Can Uzun: "Yaptığım gol sevinci Galatasaray'a veya taraftarlara yönelik değildi"

Yav amma bos yaptiniz ha hala Fenerli diyorsunuz.
Kaç defa durduk yere Singo ile münakaşaya girdi görmedin sanırım. GS'li bir insan GS'ye attığı golden sonra düşmanına gol atmış gibi sevinmez. Lavuk bir de sus işareti filan yapıyor. Maç sonu da sırıtıp duruyordu. Kerem olayından sonra hala böyle şeylerde iyi düşünmene hayret ettim mesela ben. Neyin ne olduğu gayet belli.

Kaç defa durduk yere Singo ile münakaşaya girdi görmedin sanırım. GS'li bir insan GS'ye attığı golden sonra düşmanına gol atmış gibi sevinmez. Lavuk bir de sus işareti filan yapıyor. Maç sonu da sırıtıp duruyordu. Kerem olayından sonra hala böyle şeylerde iyi düşünmene hayret ettim mesela ben. Neyin ne olduğu gayet belli.
Super insanlarsiniz, basarilar size bu hayatta.

Dövüş var dediler geldik

Akira Kurosawa Samurai GIF by Turner Classic Movies

Ya takılmayın böyle şeylere, adam küfür etmemiş. Attığı gol sonucu, çok sesiniz çıkmasın bak attık demiş bence bunda kızılacka nokta yok.

dua et deplasman yok yoksa taraftar kulaklarını güzel çınlatırdı

Yav başka derdiniz mi yok dünkü performanstan sonra.

Derdimiz bu mu.

Ulan kendi oyuncumuz bizi tehdit ediyor maçlara antrenmanlara çıkmıyor ona bile bişey denmiyor bu kulüpte. Senin gol sevincini kim ne yapsın yav. Hocasına topçusuna laf edemeyenler sinirlerini boşaltacak bişeyler arıyor hepsi bu.

Gsli ise o gol sevinci abarti geldi. Sevininebilirsin bunda soru yok ama sus isareti ne alaka? Demekki gsli degilsin. Ha gsli olup sus isareti yapiyorsan rtsin dedigi gibi kerem gibi gslisin. Yani ilerde febeye gidersen cocukken de febeliydim diyen cinslerden

Yahu belki adam birisine mesaj gonderiyor. Bizim bu cocukla ugrasmak yerine asil sorunlarimiza bakmak lazim. Ayrica cocukken bizim formamizla fotografini gordum.

Şaka mı ya bu sen götünü kaldırma salak saçma goller ye gol atınca adam sevinmesin sen önce kendine çeki düzen ver gol yeme çocuğun açıklama yapmaması bile lazım karakterli çocukmuş

Şaka mı ya bu sen götünü kaldırma salak saçma goller ye gol atınca adam sevinmesin sen önce kendine çeki düzen ver gol yeme çocuğun açıklama yapmaması bile lazım karakterli çocukmuş
Can Uzun'u takımımızda görmek ister miydin?

Geri
Üst Alt