Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.904
- 4.575
- 698
Iyi topcu. Gidip 40-50 verme salakligi yapmayacaksak gelsin isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Bir şekilde" gol atalım kafasıyla oynayan takımda kendini göstermesi imkansız. Sistemli oyunda çok iş yapar. 30-35 gibi kapatsak süper transfer olur bizim için.25 kafi ama kumaş var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Bir şekilde" gol atalım kafasıyla oynayan takımda kendini göstermesi imkansız. Sistemli oyunda çok iş yapar. 30-35 gibi kapatsak süper transfer olur bizim için.
Yav delirdin mi me gördün 100 milyonluk100 mio ise 100 verin alin. Nokta.
Bosver daha iyi. Fiyati artardi. Bizim milli takim berabere kalsak da daha ileri gidemezdi.Bi de o golu ataydi
KesinlikleBosver daha iyi. Fiyati artardi. Bizim milli takim berabere kalsak da daha ileri gidemezdi.
Abi Kusura bakma ama ben cani nürnberg zamanindan beri izliyorum (düsseldorf 2.ligde oldugundan dolayi)Yav delirdin mi me gördün 100 milyonluk
Yarısı bile etmez şuan
Gerek yok kariyerinde başarılar dileriz bizi aşar çünkü o paralarAbi Kusura bakma ama ben cani nürnberg zamanindan beri izliyorum (düsseldorf 2.ligde oldugundan dolayi)
Sirf bi Riera piskopati yüzünden bu adam 20-30luk adam felan degil. Bunu anlamak gerek. Normal fiyati 45-55 di. Senin sikko tff ve yabanci kuralini bütün dünya biliyor diye 50 oldu sana 60-65. 10 mio kafadan fazla vereceksin
bizde atar boşverBi de o golu ataydi
Abi Kusura bakma ama ben cani nürnberg zamanindan beri izliyorum (düsseldorf 2.ligde oldugundan dolayi)
Sirf bi Riera piskopati yüzünden bu adam 20-30luk adam felan degil. Bunu anlamak gerek. Normal fiyati 45-55 di. Senin sikko tff ve yabanci kuralini bütün dünya biliyor diye 50 oldu sana 60-65. 10 mio kafadan fazla vereceksin
O zaman tffyi devireceksin baska Imkanin yok cünküGerek yok kariyerinde başarılar dileriz bizi aşar çünkü o paralar
Gerek yok böyle devamO zaman tffyi devireceksin baska Imkanin yok cünkü