Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
resitali icin yorum yapmaya gerek yok gol isteyenler birkac gun susar yine baslar kufreDunki Belhandanin resitali hakkinda ne düşünüyor ? @Can Özbek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
resitali icin yorum yapmaya gerek yok gol isteyenler birkac gun susar yine baslar kufreDunki Belhandanin resitali hakkinda ne düşünüyor ? @Can Özbek
irkciliktan almisim
burdaki butun irkci yorumlari raporlayan ben irkciliktan ceza aldim abubakara kolebakar dedim diye
adami bildim bileli bilal habesiye benzetirim o da koleydi
bi ara saclari vardi abubakarin oyle cikti olayAdamı çağrı filmindeki Bilal Habeşi’ye mi benzetiyorsun![]()
Küstün gibi geldiirkciliktan almisim
burdaki butun irkci yorumlari raporlayan ben irkciliktan ceza aldim abubakara kolebakar dedim diye
adami bildim bileli bilal habesiye benzetirim o da koleydi
hayir küsme yokKüstün gibi geldi
bi ara saclari vardi abubakarin oyle cikti olay![]()
hocamizin konusuna iletimi biraktim bu konu ile ilgiliAbu’yu boşver bu aralar, İmparator’a sahip çık. Kendisine ayıp ediliyor çok ciddi şekilde.
Hoşgeldin knk valla özledim sen yokken berandayı elimizden geldiğince savunduk herkese sorabilirsinhocamizin konusuna iletimi biraktim bu konu ile ilgili![]()
gördüm reis eyvallah gozlerim doldu yorumlari okurkenHoşgeldin knk valla özledim sen yokken berandayı elimizden geldiğince savunduk herkese sorabilirsin
Analizlerim neticesinde ulaştığım sonuç kendisinin 4 numaralı ftor düşmanı olduğu;Abu’yu boşver bu aralar, İmparator’a sahip çık. Kendisine ayıp ediliyor çok ciddi şekilde.
Terim dusmani heriften destek haAbu’yu boşver bu aralar, İmparator’a sahip çık. Kendisine ayıp ediliyor çok ciddi şekilde.
bu sefer fena değildi @Cumali Tfue Iskender ile ayni koğuştaydımİçerisi nasıldı, zebanin kimdi tek sevdiğim rizeli?
bilal habesiyi falan ben tanimiyorum demek ki can benden daha müsliman biri
ircilik yaptigini da sanmiyorum ama ismiyle ve kokeniyle dalga gecmstir o kadar.
kimse like vermiyor artik herkesin elinde akrep var adam daha napsın. seviyeyi o kadar yükselttiler ki top10 biz napsak olmuyor. kirintilari topluyoruz abubakar sanki forumu okuyor. idare edelim bence bazi seyleri Can iyi biri ben kefilim.
hayir ama projelerim varGscTiktok hesabı açtığın doğru mu ?
Belhanda formasi ile agir çekim video cekip tesbih sallıyormuşsun
hicbi organizasyonda bulunmadim yakindan uzaktan alakam yoktur ustatualıymış