Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.988
- 41
- 1.513
Cevap: Caner Erkin Fenerbahçe'de
Arda çizer.
Arda çizer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl çalımı çakmaya az kaldı gençler,havaalanının camlarını kıracağımız günler yakındır.![]()

Gelecek sezonda yeni stadımızda Caner’i Galatasaray formasıyla görmek istiyoruz. Yeni statta oynayacak olmak seni heyecanlandırıyor mu?
Yeni bir statta oynamakla tarihe geçeceğiz. Tabii Ali Sami Yen’de de tarihe geçtik. Uzun seneler orada oynamak istiyorum. Orada tarihe geçmek istiyorum. Çok güzel bir stat olacağına inanıyorum.
Adam Bizde Kalmayı Çok istiyormuş. İnşallah pişman olmayız Opsiyonunu kullanmadığımıza.
Gelecek sezonda yeni stadımızda Caner’i Galatasaray formasıyla görmek istiyoruz. Yeni statta oynayacak olmak seni heyecanlandırıyor mu?
Yeni bir statta oynamakla tarihe geçeceğiz. Tabii Ali Sami Yen’de de tarihe geçtik. Uzun seneler orada oynamak istiyorum. Orada tarihe geçmek istiyorum. Çok güzel bir stat olacağına inanıyorum.
Adam Bizde Kalmayı Çok istiyormuş. İnşallah pişman olmayız Opsiyonunu kullanmadığımıza.
tabi istiyordu, onun yerinde olsan sen de, isterdin.
adim gibi eminim ki rijkaard da caner kalsin istiyordu, yönetim "caanerin yerine daha ucuza ve asil mevkisi sol bek olan caglar var denizlisporda, onu alalim. Caner ortasaha da zaten Ardayi, falan kesip pek sans bulamaz" demistir )))
Yahu lütfen bu tür işlerle uğraşmayın.
Adam Galatasaray'da oynarken ne diyecekti ?
"Gelecek yıl burda oynamayı düşünmüyorum. Ben Fenerbahçeliyim." demesini mi bekliyorsunuz ?
Ne tür işlerle uğraşıyormuşuz kardeş? Adam Bonservisim alınırsa Galatasaray'da kalmak istiyorum başka takıma gitmek istemiyorum diyor. O açıklamasını koyuyoruz ne var bunda?

Tamamda ona bakarsan Jo'da öyle söylüyordu.
Herkes öyle der.
Ne demesini bekliyorsun anlamıyorumki.
Kalmak istemiyorum Galatasaray'ı sevmiyorum demesinimi bekliyordun ?
Adam diyorki Bonservisimi alırlarsa Galatasaray'da oynamak istiyorum Başka takıma gitmek istemiyorum diyor. Tabiki Senin dediklerini demesini beklemiyorum ama adam Resmen Kalmak istediğin söylemiş Net Şekilde.. Ve Bizde almamışız İnşallah Pişman olmayız diyorum bende.. Senin cevap Şeklin biraz enterasan geldi.. Bi işlerle uğraştığım yok Sadece adamın açıklamasını samimi buldum o kadar. Zaten istesek alırdık adam defalarca kalacağını söyledi. Ama almadık İnşallah pişman olmayız.
Adamın açıklaması samimi falan değil.
Her profesyonel futbolcunun konuşacağı gibi konuşmuş o kadar.
Yedek olacak zaten Fener'de.
Pişman olacağımızı sanmam.