sifatini kullandim

ilk satasan olmam ama buraya dusuncelerimiz sebebiyle hakaret yemeye girmiyoruz

madem site yoneticileri bu tip sozlere musade ediyor , biz de yavas yavas vites arttirarak bu tip kelimeler kullanacagiz demektir

Özbek döneminde gelirler dip yaptı. Saçma sapan paralar harcandı. Gelir gider dengesinde deli eksi rakamlar var. Nasıl iyi bir mali yapı bırakmış oluyor?

Ayrica ben ugur la her mevzuda ayni fikirde degilim

ornegin ozbek ve uefa konusundaki fikirleri benimkilerle ortusmuyor .

Forumu msn niyetine kullanmaktan kacinalim lütfen

nasıl belli değil duygun yarsuvat bir sene bile yönetimde bulunmadı mart 2016'da uefadan 1+1 ceza almadık mı bize verilen ev ödevlerini yapmayan son üç senenin başkanı kim ünal aysal ki hala onun rezalet yönetimi yüzünde 1+1 deki +1 sıkıntı vardı ama dursun özbek zamanında o da çözüldü. iki günden az zaman kaldı ceza almazsak bu ünal aysal'ın batırdığını çünkü o bizi avrupadan men etti dursun özbek sonrası ise ceza almazsak ffp'ye uyduğumuzu göstermez mi?

yoksa uefa'da mı riva'yı peşkeş çektiriyor emlak konut ile iş tutuyor :)

hayır bakın şimdi bu akşam fenerbahçe'nin, beşiktaş'ın, trabzonspor'un ve bursaspor'un iktisadi durumlarını detaylı analiz eden paylaşımlarım oldu. üç büyük rakibimizin batması bizim ise çıkmamız uefadan ceza almamız mayıs ayında ünal aysal'dan bu zamana ilk defa kara geçmemiz ve imtiyazlı hisselerimizi muhafaza etmemiz niye sizi sevindirmiyor da fenerlilerin beklediği gibi ceza alacağımızı ummak ne demek? her galatasaraylı diğer galatasaraylının kardeşi değil mi? ben mi yanlış biliyorum...
Ceza yedigimiz de hatirladigim kadari ile Baskan Dursun Özbek idi, yaptigi savunma ise bileklik falan dendi ama bence o uydurulan bir sey idi.
Ünal Aysal´in o ceza da ki katkisi inkar edilemez bu dogru ama mevzu ceza alip almamamiz degil ki.
Mevzu Dursun Özbek döneminde maddi hatalar yapilmadi demek.
Yahu yapilan ve cöpe atilan bir sürü transferler hata degil mi?

Galatasaray ceza almaz ise bayram ederim, konu bu degil.
Yine bu konuda mesela sen simdi yine gayrimenkulleri ortaya attin, yine mesela dün sermaye arttirimini ortaya attin.
Oysa mesela Sinan, kulüp üyesi, bunlarin bu konularda etkisi olmadigini söylüyor.

Bu tutarsizliklar, Polat ve Dursun dönemini sütten cikmis ak kasik gibi göstermek, bunlar benim adima suyu bulandiriyor.
Yoksa ceza almayacagimiz konusunda benim inancim tam, maksimum kisitlama gibi bir yaptirim olur.
Ha bakarsan bu da bir ceza türüdür, size verilen sinirlara uymadiginiz icin simdi bu bu kisitlamalar uygulanacak demektir.

Eger sen birinin iki yüzlü demesine karsilik, isim vermeksizin yazilanlari sogrulayanlar diye cahil diyor isen, yazilanlari sorgulayanlardan biri olarak ben de sana reaksiyon veririm, bu kadar basit. Cünkü benim burada yaptigim senin yaptigindan farkli degil, sen nasil bazi seyleri sorguluyor isen ben de bazi seyleri sorguluyorum. Ha yok birinin yazdigi bir sey den rahatsiz oldun ise o kisiden alinti yaparak ona cevap verirsin, lafini ortaya atip sorgulayan herkesi itham etmezsin.

Polat kutsanamaz. Yanlislari buradan bagdat a yol olur

- en onemli yanlisi , bizi saga sola muhtac kurum algisina maruz birakti , herkesin zihninde "boyun egin istediklerinizin bir kismini yapariz belki" duygusu olusturdu , ayrica fb yi net sekilde "biz sizi yeneriz yeniliriz ama siz agam pasamsiniz" boburlenmesine soktu

- ikincisi baskanligi suresince birinci adamligi yonetemedi , kendi kurdugu yonetimle kavgaya tutustu , ozellikle bir hukukcu karsi cephede ise isin cok zordur , ayrica malum kongre gunu secim karari almamakla o tarihi lekede hem magdur hem de suclu konumuna dustu

- sportif anlamda mucize elde edilen 3 senedeki 2 sampiyonluktan hic ders alamadi ve ust uste 3 sene rezalet bir sportif performans sergiledi , sabirlari zorladi

- faaliyet gelirleri cok dustu , stadyum onun doneminde dolmaz , yayin ve avrupa gelirleri dip yapti

kendin bu kadar madde sayiyorsun , daha ne demeye polati savunuyorsun o halde diyen var mi aranizda ?

Yazmisim . Bu mu polati sutten cikmis ak kasik gibi gostermek

daha agir nasil elestirilir , kufur mu etseydim ?

Cahil kelimesi "iki yuzlu" diye satasan kisiye hitaben yazilmistir

Yazmisim . Bu mu polati sutten cikmis ak kasik gibi gostermek

daha agir nasil elestirilir , kufur mu etseydim ?

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Cahil kelimesi "iki yuzlu" diye satasan kisiye hitaben yazilmistir
Ben dünden beri Ugur´un yazdiklarini sorguluyorum.
Seni tek bir konuda isin icine kattim o da Uefa ile ilgili bir birinize zit yazdiginiz konularda.
Onda bile ne seni ne de onu bir sey ile itham ettim, sadece tuhaf dedim, biri böyle yaziyor, biri tersini.
Sen ne yapiyorsun, ortaya yazip birak kardesim bilgi sahibi olmadan yazan cahillere laf anlatamazsin diyorsun.
Eher belirli birine diyor isen direk ona yazarsin, ortaya yaziyor isen sorgulayan herkesi itham etmis olursun.
Toplu halde kullanilan bir ortamda davranis kurallarini bilmiyor isen gelen reaksiyonlara da sasirma.

Yine aynı yine saçma sonu olmayan işler

Bu Alemin Tek Kralı

Yahu siz saka falan misiniz?
Sokaktan biri gecse, size bir seyler anlatsa sorup sorgulamadan inanacak misiniz?

Geri
Üst Alt