Campos: "Torrent takımın başına geldiğinde takımın durumu felaketti"

Neler kötüydü mesela tek tek ayrıntı vererek açıklasana biraz şeffaf olun.

Ayrıca Babel ve arda'dan medet uman torrent ile bırak seneyi önümüzdeki haftayı bile zor görürürüz

Alanya maçı dışında kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Takım iyi sinyaller vermiyor değil. Hak ettiğimiz maçları kazanamadık. Ancak kazanmaya başlamazsak bunun hiçbir önemi yok. Kötü oynayıp kazanmak daha çok işimize gelir.

Evet takım felaketti ama geliş sebebiniz felaketin boyutunu arttırmak değildi. Buraya gelirken felakete doğru yol alan gidişatı değiştirmenizdi amaç ama siz şarampole gidiş hazını arttırmaktan başka birşey yapamadınız ki. Ayrıca mevcut kadronun ligin bu sırasında olabilecek kadar aciz bir kadro olmadığını da biliyoruz. Sistem diyorsunuz ama ortada ft nin sisteminden daha değişik bir sistem göremedim ben.

Göztepe- Rize minumum 4 puan alamazsa gitmeli. Geleceği düşünecek durumda değiliz şuan.
Maksimum 1 puan alırız. Torrent'in de bunda etkisi olur, öne geçsek de skoru koruyamayız veya lehimize verilmesi gereken penaltılar kartlar verilmez, aleyhimize ve yanlış kararlar kesin verilir. Bir de Torrent takımı tanımadığı için saçma sapan değişiklikler ve formasyonlar deneyeceği için umudum yok.

katılıyorum. kadro kalitesi bi yana fiziken önder crivelli bile daha iyi takım aldı

Bu haberin de ismarlama oldugu belli. İnanilmaz amatorler her seyi camposun arkasina siginarak yapiyorlar da iqsu
10-15 üstü olan herhangi bi insan anlayabilir neyse ki.

Takımın durumu felaket olmasa Torenciğin zaten gelmezdi. Neden bu durumu düzeltemediniz onun hesabını verin.

seneye mi. lan bırak bizi kalpten mi götüreceksiniz o kodugumun pas oyununu oynayabilecek takim yok ver herif israrla ayni oyunu oynatiyor.
Olay yardımcı ekipse rapor sunsaydiniz terime o halde de camiadaki agir toplari araya sokup yardimcilari degisseydi.
Aynı bokun kırmızısı herif. Daha sakini sadece. Yanlış burada ortada bir bok varsa o bokun sebebi cözülmeliydi, sebebi de bu oyuncularla oynanan bu oyun.. Ha ayni takim bekli sampiyon olamazdı belki ilk 4e giremezdi ama bu sekilde de sürünmezdi.
Değişen şey yok. Terimle de ceza sahasi onunde angutluktan top kaptirip gol yiyorduk torrentle de, terimle de bol bol kaçırıyorduk torrentle de, terimle de kanatlar folloş oluyordu muslers götümüzü kurtarıyordu şuan aynısı yaşanıyor tek fark bu kaleci biraz daha savunma konusunda zayif ama ayaklari fist kalite. Sen bu adamı niye aldın kaleden oyun kurmak için. Kaleden oyun kurarken maçın içine ömer-taylan gibiler sıçıyor muydu evet şimdi peki yine aynı adamlar var.
Şu sartlar altında kaleye 2 tane neuer 2 tane de donnarumma bir tane de ugurcan koy yine aynı mal golü yersin.

Hayır analiz ediyorlar, koyayım ettiğiniz analize. Takımın sorunu topun ceza sahamız çevresinde durmaması gerekliliği biz hala oralarda top çeviriyoruz.

Torrent geldiğinde takımı baltalayacak olan oyuncular hemen takımdan uzaklaştırılmalı yoksa bu operasyon yarım kalır demiştim
Dediğim gibi oldu maalesef
Takımda temizlik yapılmazsa göz göre göre yapılan baltalamalar devam edecek gibi görünüyor

Terim download'a cok abanmis ratio dibi boylamis diyor ustad Campos.

Upload'a yuklenip bir sure cefa cekecegiz gibi gorunuyor.

Geri
Üst Alt