can uzun

Iyi topcu. Gidip 40-50 verme salakligi yapmayacaksak gelsin isterim.

100 mio ise 100 verin alin. Nokta.

25 milyona harika topçu gerçi Keramettin o paralara geldi bu ülkeye can 30 eder

Ne yalan soyleyeyim bir bu mac bir de Frankfurt'la oynadigimiz mac izledim. Direk alsinlar.

Yav delirdin mi me gördün 100 milyonluk

Yarısı bile etmez şuan
Abi Kusura bakma ama ben cani nürnberg zamanindan beri izliyorum (düsseldorf 2.ligde oldugundan dolayi)
Sirf bi Riera piskopati yüzünden bu adam 20-30luk adam felan degil. Bunu anlamak gerek. Normal fiyati 45-55 di. Senin sikko tff ve yabanci kuralini bütün dünya biliyor diye 50 oldu sana 60-65. 10 mio kafadan fazla vereceksin

Abi Kusura bakma ama ben cani nürnberg zamanindan beri izliyorum (düsseldorf 2.ligde oldugundan dolayi)
Sirf bi Riera piskopati yüzünden bu adam 20-30luk adam felan degil. Bunu anlamak gerek. Normal fiyati 45-55 di. Senin sikko tff ve yabanci kuralini bütün dünya biliyor diye 50 oldu sana 60-65. 10 mio kafadan fazla vereceksin
Gerek yok kariyerinde başarılar dileriz bizi aşar çünkü o paralar

kötü oyuncu değil ama bizim aradığmız profil olduğundan emin değilim

cana şu an kimse vermez o paraları

Geri
Üst Alt