Simdi kendim de baktim, alinan oyuncularin bonservisi 20 milyon, satilan oyuncu bonservisi 10 milyon.
Alinan oyuncular senin listelediklerin, satilan oyuncularin en cok geliri getiren 6,5 milyon ile Telles.
Yine bir önceki sezon, alinan oyuncu bonservis bedeli 11 milyon, satilan oyuncu bonservis bedeli 21 milyon.
Alinan oyuncular icinde dise dokunur olanlar Podolski, ilk sezon fena performans göstermeyen Carole, oynatilamayan Großkreutz.
Iki dönem, satislardan edilen zarar ve kar bir birini amorti etmis.
Peki bu iki dönem alinan oyuncular ile kazanilanlar nedir?
Yine keza benim aklimin fazla ermedigi bir cok konu, Dursun Özbek dönemi ile ilgili, yazilip cizildi.
Dursun Özbek dönemi mali acidan hatasiz idi demek dogru degil benim görüsüme göre.
Ha bir detay daha, satilan ve dursun özbegin dönemine transfer geliri yazilan oyuncularin bir cogu, iclerinde en fazla transfer gelirini getirenler özellikle, Aysal döneminde alinma. O gelirleri Aysalin dönemine yazip Dursunun döneminden cikarin bakalim ortaya ne cikacak. Sonucta bu adamlari aldi, paralari bu adamlara Aysal harcadi, transfer gelir gider zarari olustu diyor isek, aldigi oyuncularin transfer gelirlerini de Aysala yazmak lazim.