Caner Erkin Fenerbahçe'de

Cevap: Caner Erkin Fenerbahçe'de

Uğur Boral yeniden oynamasın da isterse ilk 11'in değişmez ismi olsun.

Kimse kusura bakmasın ama adamların yerli rotasyonu bizden çok daha iyi şuanda . Yabancı sınırının olduğu bir ülkede mutlaka dengelemeliyiz bu durumu onları geçmek istiyorsak .

Doğru tespit yapmışsınız. Şöyle alt alta yazınca belli standardın üzerinde 11 tane yerli var Fenerbahçe'de, Galatasaray'daki karşılığını siz doldurun.

Volkan

Gökhan Gönül

Caner

Selçuk

Mehmet Topuz

Özer

Kazım

Emre

Uğur

Semih

Gökhan Ünal

Bir de şu kadroya bakıp Fenerbahçe'nin o dönemki yerlilerinden kaç tanesini hatırlayacağınızı test edin. :)

Fatih

Emre Aşık

Bülent

Ahmet Yıldırım

Hakan Ünsal

Ümit Davala

Okan

Suat

Emre

Tugay

Ergün

Hasan Şaş

Hakan Şükür

Arif

Doğru tespit yapmışsınız. Şöyle alt alta yazınca belli standardın üzerinde 11 tane yerli var Fenerbahçe'de, Galatasaray'daki karşılığını siz doldurun.

Volkan

Gökhan Gönül

Caner

Selçuk

Mehmet Topuz

Özer

Kazım

Emre

Uğur

Semih

Gökhan Ünal

Bir de şu kadroya bakıp Fenerbahçe'nin o dönemki yerlilerinden kaç tanesini hatırlayacağınızı test edin. :)

Fatih

Emre Aşık

Bülent

Ahmet Yıldırım

Hakan Ünsal

Ümit Davala

Okan

Suat

Emre

Tugay

Ergün

Hasan Şaş

Hakan Şükür

Arif

Akbaba gibisin dostum fener haberlerinde, hemen çöküyorsun :) O alta yazdığın kadrodakiler yerine fenerin Türk oyuncularından birini yazamazsın, giremezler o kadroya. Örnek yanlış olmuş. Caner diyoruzda, Caner rotasyonda kullanılacak vasatın altı bir futbolcudur. Ötesi yoktur.

Beyler tartışma yaratmadan önce şunu belirtmek lazım.

gs-kavga_640.jpg

arda ku$ avcisi, parmak isareti herseyi anlatiyor:lol:

açıklamaları zeka kapasitesini ortaya koyuyor zaten: bonservis sorunu yüzünden Galatasaray dan ayrılmadım,Ben fenerbahçe oynamak istiyordum.

çok akıllıca çok !

Akbaba gibisin dostum fener haberlerinde, hemen çöküyorsun :) O alta yazdığın kadrodakiler yerine fenerin Türk oyuncularından birini yazamazsın, giremezler o kadroya. Örnek yanlış olmuş. Caner diyoruzda, Caner rotasyonda kullanılacak vasatın altı bir futbolcudur. Ötesi yoktur.

Fenerbahçe ile ilgili haberler dışındaki konulara yorum yapmıyorum pek, maksat forumunuza renk gelsin. :) Diğer söylediğine kısmen katılıyorum, o dönem sahip olduğunuz kadro Türk futboluna belki bir daha gelmeyecek kalitedeydi. Yine de Volkan, Gökhan Gönül, Özer, Mehmet Topuz, Kazım, Semih o kadroda görev alabilecek ayarda isimler bana kalırsa. Bir de oyuncularınız 4 senede inanılmaz gelişim göstermişti Fatih Terim ile beraber. Saydığım isimler hatta haricindekiler de o zaman olsa belli aşama kaydederdi sanki. Aksi halde bile örnek pek yanlış sayılmaz bence, şu an yerli oyuncuların kalitesinde ciddi fark var iki takım arasında. Tek tek bakalım istersen.

Volkan > Aykut

Gökhan > Sabri

Bekir < Servet

İlhan < Ali Turan

Caner = Hakan

Selçuk = Sarp

Mehmet > Barış

Emre > Ayhan

Özer < Arda

Kazım - ?

Uğur - ?

Semih - ?

Gökhan - ?

Fenerbahçe ile ilgili haberler dışındaki konulara yorum yapmıyorum pek, maksat forumunuza renk gelsin. :) Diğer söylediğine kısmen katılıyorum, o dönem sahip olduğunuz kadro Türk futboluna belki bir daha gelmeyecek kalitedeydi. Yine de Volkan, Gökhan Gönül, Özer, Mehmet Topuz, Kazım, Semih o kadroda görev alabilecek ayarda isimler bana kalırsa. Bir de oyuncularınız 4 senede inanılmaz gelişim göstermişti Fatih Terim ile beraber. Saydığım isimler hatta haricindekiler de o zaman olsa belli aşama kaydederdi sanki. Aksi halde bile örnek pek yanlış sayılmaz bence, şu an yerli oyuncuların kalitesinde ciddi fark var iki takım arasında. Tek tek bakalım istersen.

Volkan > Aykut

Gökhan > Sabri

Bekir < Servet

İlhan < Ali Turan

Caner = Hakan

Selçuk = Sarp

Mehmet > Barış

Emre > Ayhan

Özer < Arda

Kazım - ?

Uğur - ?

Semih - ?

Gökhan - ?

Yanlış olmuş kıyaslama..

Volkan>Aykut

Gökhan>Sabri

Bekir<Servet

İlhan(bu kim ulan)<Ali Turan

Caner<<< Hakan

Selçuk= Sarp

Mehmet>Barış

Emre>Ayhan

Özer+Uğur+Kazım<<< Arda

başka?

:haha:

ya bosverin bu adami zaten gereksiz bir oyuncuydu birgun düzgün bir orta yaptigini görmedim

İbrahim, Caner'in ne kadar boş bir oyuncu olduğunu fener maçlarında yani kendi takımının maçlarını izlerken çok daha iyi anlayacaksın..Biz bu sene az çekmedik Caner'den..Çok küfür yemiştir Galatasaray taraftarından..Sizde de farklı olmayacak..Bazı oyuncular o atlamaları gereken üst aşamaya asla geçemezler..Caner de genç olmasına rağmen bu oyunculardan biri. Bir kaç maç forma şansı bulsun bu dediklerimi hatırlarsın o zaman..:D

Yahu biz gidip dandik bir oyuncuyla anlaşalım imza atmayalım fener gitsin imza atsın hemen onunla. adamlar kime gidersek onu alıyorlar yahu :D

Volkan > Aykut

Gökhan > Sabri

Bekir < Servet

İlhan < Ali Turan

Caner = Hakan

Selçuk = Sarp

Mehmet > Barış

Emre > Ayhan

Özer < Arda

Kazım - ?

Uğur - ?

Semih - ?

Gökhan - ?

Selçuk'u kadromda tutacağıma Musa Çağıran'a şans veririm. Eğer şu oyuncu bundan iyidir bu kötüdür diye muhasebe yapacak olsaydık Ümit Karan'ı göndermez, Necati'yi geri alırdık. Senin kıyaslama ile gösterdiğin oyuncular kadro kalabalığından başka bir şeye yaramaz. Selçuk'tan, Semih'ten bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba. Ama Mehmet Batdal'ın, Musa'nın, Emre Çolak'ın hala şansları var.

arkadaş yazmışda fenerin kadrosunu,ordan tuttuğum 2 adam var gerisi hikaye.

volkan:canlı bomba kritik maçlarda yaptığı hatalar özellikle edu ile bize hediye ettiği şampiyonluk ve schalke 04 maçında ayağının altından top kaçırması,kasımpaşa maçında top sektirirken yediği gol ve sinirlenince anında kızarması örnek lincoln ve çek maçı.

gökhan:ilk geldiği senenin çok gerisinde hücümü iyi savunması kötü olmasada olur.

bekir:yetenekli ama fenerin katlettiği adamlardan birisidir en son bilicadan kazı dersleri aldığını duymuşdum:D

ilhan: bu kim lan demiş bi arkadaş katılıyorum:D

caner:bunuda yazmaya gerek yok bütün sezon saçımın dökülmesini sağladı.özellikle atletico maçında tur geçmeyelim diye herşeyi yapdı onunki bununki

selçuk:tam bir küçük takım topcusu kasımpaşada filan rahat oynar.

mehmet top:bu sene hayal kırıklığı yarattı bende nerde kayserideki o adam kesinlikle istemem oyunu bozmaya yarayan bir herif.

emre: nekadar o.......ç......' da olsa bu sene takımımızda olsaydı rahatlıkla şampiyon olabileceğimizi düşündüğüm ve fenerde türk olarak kalbur üstü olan tek adam.

özer:aynı derecede üzüldüğüm galatasaraya gelse yeni arda olacak birisiydi ne mutluki ilk senesinde oda uydu tüm takıma berbat oynadı.hareketlerini şutlarını görememek sevindirici malum oynadığı yerde aptalex oynuyor bu zavallımda kanat adamı oldu öylede kaldı.

kazım:çok büyük yetenek ama aklı grup ve kelepçede şahsen messi olsa istemem.bkz.(hepimizin annesi,bacısı var):D

Caner'i Galatasaray istemiş fakat Caner Fenerbahçe'yi istediği için orayla imzalamış.

Hiç hoşlanmadığım beyanlar Caner'den.

Fenerbahçe taraftarına yaranmaya çalışıyor.

Seneye Manisa Konya buraları arşınlamaya başlar.Umursanıcak birisi değil benim için.

İyi oyuncu olsaydı Keita'yı - Dos Santos'u niye bıraksın Lyon ve T'ham.

caner aslında bizde kewell'ın olduğu noktada iyi bindirmeler yapıyordu ama son vuruşları kötü bir oyuncu olarak akıllarda kaldı.Büyük takım oyuncusu değil kesinlikle ve belli bir seviyede top oynayacak,büyük maçlarda geri planda kalmaya mahkum ve pimi çekilmiş bomba misali kart görmeye çok meyilli bir oyuncu caner.İstenilse alınacak bir oyuncuydu ama doğru olan yapıldı ve yol verildi.Zaten iyi oyuncu olsa cska neden bıraksın?

Bİrde bize gelmeden önce "ben fenerliyim" demeçleride hala akıllardadır.Bİraz bize karşı mislilleme birazda uygun fiyatlı bir yerli oyuncu olması sebebiyle fenere gitti caner.

Başarılı olacağı şüpheli zira fenerde çok yabancı oyuncu var ve caner nasıl ilk 11 şansı bulacak merak ediyorum.

Büyük ihtimalle futbolcu öğütme klübü olan fenerde yok olup gidecek...

İyi oyuncu olsaydı Keita'yı - Dos Santos'u niye bıraksın Lyon ve T'ham.

Caner'i kaybettik diyen arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. İyi oynadığı maçlarda bile Volkan Yaman'ı mumla aratmış bir isimdir.

Nasıl Dos Santos 8 Milyon Euro etmezse, Caner'de 4 Milyon Euro etmeyecek bir futbolcudur...

O paraya 22 yasında cok daha verimli futbolcular bulunur...

Geri
Üst Alt