Can Uzun: "Yaptığım gol sevinci Galatasaray'a veya taraftarlara yönelik değildi"

Bize gıcıklık yapanların sonunun ne olacağını anlatmama gerek yok sanırım

Bkz, acur, eğribüğrübayat, erolcuk, mustafa kapı, Emre mor

Ben bilmem tabiki bir abi böyle söylüyor 😌

Çıkın şu kafalardan artık nasıl sevindiyse sevindi Allah Allah Galatasaraylıda olabilir sevincine mi takıldınız. Şu futbolcuları ilahlaştırmayı bırakın artık büyük Galatasaraylıyım diyenleri de görüyoruz. Yarın Yunus gidip ana avrat söverse de şaşırmam mesela şımarıkca sevinmişmiş bu nasıl Galatasaraylıymıs ne yapalım çarmıha mı gerelim.

Güzel gol attı ama 20 yaşında dönüp topu 90'a vurmak nereden bakarsan bak güzel iş.

Hangi takimi tuttugu önemli degil

Milli takima secilen bir futbolcu herhangi bir türk takimina karsi gol attiginda sevinecek ama adam gibi sevinecek

Golü attiktan sonra tek bir amaci vardi o da bizim taraftarimizin oldugu bölüme gitmek

Sadece bize degil fenere veya bjk’ya yapmis olsaydi aynisini söylerdim

Mesut özil bile real de oynadigi dönemler bize atilan gollerde abartili sevinmiyordu

yiyecem.png

böyle hareketler yapanlarin sonu genelde hic iyi bitmiyor

hic mi uyaran olmadi

gs ile ugrasanin cocugu olmaz

Bu herif umurumda değil. Hâlâ 30. dakikadan sonra takım halinde kafa olarak nasıl maçı bıraktık inanmak istemiyorum. Uykularım kaçıyor. Bu sezon en çok CL maçlarına sevinmiştim. Bu kırılganlıkla 3 Puanı geçmeyiz maalesef.

Adam şampiyonlar liginde Galatasaray gibi bir takıma gol atmış. Sevinecek tabii. Hakkıdır.

İcardi gol atsaydi sizi duyamıyorum işareti yapacaktı, tuncayda böyle sevinirdi kendi taraftarına koşarken. Helal olsun, madem 5 yiyecektir hepsini can atsaydi. Yiyenler utanmazken sevinen mi utanacak

Adam oranın ekmeğini yiyor bizden gitmiş olsa saygıdan dolayı sevinmemesi gerekirdi derdim ama böyle bir durumda yok, tuttuğu takıma karşı gol atıp sevinmemesi tamamen saçmalık olurdu.

Gayet iyi oynadı yolu açık olsun başarılı olsun.

Geri
Üst Alt