Can Bozdoğan Beşiktaş'ta

Alman milli takımını seçmiş olsun. Kim ki bu?

2,5 / 3 Mio €
Yuuuuh Schalke bunlari ……. ;)

Degeri anca 1.5 Mio €
Zaten oyuncu satmaya calisiyorlar

Alman genç takımında oynamış sanırım.Nasil oyuncu acaba.

Yabancı mı sayılıyor şimdi :D

Adamların scout ekibi çalışıyor tüm Almanya'yı taramışlar Cenk Tosun gibi 2 sene içinde 20 milyon euroya satarlar üstelik Türk oyuncu

Şu yerli kitliginda bizde birkactane genç gurbetçi denesek fena olmayacak.Bizimkilerin yok mu acaba takip ettiği oyuncu?Hiç yerli ismi çıkmıyor.

Dün Arenaya 2 gurbetçi futbolcunun menajeri geldi deniliyordu. Belki oradan koparırız.

Valla sirf gurbetci genc diye bize de yazdim bunu,ama en ufak fikrim yok hakkinda.simdi pekte yeterli degil diyolar.eren dinkci saglam topcu ama videosunu izledim.o kesinlikle alinmali,Gsli zaten

Adamların scout ekibi çalışıyor tüm Almanya'yı taramışlar Cenk Tosun gibi 2 sene içinde 20 milyon euroya satarlar üstelik Türk oyuncu
Cenk tosunu bjk ne ara scout etti anlatsana bi? Biz + antep istedik. Adam oynamak icin antepi secip gitti bjkye ardindan.

ki bu oyuncular scoutluk isi degil.
Schalke da 5 tane türk var
Bremenda var
Unionda var

vs. Vs. Scoutluk bu degil

Bence de etmez. Kendisini pek kanitlayamadi. Schalke kira + opsiyonu kabul etmesi de gösteriyor bunu. Adamlar paraya muhtac bunu kabul ediyorlar

2020‘de en iyi orta saha yetenekleri arasinda kendine yer buldu.
700.000 € bonserviz ödedi Schalke zamaninda.

Kendisi erken Almanyayi secti, Alt Gruplar‘da.

Schalke Taraftari kalmasini istiyordu, yetenekli bir futbolcu bence kalmaliydi diyorlar.
Bu cocuk, Mikhailovs, Idrizis‘den daha iyi diyorlar ve Insallah bizim takim geri alma opsiyonu koydurmustur diye algilar var.

Ama söyle bir gercek var Schalke bu cocuga zaten oynama garatisi vermedi, yoksa kalirdi o kesin.

Merakla bekliyorum bunu, bakalim Almanyada dedikleri gibi gercekten cok mu yetenekli.

Yinede 2,5 / 3 Mio € cok ve Schalke bunlar iyi ……. ;)
Yillik Ücreri baya düsüktür ona bakarsan.
Kendisi 2 Lig degilde Süper Lig‘de oynamayi

Bundesliga‘da 17 mac oynadi ilk sezon‘da.
Elbet zamana ihtiyaci var.
Altyapisi iyi.

Ahmet Kutucu bile 500.000€‘ya Basaksehir‘e gitti.

Bakalim ve görelim.

Geri
Üst Alt